”Манчестър Юнайтед” уволни Дейвид Мойс

Дейвид Мойс официално напусна "Манчестър Юнайтед", съобщиха от клуба.

Обратно в новината

Коментари - ”Манчестър Юнайтед” уволни Дейвид Мойс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакви преговори с никого,цялата власт на Гигс,единственият правилен наследник на Фъргюсън

Време му беше. Лошото е че са на път да повторят грешката си с друг некадърник...

са направили, но така е в съвременният футбол, пардон бизнес, никой няма да те чака, както са чакали Фъргюсън през 80те.

Бе то с чакане ако ставаше :-). Мойс е изкупителна жертва в случая, с тоя отбор-останки и Фъргюсън нищо повече нямаше да постигне. Но за пред публиката - която ще трябва да почака... :-) - ще мине номерът поне засега - докато купят нови футболисти или докато свикнат със средата на таблицата за където са от поне два сезона насам, тоя сезон и за там не са мене ако питат.

Да, успешно се справи с мисията да свали на земята отбора, който предходните години си беше изградил имиджа за супер отбор!

От кога чакаме. Сега мястото вече е свободно за Станимир Стоилов.

Много кофти новина :(

Мойс е посредствен и не се справи с нищо.А Руни е лидер и отличен футболист.

Руни е наистина един от най-добрите в лигата, макар понякога да го дава накъсо (последния мач с Евертън беше така). Мойс е също добър - остави Евертън като чудесен отбор, негова селекция, и отиде в пенсиониран отбор който миналата година на изкуствено дишане го докараха да е шампион. Тоя път Скоулс не излезе от пенсия да спасява положението, други още поостаряха и дотам, какво да очаква човек.

Крайно време беше!

Да върнат съра. Руни да го самоубият в нелеп инцидент.

Всички знаехме, че след Фъргюсън ще е многоо трудно. Трябваше сем. Глейзер да го остават и другия сезон. И ако и тогава няма резултати тогава ще имаха основание да го махнат. Всички знаем, че когато пое Евертън имаше същите проблеми. Но с времето видях ме какъв отбор направи. При нас не му беше дадена такава възможност. Аз съм много голям фен и изключително много обичам Ман Юнайтед и не одобрявам решението на сем. Глейзър.

Също обичам много Ман Юнайтед, и не смятам че Мойс е виновен за всичко - в много голяма степен футболистите са виновни за нелепите изравнявания в края на мача и загубите ( Фулъм, Саутхямптън, Кардиф, Съндърланд) Обаче стилът на Мойс просто не подхожда на този отбор - много ретрограден, с балонни центрирания и като цяло безидеен. Тъпо ми е за него, защото имах големи очаквания, но смятам че раздялата е за добро и за двете страни

Като ви чета компетентните мнения се чудя, защо не назначат някой от вас? Ще свършите перфектна работа, ще вземете интелигентни играчи като бербатов, те ще играят интелигентно, а вие само ще обирате лаврите! Плюенето да започне сега!

Шайката е взела връх в клуба и отбора от доста време?! Много интелигентни и добри футболисти минаха и заминаха от отбора. Така ще бъде до като не се промени манталитета и субординацията. Старата слава не е лошо нещо, но сега не помага!!!

Взаимните им мъки свършиха. МЮН трябва да се отърват от рогачите и конете в състава си /класически пример е Рууни/ и да вземат технични и интелигентни играчи /подобни на низвергнатия Бербатов/. Футболът им сега е само тичане, борба и центриране в наказателното поле, пък там "каквото стане"!

Е хайде нека не вземат играчи подобни на Бербатов !

Манчестър Ю. игрят ганкиното вече поне 3 години. Направо са трудни за гледане. Личното ми мнение, че Мойс е последният виновен за това трагично състояние. Ма нека си вярват, то само по инерция не може да се кара.

Йес,най-после го разкараха.....

Преди да назначат нов треньор трябва да се отърват от Рууни. Иначе нищо няма да се промени.

Трудно ще го разкарат, само преди два месеца подписаха пет годишен договор с 300 000 паунда седмична заплата.

След данъци вероятно взема 150 бона или по-малко.