”Съндърланд” шокира ”Челси” в Лондон

Последният в класирането в Англия "Съндърланд" продължава да поднася изненада след изненада в мачовете си срещу челниците в елита.

Обратно в новината

Коментари - ”Съндърланд” шокира ”Челси” в Лондон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

;спецялния; пак ще се осере.както обикновенно

pompai

Един попитал другия.Какво гледаш? -ПОРНО от англия :))))

ЧЕЛСИ СА, КАТО НАШИТЕ ГОВЕДА ОТ ЛИВАДА"ПОДУЕНЕ".

корумпираните английски футболни съдии и тяхната федерация определят кой да бъде шампион и кой да отпадне в Англия

Само Локо - ПД. Няма мач, ама сеири много.

Челси ги шокира съдията, не Съндерланд. Такава смешна дузпа само в Англия може да се даде и то от тия съдии, от другото яче. Гейовете превзеха и футбола. Шефа на съдиите се е обадил на Жозе след пресконференцията му и е казал, че не може да върне нещата назад. Бля, бля, бля.

равен ги устройваше, така ли?

Абе никога не знаеш при 1:1 какво щеше да стане. По-добре да няма такива спорни ситуации, но е факт, че отказват видео повторенията именно за да могат да манипулират мачовете

Айде бе, отбора ти не може да вкара 2-3 гола, пък после съдията и четирите годишни времена са ти виновно.

Ливърпул е шампионски отбор, Челси са за пълнеж и никой не може да го промени !

Ливърпул е въздух под налягане!Къде са в Европа тази година?Нямат победи в решаващи мачове.Просто огромна доза късмет и хапливо магаре в нападение.Днес губят точки от Норич и се подрискват срещу Челси другата седмица,още 20 години без шампионство!Само сините Челси,Зенит,Левски!

коментар в който се изказах за съдиите педерасти в англиискота лига и гледам колко минуси съм събрал. После нека ми каже някой, че педерастите не управляват света, както и у нас. За съжаление гейовете станаха поврче от циганите в България и скоро управия няма да има. Иначе любим отбор в Англия нямам. Имам отбор който мразя и той е Ман. Юнайтед. Който и да стане шампион ще съм щастлив, стига това да не са принцесите на Съра. От както гледам това първенство, няма по толериран отбор от тоя на старчока да миналата гадина. Видя се без съдиите къде им е мястото. Пети, шести и така 20 години.