Григор Димитров отупа Анди Мъри и е на 1/2-финал

Григор Димитров записа най-големия успех в своята професионална тенис кариера, след като детронира шампиона на откритото първенство на Великобритания-Анди Мъри.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров отупа Анди Мъри и е на 1/2-финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

некои туп и завистлив хасковля просто грозно момченце а за гришо успех в петук! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъй като гледам има най-вероятно само един идиот, койот цъка минуси на положителните коментари. Начи туй най-вероятно е некой пъпчасал пубертет дето си мисли, че е много забавен или е Анди Мъри :))))

Оправете си сумите и точките , които ще спечели, защото не са верни! Това , което пишете , че ще спечели, вече си го е осигурил :)

браво на Григор!! все така напред!!

интересно и иронично, този които слага минус за подедата на Григор явно е страшен комплексар...

Браво о о о! Отново си уреди среща с Джокера. Пожелавам му спокойствие и самоувереност!

Тениса , както всеки спорт е 20% талант, 50 % ТРУД и 30 % Зобане /качествена химия/. До сега химиците при Григор не ставаха. Р.Рашийд е велик комбинатор. Най-после се "сдушиха". Вчера ме развълнува много. Гришо с този хъс ще бъдеш N1 не по-късно от края на годината и така до края на света . Успех и здраве.

Задръж малко с N1... Първите двама са прекалено напред. Също класата им е засега друга. Аз му пожелавам тази година реалното N3 и да атакува догодина върха.

стана ми малко мъчно за Мърлйо, то и без това в Ю Кей все им е крив..,. но дис ис лайф.... браво на нашето момче, да е жив и здрав и да опатка и новак ноле и после евентуално федерер на финала....,,

Мама на Анди думаше, Мъри ле, мило мамино и мама нещо щa попита,недей я мама ти лъга. Защото: Тез Хасковски кауни , що ги мама разклати? Таз Узунджовска капия що я лапа без времи?

Гришка,накара ме да настръхна момче!!!!Ако продължаваш така може и да ме разплачеш,а дано де:)

Голямо браво на Гришо! Почвам да подушвам първо българско присъствие на АТП финалите тази година :-) Ще излезе 9ти след като би Мъри (Мъри ще е 10ти) на 90 точки от Дел Потро, който все още се възстановява и само губи точки.

Да допълня че това е сметка с тези точки (720). Ако бие ще стане 5ти.

"гост" почти винаги споделям което пишеш аз сущо се надявам гришо да грабне трофея заслуява го гришо е в перфектна форма и стискаме палци! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добре че боко не е премиер защото Гришката нямаше и да види такива класирания! Мършата боко все иска той да е най , най и за талантите няма развитое! Бокича бил победителя от уимбълдън 2014-2015-2016-2017 и така до края на света

Rick

пич, след тази победа на григор не можеш ли да кажеш нещо нормално, като браво например

Това което прави момчето е уникално! Толкова ли е трудно да се зарадваме като Българи за неговите успехи и да кажем на децата си че с работа и желание всичко се получава ... Хората които слагат минуси срещу положителните новини за Гришо нека се замислят те какво са дали и тогава да дават оценки за който и да е! Мачкай Гришка и нека скоро станеш Номер 1

то много акъл се иска да млатиш неква топка насам-натам

Rick

е, невероятен ум се изисква да се пишат глупости по форумите...

невероятен ! браво ! дa e жив и здрав !и още много победи и успехи !защо пък да не вдигне и трофея ?

....От известно време, като чуя че някой високо класиран тенисист е станал Приятел на Димитров и е започнал да тренира с него, и след няколко дни следващата новина е как Димитров го е победил този тенисист. Последния такъв случай беше с Анди Мъри. Преди това беше - Вавринка, а и разни други- все играчи, които обикновено побеждават Григор Димитров, но след като уж станали приятели, и започват да губят мачовете по между им..... Това много ми напомня на приятелството в Българския парламент между ДПС и Атака. ДПС ИЗПОЛЗВАХА Атака, да си слагат хора в властта,... още да си прокарват закони,..... и сега, като видяха, че с Николай Бареков и България без цензура, може и по- лесно да пускат поръчкови закони, и да вкарват разни ПРИШЪЛЦИ( цигани, сирийци, афганистанци) в България, ..... и решиха да правят нови избори. Така Атака, май само бяха използвани..... .

Леле болни мозъци колкото щеш. Как изобщо измисли тази глупост. Нямаш ли някой близък около теб да те заведе на психиатричен преглед. Спешно ти е просто не губи и ден.

Много точен коментар!Всякакви кукувици пишат по форумите :)

Тотално сбъркана нация-ти му пишеш за тенис,то ти рупа за ДПС,за Атака и тем подобни български простотии.Отворете си сърцата бе,хора-в света се случват красиви неща,хората се трудят и постигат успехи.Животът не се върти около българските помии.

Това е един от най-малоумните коментари който съм чел. Човек ти си много далеко от тениса.

Не че нещо, ама той е приятел и с Джокович :-)

И Невероятното Стана Реалност. Едно Истинско Младо Българче Юнак, с което Трябва Да се Гордеем всички. БРАВО ГРИГОР, АДМИРАЦИИ ГРИШО. А Триумфа тъй Ще ти Подхожда.

фак ю ингланд, скотланд-фак ю ту ,ole ole

Желаех, надявах се, за тази победа на Григор! Но смятах, че няма големи шансове. Радвам се, че сбърках! Поздравления, Григоре! Ти ме изуми и ме зарадва неимоверно много! В началото на годината ти пожелах масто в Топ 10, вече в средата на годината ти пожелавам място в Топ 3!!! Григоре!!!

Браво на нашето момче. И като гледам от 110 поста само няколко негативни. А само преди няколко месеца от 10 поста 7-8 плюеха по него и му предричаха само загуби след първия кръг. Успех на полуфинала!

Абе няма какво да се лъжем, нито Мъри беше на висота, нито Гришо направи нещо кой знае какво, за да победи. Просто имаше късмет. Не забелязахте ли как нескопосано отиграва и колко хаотични бие сервизи? А също и посрещанията на топката бяха на моменти по-лоши и от тези на който и да било новобранец. Късмет, чист късмет, това е. На полуфинала той Григор ше отпадне и всичко ще си дойде на мястото.

си много тъпо парче , какъв си ти да казваш на кои къде му е мястоto

Е, може ли така - не виждаш професионалното око на коментиращия. Особено за "хаотичните сервизи" - представяш ли си, да вкарва непредвидими за опонента сервизи (хаотично, но да ги вкарва), вместо коректно да сочи какъв ще бъде сервизът. Моля да се извините на предходно коментиращия професионалист...

Я бързо хващай самолета (ако имаш пари) и бягай в Лондон да играеш мместо Гришо,че той "завалийката" къде е тръгнал да играе и да бие такива "слабаци".Виж ти ще покажеш на света що е то добър тенис.Тц,тц.

Dobromir Dimitrow

Ха-ха, прекрасно го затапи!!!

Сигурно не знаеш и какво е двойна грешка,а да правиш разбор си те бива.

Браво Гришо, ти си нашата национална гордост. Истински боец, талант и победител. Сигурна съм, че много скоро ще си номер 1 в света!Пожелавам ти здраве и лично щастие! Радвам се, че в Лондон показа какво значи един Български талант. Герой!

аз не се радвам на "патриота:, който ти е треснал минус...

Да бе! Аман от тия изроди!

Браво Гришо, ти си нашата национална гордост. Истински боец, талант и победител. Сигурна съм, че много скоро ще си номер 1 в света!Пожелавам ти здраве и лично щастие! Радвам се, че в Лондон показа какво значи един Български талант. Герой!

Жив и здрав бъди Гришо!!! Не обръщай внимание на комплексарски подмятания! Бих била горда майка със син като теб! Обичам те, момче!!!!!

отнесе си го като куцо пиле домат :)

Гришо, ти си нашата най-голяма гордост! Не разбирам от тенис, но от всички мъже, с които съм правила секс, Гришо е безспорния шампион!

Ть гльодай да не правиш снова,че как буду тебя оскубу ! Бедна твая фантазю !!!

Лъже ма Маше не и се впрягай.

Браво на Гришо.., голяма победа но това е само началото, той има всичко за да бъде супер звездата на тениса през следващите 5-6г и това не е само мое мнение, а на повечето анализатори, които са все бивши шампиони в този спорт. Ние българи можем ли да се зарадваме на нечий успех истински и безкористно???? Или толкова сме увредени че успеха на някой друг се приема като лична загуба???? Кой да бъде пример за вашето дете , ако не хора като Григор? Само когато узреем за ценностите като общество само тогава има надежда за България.

БРАВО! БРАВО!! БРАВО ГРИШО!!!

деер

Затова способните бягат от България, а далавераджийте остават! 96 коментара , а завистниците плещеха глупости години наред за него. Утре се запитайте, кой ще го последва и дали ще се чувства българин, щом обществото го обгрижва с простотия, вместо да го е окуражило и да е било създало условия за множество състезания във времето , когато бил дете.

Ох,свещена простота-във всяко нещо ще намесим политиката.Впрочем доколкото знам ние си имаме премиер и той все още не е бивш,бивш министър председател е един друг господин.

Eй затова няма да се оправим,не можемдасе радваме на успехите на другите.Нали знаете защо до българския казан в ада няма дяволи с вили?!А що се отнася до Григор-само напреди нагоре да върви. и дани затварязлобарските усти.

няма дяволи, щото ги придърпваме в казана :)

Благодаря ти Гришо! Благодаря ти от името на всички българи на Острова. Това е на-хубавия ден от живота ми. Ти унизи и смаза надутите англичани публично пред целия свят и така отмъсти за хилядите унижения на които ние българите сме подложени ежедневно тук, търсейки по-добър живот. Плаках от удоволствие. Господ да е с теб и занапред.

"Плаках от удоволствие" - Плакал си от тъпотия май, май :-)

Представям си какъв животец имаш щом това е най-хубавият ти ден!

Браво , Българско юначе !!!!!! Всички нормални Българи се гордеем с теб и ти стискаме палци. Неграмотните индивиди от малцинствата да се ориентират към анадолските сайтове : ))))) Бъдещето е твое , само напред !!! Силата да е с тебе : )))))

hahaha)

Давай Гришоооо!!!!

Няма да се учудя ако Гришо реши да се състезава за друга държава....след толкова "всенародна обич".....

Вие не разбрахте ли, че българинът се радва на колективните спортове, колко пъти да ви се каже. Ами да сменя държавата. Никой няма и да разбере

Защо. Всички българи се радват на успехите на Григор. Още повече че рядко имаме добър спортист на световно ниво в популярен спорт. Не съдете от два коментара в сайта (писани сигурно от един и същ), все пак останалите близо 100 показват колко си го тачим момчето и се гордеем с него. Вижте по английските сайтове част от англичаните как се радват и злорадстват, че Мъри е паднал. Потресаващо е това тяхното.

Глупости.Гришо няма да смени държавата си.Защо? защото вече има заработени достатъчно пари от наградни фондове,договори и реклами и не са му нужни толкова за развитие.Заработил е много повече от други.Не е като Каратанчева,която предаде България за 100 хил. долара и после нищо не направи....

Браво дирчета!Вече пускате коментарите ни веднага, не със закъснение. Вие сте нашият Дейли Мейл.

Браво Гришо да си жив и здрав и с много късмет, само напред до следващата победа на полуфинала,успех.

абе хора аз разбирам злоба, ама така да злобееш срещу човек с когото само можеш да се гордееш.. Гришо е номер Едно!!!

Това нещо не е ! Ако знаеш какво оплюване става в момента на Кейт и Уилям които са били на същия този мач в Дейли Мейл бедна ти е фантазията. Ти рози искаш да даваме на Димитров

Бий за да те уважават !

през годините сме били бити като даули от много класни отбори/спортисти във всички видове спорт, но това не спомогна за нашето уважение към победителите. Даже напротив - колкото повече ни бият, толкова повече намразваме противника

Bravooooo!Gri6o mnogo ni radva6!ti si 6ampiona! Kazah!