Младенов се отказа от €150 000 в името на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се е отказал от неустойката в размер на 150 000 евро, която искаше от "червените" за последното си изгонване от стадион "Българска армия", информира официалният сайт на "червените".

Обратно в новината

Коментари - Младенов се отказа от €150 000 в името на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това го очаквах!...Значи, гърнетата още командват!!!

Заради комисионните от незнайни футболисти...ето защо "милее" за ЦСКА. Винкел му е малко

деер

В ЦСКА няма нито един цесекар, а само полуидиоти с червени тениски или шалчета....Народът ги е нарекъл "селски тарикати", а един човек в миналото беше споменал нещо за гнездо от змии....

Някой да не мисли че съм от говедата.Цесекар съм от 55 год.но мисля ,че това пак е някой трик на Стойчо.Него го интересуват само парите.

Стойчо не се е отказал от парите, просто е оттеглил (временно) иска си. Когато е необходимо, ще го поднови.

Стойчо е един голям човек и още по голям цесекар.А вие тримата който сте коментирали най вероятно сте говедца по добре си гледайте оборчето и не се бъркайте където не разбирате.

И кое му е голямото, прасенце такова? Ако е простотията, така е!:))))))

Чети и други сайтове младежо! Ако знаеш КЗК какво зна4и , влез и се информирай.Стига перукерски тиквар6тини!

Този или е много глупав , или има някаква далавера! Егати, гонят те няколкократно, имаш да получаваш сума пари и пак се буташ там! И пак ще го уволнят, и пак щ има да получава... И до кога? Не, че ме интересува Младенов и проблемите му, но все пак...

луд човек ! значи опрощава на тупаните тази сума? цска все още е собственост на хигиенистите, нали? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

pompai

не е на ТИТАН вече а и ме съмнява този път неустойката да е по голяма за това се отказва от старата:))))