”The Telegraph”: ”Реал” няма да купува Бейл

"Реал Мадрид" се отказа от намерението си да привлече крилото на "Тотнъм" Гарет Бейл, твърди сайтът на вестник "The Telegraph".

Обратно в новината

Коментари - ”The Telegraph”: ”Реал” няма да купува Бейл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за тоя муньо ще искат 70-120 млн евро, роналдо, когато дойде в мадрид вече беше спечелил с манчестър всички купи, а тотнъм какъв великан са, та поискаха толкова??? Поне от лятната подготовка на мадрид отборът си играе супер, даже по-добре от предишния треньор, няма смисъл от повече конье тип роналдо, къде ще ги дева анчелоти, че то за тях двамата ще им трябва половин терен само, а тотнъма нека си го пази и сега ще клекнат и на по-малко и като отиде в някой друг "велик" отбор като псж, монако, анжи и горно нанадолнище ще направи страшна кариера. Сега гледам Етоо, велик футболист, отиде за пари и изчезна от картата, за няколко милиона повече, вече две години вместо да го гледаме в ШЛ да радва, той радва мужиците, дано го спасят в последните му годинки

Все бях чел идиотщини, ама твоята словестна диария би всичко.

Гарет Бейл е най добрия футболист на Тотнам. Абсолютно съм против той да ходи в Реал Мадрид. Тотнам ще изгуби много ако реши да продаде своята най-голямата звезда.

Ами с увеличението на заплатата на Кристиано Роналдо вече не им стигат милионите, за да вземат и за Бейл.