Стойчо Стоев: ”Лудогорец” ще радва феновете

"Стилът на "Лудогорец" ми допада. Играл съм като треньор срещу повечето от тези футболисти с отборите, които водех преди. Не са случайни момчета", сподели при представянето си новият старши треньор на шампиона Лудогорец Стойчо Стоев.

Обратно в новината

Коментари - Стойчо Стоев: ”Лудогорец” ще радва феновете | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви фенове, бе Стойчо, къде са тези фенове? Та на мача в Монтана, когато Делиорманското отборче напазарува втората си титла, имаше цифром и словом (броих ги няколко пъти, за да съм точен) 11 - единадесет, привърженици от Лудогорието. Къде си чул и видял шампион да е приветстван от 11 свои фенове? Ти сам ще се увериш в малкото градче, на мижавото стадионче, където се събират от зор стотина зрители (роднини и приятели на чуждите играчи), няма интерес, защото няма традиции, история и развитие на този спорт. Експериментът на Домуса приключи, до 2 години няма и спомен да има, но дано поне да инвестира в борбата, това е спортът, който носеше радост и гордост в Делиормана.

И да хейтваш и да не хейтваш Левски изпусна подарена титла - никой не им е виновен. Кел файда от феновете и традициите ако играят като фирмено отборче на малки вратички.