”Дейли Мейл”: ”Левски” е в Шампионската лига

За пореден път британският таблоид "Дейли Мейл" демонстрира явно непознаване на европейския футбол и заяви, че Дейвид Бентли би играл в "Левски", защото "сините" участват в Шампионската лига през този сезон.

Обратно в новината

Коментари - ”Дейли Мейл”: ”Левски” е в Шампионската лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами нормално е да се объркат, те за друг БГ отбор не са чували, та затова. Горките, ако знаеха каква е реалността...по-скоро горките ние

Сбъркали са защото не познават тоя отбор.Англичаните не могат да объркат ЦСКА защото са му кусали попарата.

цеска..-кой бяхте Вие?!? Има 4итатели по-млади от 27 години и не са живели по времето на комунизма,за да ги затоморзявате с излишното си присъствие..

По-прост народ от англичаните няма. И тия ми работят в редакция. А представете си обикновения англичанин колко по-тъп и прост е. То не може да се опише с думи.

Не знам дали са прости, обаче са владели половината свят, а ние защото сме отворковци и нашите земи сме зависими. Кой тука е глупака? А и по света, като чуят България и футбол го свързват с Левски или ЦСКА.

Владели, ама сега почти нищо не им е останало и скоро ще питат къде серат гладните. Това показва колко прости са. Балон под налягане им е икономиката, два пъти по зле от Гърция са и незнам докога ще избутат.

А ако знаеш какви пари взима месечно този тъпия английски журналя!!!

да даде господ

То да си ГЛУПАВ ама пък ,чак и ПРОСТ! ЗАЕБИ ,ТОВА Е ДА СИ АНГЛИЧАНИН :Д ИДИОТИ..

ащо не вземеш да се научиш тая граматика? Пишеш като неграмотен мангал.

"ащо" ?!?