Анонимен украинец изхвърли Федерер от Уимбълдън

Сензациите в тазгодишното издание на Уимбълдън нямат край. След като турнирът бе напуснат от множеството си основни звезди, кулминацията бе поставене, когато Роджър Федерер също се сбогува с престижния турнир.

Обратно в новината

Коментари - Анонимен украинец изхвърли Федерер от Уимбълдън | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се смее ли човек или да ви съжалява, дир????? Ако е "анонимен" как така въобще му знаете сега името???? "Непопулярен" или "неизвестен" може да се напише, но това "анонимен" от къде ви е дошло, само вие си знаете. Понякога си мисля, че нарочно пишете глупости!!!

Баси излагацията на този Уимбълдън. Да не ме е яд, че Евроспорт не го дават. На фила сигурно ще играят Бойко Борисов и Любослав Пенев.

lu4ka

Роже, другари от Dir-а, Роже. В Швейцария има три официални езика и нито един от тях не е английски. Първото име е френско, второто е немско. А научете го най-накрая.

че дира правят само копи/пейст в 99% от случаите (както и всички други сайтове, някои дори са с копи/пейст на 100%), правят, но в случая са прави - Роджър сам заяви, че иска да го наричат така преди 6-7 години на една пресконференция, след като дълги години всички го наричаха Роже, точно заради причините, които сте посочили. Та така - понякога е добре да не се действа първосигнално.

Нормално, идват нови, свежи сили.

Човекът се казва Сергей Стаховски, т.е. не е анонимен, освен това до скоро беше в топ 40 на тениса, където в крайна сметка е и Григор. Тъпо отразяване на интересна новина!

казва се Серхий, а не Сергей - щото не е руснак, а украинец и там името се произнася така, както и Киев реално е Киив, Харков - Харкив и т.н. - аман от русофили!!! Иначе момчето не е нищо особено - за последно е бил в топ 40 преди 2 години, а най-доброто му класиране въобше е 31-во място. С две думи - залязла, преди да е изгряла, "звезда". П.С. И да, снощи Серхий игра страхотно и повече от заслужено би прехваления Роджър!!!

на местен език може да се казва както си иска, но на български както е прието така се пише и изрича (а кой и как го приема е друга работа). Примери милиард: Уошингтън, Лъндън, Севия, Бейджинг, Барсалона, Елада, Дойчланд, (турците пък ни викат Булгаристан), Германия има 6-7 имена в различните държави. В български имената идват от др езици (но почти никога от оригиналния) и затова има различия, ама ти лично едва ли ще можеш да промениш нещата и затова на бг Киив ще си е Киев още много време.

Сега е моментът Гришо да спечели турнира. Финалът дано е Гришо срещу Мъри

Човека играе от повече от 20 години вече. Спечелил е и пари и награди, колкото никой друг. Вече не му се играе кой знае колко.

Имаш предвид Стаховски, нали? :)

Не, приятелче, нямам предвид Страховски. Ако не можеш да мислиш спри да четеш.

Човека е професионалист от 1998 и е на 31, кви повече от 20 години бе пич?

Анонимен само за вас малоумници дираджии

стига бе, кво става в тоя турнир бе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както е тръгнало на финал са Гришо и Ноле :)

не може- виж схемата на турнира.

колкото и да е добър един тенисист с възрастта идва и краят на кариерата. може би още една година и 1-2 спечелени турнира и федерер ще се прости с кортовете. зашеметяваща серия от победи и титли, но може би вече е време за път на младите.