Коментари - Григор с рекордно класиране на ”Уимбълдън” | Корнер.dir.bg
назад

Григор с рекордно класиране на ”Уимбълдън”

Григор Димитров записа стилна победа срещу австралийския талант Люк Савил и за първи път в кариерата си се класира за трети кръг на "Уимбълдън".

Обратно в новината

Коментари - Григор с рекордно класиране на ”Уимбълдън” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 13

За мен пък причина за най голяма гордост е, че Грищо спечели голямата битка за сърцето на Мария. Да ви напомня, че предишната, не така известна руска красавица тенисистка, Ана Курникова стана снаха на самият Хулио Иглесиас. Какво е 1 в тениса? Там много се изреждат. Но в леглото на Мария малцина попадат или се задържат. Ето за това се гордея с нашето момче. Прав съм-нали?

Маши, Даши, Ксюши много, а първото място е само едно. Дай Боже да го видим Григор там, пожелавам му го от все сърце!!! Пък ти продължавай да точиш лиги.

Среща само слабаци. Скоро гледах противниците на един хърватски тенисист- Горан Иванишевич, който макар и да загуби 3 пъти на финала на Уимбълдън, през 2001 година спечели, и при това е играл с 4 от най- добрите играчи на трева- Тим Хенман, Анди родик, Грег Руседски, Марат Сафин ( бивш номер 1) и Патрик Рафтър( бивш номер 1), а и Карлос Моя(с него стават 5, също бивш номер 1, но като Давид Ферер , който Григор Димитров може да срещне ЕДВА в 4 кръг, играл само на клей). И при това печели турнира след Уайлд кард. Както се казва- играл е и е спечелил, макар и след 3 загубени финала. А не като сегашните играчи, всичко да е нагласено- Джокович щеше да прави голям Шлем, а шотландеца Анди Мъри спечели Уимбълдън и Олимпийските игри в Лондон 2012 г. Ако преди време бяха нагласени мачовете, Англичанина Тим Хенман щеше да е печели поне 3 пъти Уимбълдън( но не е печелил нито веднъж), за разлика от Анди Мъри, който успя да вземе 1 титла....

Та, преди време, тенисистите са побеждавали наред най- добрите играчи за да спечелят Уимбълдън, а не като сега, този който печели среща играчи, които или са контузени, или са някакви слабаци.

Изброил си 6 играчи, а не 5. Но ако ги е победил всичките за 1 турнир, за да спечели Уимбълдън, значи за 7 срещи докато спечели титлата, е играл с 6 много добри играчи. Родик също е бивш номер 1.

Показа сртахотна класа нашето момче, браво!!! Къде е сега онзи "разбирача" дет е гастербайтер и пуши цигари от 7 евро да си даде коментарчето на пълна мижитурка??!!?

браво гришо, заради теб се върнах в ЦСКА

Браво! Само така до финала! Титлата те чака!!!

vinagi ti se radvam zemlia4e i znam 4e 6te stigne6 vurha! Da si jiv i zdrav i davai napred!!! gordi sme s teb!

"Жесток" е!

Браво , Българско юначе !!!! Гордеем се с теб , само напред и нагоре ! Със здраве : )

Блаво Гришо!

Браво Гришка!