Президентът на ”Барса”: Меси струва €580 млн.

Президентът на "Барселона" Сандро Росей изчисли, че цената на четирикратния носител на "Златната топка" за най-добър футболист в света Лионел Меси е "580 милиона евро" в интервю за днешния неделен брой на каталонския спортен всекидневник "Спорт".

Обратно в новината

Коментари - Президентът на ”Барса”: Меси струва €580 млн. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

барса не направи нищо, не спечели шампионата или шампионската лига, или в краен случай купата, ако падне лошо от реал и тн, догодина може и да го продадат, ама за много по-малко, няма смисъл вече да го пазят толко

меси- 580, бейл- 110, суарес- над 50 т.н. и т.н.-- какви обороти трябва да имат клубовете, които ги искат. а платини само си говори за финансов феърплей в уефа.

250*1.56=390, a ne 580.

нещастник, ти сигурно струваш 2 лева, защото за тебе вали дъжд от офепти.

нещастник си ти! на мен постоянно ми званят за работа,хората ме търсят и аз винаги имам избор. цената ми не е 2 лева а 1з5+ паунда на ден. твоята колко е,да видим кои е нещастника от двама ни???

Ако е така,колко струвате Вие г-н ПРЕЗИДЕНТ?

А Божинов струваааа .... Пардон - не струва ...

Наигра се тоя президент с своя калкулатор. Хубаво сметнал, че няма кой да плати толкова пари и Меси е като крепостен селянин в Барса обаче дали се замисля ако Меси се изнерви и спре да играе какво става с Барса. Това да го държиш с договор е едно друго е да играе със сърце. Сега с тоя Наймар дето му плащат повече от на Меси има да си го бият в главите.

направо без пари ! дайте ми сметка да ви пусна парите и ми го пращайте веднага :-))