Кобрата остава №1 в Европа

Въпреки че се отказа от титлата си на европейски шампион по бокс за професионалисти в тежка категория, Кубрат Пулев запазва първото си място в ранглистата на Европейския боксов съюз.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата остава №1 в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобра успех утре. Цяла България е с теб.

И на Влади шЪ му дойде времето..

Ясно е за всеки, че утре Кубрат ще спечели . До 5 рунд е моята прогноза, вече с Кличко..ще е мача на истината . Тогава ще разбере къде се намира. И да падне от клично зависи как ще е ..

Няма шанс срещу Кличко. Ако си вярва, значи подценява шампиона. Всичко е заради парите. Кличко ще го смаже до 5-тия рунд.

Пианета е страшна сила, нали? Кубрат е не само отличен боксьор. Не само много добри добксьори 'предпочитат' да не го срещат. Най-важното е, че той с страшно неудобен като противник за Кличко и реална заплаха.

Имаме невероятен боксйор тежка категория. Успех Кобра!!! Зарадвай ни за пореден път.

Успех Кобра! И на Кличко ще му дойде редът живот и здраве.

Няма значение какъв е и т.н. Кобрата се отказа от прекалено много привилегии и пари в името на родината си. Мисля, че това заслужава поне малко признание от деградиралите дебилчета, които плюят постоянно по него. Нека утре всички подкрепим Кобрата. Той доказа, че е БЪЛГАРИН! Който не знае за какво говоря нека се поразрови в Гугъл!

Направи грешка тука .Много бърза да се срещне с Кличко - спокойно може да се срещне с Чисора и ако бие тогава с Кличко.

Срещу Чисора я вземе, я не вземе 100 бона. Срещу Кличко - милион, два даже и да падне. Изборът е очевАден.

Не мисля, че при Кубрат става въпрос за пари. Той отказа такива предложение за милиони .. с което доказа, че не иска да се бие с Кличко за пари, а за ЕДНА МЕЧТА. От години чака този шанс!

Що да му е рано? Кличко все пак е боксьор и отвреме-навреме трябва да се боксира с някой, не може само пози и реклами. Този някой взима по някой милион, независимо, че губи мача. Този милион що да го вземе някой друг, а не нашето момче?

Успех на нашето момче!