Краси Балъков официално е треньор на ”Литекс”

Красимир Балъков е новият старши треньор на "Литекс", обявиха от ръководството на ловешкия клуб.

Обратно в новината

Коментари - Краси Балъков официално е треньор на ”Литекс” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руиз

Успех!

Не разбирам множеството минуси на коментари, които казват, че пича е слаб треньор. Това го видяхме толкова много пъти през последните години. Никой не оспорва футболната му кариера, но факт е, че САЩ 94 е преди цели 20 години, а човек не бива да за забива толкова в миналото.

Балъци сме ние, тои не е, нищо, че се казва Балъков.

Много добър футболист, кръгла нула като треньор !

Само този цървул не бе се появил за ,,треньор".Награмотник от село с трудно детство/не е виновен за това/,риташе навън ,но ЕЛЕМЕНТАРЕН във фаза интелект и данни за треньор.Ще видите какво ще стане с отбора.

Един от най-великите български футболисти, на който следва да пожелаем успех и се надяваме да придаде от опита си в родната футболна действителност.

Кой опит бе Петко? Като треньор ли? Та посочи ми един отбор на който е бил треньор да са го изпратили с уважение и почести? Последно струва ми се от Загреб, се изниза посред ноща, за да не го линчуват феновете. Халал да им е на Литекс! То и без това Гришата не си знае колко и то къде са му парите!

Тоя разсипа Черноморец, сега е ред на Литех

Преди това, в името на проекта "Черноморец", съсипа Нафтата.

деер

Ако г-н Ганчев остави Балъков 3 години да работи, ще спечели той милиони, а ние да гледаме красив футбол от български отбор с 11 български имена.

Абе ти да не си този на снимката? М?

Събрал се Балъков с балъците от Ловеч. От сега залагам, че няма да изкара повече от 7 кръга на есен.

Неуспелият треньор. В Германия е никой в тази професия, но в България се пъчка. Всека пак преди 1000 години там нещо стана в САЩ и му поникнаха криле.

Ти самият кога нещо свястно си направил, че имаш наглостта да намираш кусури на Балъков?

Успех!!!