”Лудогорец” излиза за нов грандиозен успех в Рим

Дългоочакваният ден дойде, българският шампион "Лудогорец" започва участието си в елиминационната фаза на Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” излиза за нов грандиозен успех в Рим | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отупаха и римлянитеееее,браво,момчета !

Абе щом стигнахме до там вратаря да ни спасява, не е добре положението...

БРАВО МОМЧЕТА ! Владо, Мони, Бежак трябва да бъдат възнаградени от ръководството подобаващо .... УСПЕХ следващата седмица !!!!

Дяков е много рисков играч. В българското първенство и да не си личи, то в международните мачове си почва с един жълт картон. Почти не мога да се сетя мач, в който да не получи такъв.

тоя светльо дяков има ли малко мозък в главата, тъпанар....

не 200 а най-малко 500 фена ще присъстват на мача

Е само 200 фена ли ще има ! :) :) :) Дир поправете се.

Лацио са сериозен отбор! Не знам за "мини кризата" им , но не трябва да се опияняваме от успехите до тук! От все сърце пожелавам успех на Лудогорец!!! На този етап е по-важно за отбора новобранец в Европа да трупа опит, да се учи от грешките и винаги да играе на 100% за да може от година на година да става все по-добър и да напредва все повече в турнирите! Дали ще стане не знам, но им го пожелавам!!! GO CRAZY FOREST!!!!!:-)

ЩЕ ГИ РАЗМАЖЕМ!!!

Не казвай хоп, преди да си скочил! Това трябва да е обеца на ухото на всики у нас, най-вече на футболистите. А под "грандиозен" успех не знам какво се разбира, нека да изчакаме края на мача и тогава да надуваме фанфарите, ако има защо!

"Воин който не вярва в победата е победен още преди да започне битката" Успех на лудите, както и да завърши, те постигнаха достатъчно

Нов грандиозен успех? - антирекорд по посещаемост

Парите от eвротурнирите се дават за успех и точки, а не от парите за билети, продадени на публиката... Успех на Crazy Forest! Единственият български отбор записващ международни успехи срещу сериозни клубни отбори!

Дотук само грандиозни успехи гледахме. Я се съвземете малко. Аз лично съм репектиран от пробива на Лудогорец. Отбори като ЦСКА и Литекс са неспособни да направят подобно нещо. Успехите са големи за нивото на Българският футбол. Но грандиозен успех !? Ако вземат тази купа или поне играят на финал: да, бих се съгласил с епитета "грандиозен". Засега има знаменити победи над холандски гранд и повече от прилично представяне. Дано това продължи още (дълго)...