Кристиано Роналдо с поредно световно признание

Португалският нападател на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо, е обявен за "най-продаваемият футболист в света", съобщава "Daily Mail".

Обратно в новината

Коментари - Кристиано Роналдо с поредно световно признание | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе т....и като не разбирате от футбол недеите да пишете глупости роналдо е добур футболсит и добар като човек четет повече за него да видите на колко бездомни деца е помогнал и колко болници пострил вунсния вид луже като човек е много дабур *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е - мангалите трябва да си помагат.Говнардо трябва да купи Столипиново и да им помага.Между другото ако влезе в махлата неглиже може да го объркаш с циганин(какъвто е),само евентуално по мазната коса можеш го позна!

Педералдо е най-продавания мазен гел с цвят на "балкански ром".

Най-продаваемото ла.но :)

Манекените ги харесват леви резбички ;)

Поредният палачо ритнитопковец, чрез който големите акули правят големи кинти. Цялата работа е такава: кон пърди, вятър вей, всичко е вятър.

Вчера казаа, че щело да има СНАДВИЧИ ГОВНАРДО със съответния вкус, сега и торта ли ще пускат сигурно и със съответния цвят

Помня как Роналдо и манго Нани не подаваха но Бербатов и проявяваха мръсен португалски егоизъм. Бербатов правеше футбола красив спектакъл.Сега също.

За най-мазен гел, най-голямо огледало, най-голямо его?

Най-готиният футболист категорично.