Бербо с невероятен гол за ”Монако” (видео)

Димитър Бербатов направи великденски подарък за феновете на "Монако", като отбеляза изключително попадение в мача срещу Ница от 34-ия кръг на Лига 1.

Обратно в новината

Коментари - Бербо с невероятен гол за ”Монако” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе добър, лош...като играете и вие в ман у и монако и спецелите това, което тои е спецелил може да коментирате...всико друго е само завист и цинизъм.

Всяко различно мнение за Бербатов е оплюто или цензурирано,така е от години,сектата фенки на Барби не допуска друг поглед на нещата,Сталин и Хитлер пасти да ядат,мисли му ако случайно не си безумно влюбен в бившия дългокоско,отказал се от България,тогава си хейтър,злобар,провален в живота,нищо че същите тия го шамариха и насилваха по алеите на Народна армия преди години,сега са горди армейци и славят метковите подвизи между две сесии на борсата за акции.

друго си беше Гонзо...къде беше "играл" че и отбора не се помни :))))))

Берба е рядък талант , небрежно , технично, радващо окото, ако трябва реално да оценим неговите качества трудно дори в световен план бихме го сравнявали този невероятен стил който кара хората да го оценяват по достойнство, не случайно след като напусне един отбор след това всичките фенове отново искат да го върнат , красота това е истинския футбол а не безразборно тичане и подаване на топката . БРАВО МИТКО нека бог ти даде да ни радваш още много време !!!

Изпаднал си в яка заблуда-никой не желае Барбукоф в националния ни отбор,нито фенове,нито играчи,нито тренери.

55, като казваш никой, себе си ли имаш предвид? Ако е така, прав си, не виждам защо ти дават минуси.

link

абе много хора има слепи. и не само слепи а и глупави. пълнят стадион даже.

Добре игра, с множество технични отигравания. Не бе само гола. Добре е, че смени Англия. Тамошното атакуване на защитниците, хич не бе за него.

браво митко.по-добре че си в монако сега.

футболен гений !!! не случайно целият стадион вика Бербатоввв !!!

Вратарят Май Не Разбра, че са му вкарали ГОЛ.

абе от злоба не мoжзете да си преглатнете козунаците и шарените яица

Ако искате да се уверите, че нищо случайно няма в артистичните голове на Бербатов, може да ги прегледате в гугъла. Има доста примери. Що се отнася до Манчестер, имам чувството, че той беше талисмана на отбора. След него всичко рухна без видима причина.

Аз, пък си спомням, че тогава и Рио не можа да вкара, ама за него никой нищо не каза.Само на Бербата му ядете задника всички. Ами, яжте му го, щом сте гладни.

деер

Тези с "паса" ги съветвам да отворят душата си за добрите неща от живота!

аз написах че гола е красив. ти явно държиш оците ти затворени понеже така ти харесва,да не виждаш истината.

бербатов поглежда към съотборника които навлиза в наказателно поле, вдига топката за главата му,топката влиза в мрежата. ако не бе гол щяха да му се смеят че не можа да направи паса. влезе гола и тои си трае . малък човек.

бербатов го боли че вече не го броят.иначе щеше да си признае че гола е случаен,че направи пас. удавения се хваща за каквото намери.

пас искаше да направи .

Тъпчем все на едно и също място заради такива лайнари като теб ...пас е това което е направил баща ти но се е получил гаф с излюпването ти ...

виж отново гола и ще разбереш,ако разбираш от футбол. не че гола не е красив. ама бербатов ако бе велик щеше да си признае че е било късмет,че искаше да подаде топката на атакуващия съотборник. ама си трае че всички са го забравили. разбра ли мишок?

Жесток си, Мите!

хубав гол но бербатов си остава мърда

И в секса е така: Вкараваш, ама усещането е различно. Едното е любов другото е...не :) Въпрос на предпочитания. А футбола си е прекрасно усещане..., който го разбира!

Ебаси гола!!!!!

И аз да напиша нещо...Сър-а напълно умишлено искаше да затрие и провали Бербатов, ама виждаш ли сега какво стана? Цървулите от Ман-а едва кретат, пък Бербатов бележи гол след гол и прави асистенция след асистенция...По- добър български футболист след Ицата е само и единствено Д. Бербатов !

напомня ми за една артистично небрежно изпълнена от него дузпа срещу Сити...щях да счупя телевизора тогава

за неразбралите да уточня, че тогава директно я подаде на вратаря. Все така небрежно и артистично

Типично в негов стил... :D

Голям кеф беше, когато напускаше терена и някакви важни особи му ръкопляскаха. А той вървеше горд, велик, непостижим. Той се е такъв, нашият Бербатов.

чист късмет .

Еееее, това беше велико изпълнение! Браво, Митко! Футболен гений..

Затова винаги съм го харесвал пред Руни, Муни и подобни Защото футболът е красива игра, а не надбягване на коне

Харесвам Бербатов, но в случая имаше засада след трътлестото му изнасяне от наказателното поле. Затова Бербатов отигра баламски топката. Даже след гола не повярва, че съдията ще го зачете.

Ако имаше начин да сложа 15 пръста сочещи надолу за коментара ти, и последния от тях се покаже от монитора ти и бръкне в завистливото ти око, света щеше да е по добро място.

Този е македонски циганин, Има групичка от няколко такива, които сеrат под новините за Бербо Не е българин - трол-провокатор Браво Митко

Не е за вярване, че има хора като теб - неразбиращи и злобни комплексари.

слушай коментара на франсетата бе Ганьо, де...ба и нихилистичната нация сме...

Това беше опит за подаване към притичващ играч на Монако

Това май беше опит да разсъждаваш. Пробвай пак!

Типичен "мързелив" гол в стила на Бербатов - изпълнен с минимум усилия, но с вложени много творчество и прецизност

За разлика от много други футболисти, Бербатов използва не само краката и главата си, но и мозъка си. Или накратко казано - футболен гений!

Винаги съм смятал,че футболът е за интелигентни и мислещи момчета,а не за търчачи-рогачи!Браво,Митко!

"... абсолютно небрежен, но безкрайно прецизен удар" - Боже! Такава тъпотия може да измисли само спортен журналист ... Ако нещо е "прецизно" - при това "безкрайно", то в никакъв случай не може да бъде "небрежно", че пък и "абсолютно". Господа спортни журналисти, "безкрайно" далече сте в професията си от нивото, което Бербатов има в своята професия.

Впрочем, ти чувал ли си понятието артистично небрежен. Това качество не се учи-или си го имаш по рождение или не. Бербатов е точно такъв. Дори когато английската преса го критикуваше, чувстваше се, че го прави с любов.

Синьоре, в изразите "артистично небрежен" или "сякаш небрежно" думичките "артистично" и "сякаш" са като онова завършващо докосване, с което Бербатов вкарва понякога в мрежата топката, която иначе би подминала вратата. Схващаш ли сега смисъла на предишния ми коментар? Ето това "докосване" липсва в журналистическия текст.

Великденски подарък! Браво Митко!

Брилянтен!Благодаря за насладата от изпълнението!

Ти си чудо невиждано, Берба ;))). Как да не ти се радва човек. Желая ти всичко най- хубаво :)))

Бербатов показва красотата и финеса във футбола. ГЕНИИ.

Той и кой още?

невероятен !!!!!!!браво !!!

100% гол на кръга и със сигурност в топ головете за сезона ще остане това попадение, уникален!!!