Григор отговори на любопитни въпроси от фенове

Григор Димитров се включи в инициатива на един от спонсорите си и отдели един час, за да отговаря на въпроси на своите почитатели в Туитър.

Обратно в новината

Коментари - Григор отговори на любопитни въпроси от фенове | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все още има въпроси, на които не виждам отговор: How would you feel if Maria told you you were about to be a father ? How did it feel like watching Maria in the dramatic final of Roland Garros? :P Marry me, Grigor? Фенките са опасни, Мария трябва да си го пази! Много успехи и лично щастие и на двамата!

Другата седмица ще го видим във Вашингтон. Най-силните ги няма. Ще трябва да пребори преките си конкуренти от втората половина на десятката - Раонич, Нишикори, Иснър, Гаскет. Доста високи шансове за втора АТП500.

Страхотен. Гордост за България. Да е жив и здрав и да ни радва нас, феновете, още дълги години. За мен той отдавна е номер 1.

Ебаси, тъпите въпросчета.

Много ни е хубаво момчето,само можем да се радваме за него. Ако успее да спечели турнир от Шлема ще стане супер звезда в тениса за отрицателно време.А Мария е шестица от тотото направо. Пожелавам му много успехи и щастие.

тъпия тийн си Крики. Я кажи на батко ти какъв "вдлъбнат" въпрос би задал ? Дали обича мъже, щото ти се правиш на такъв :))))

А, ти па си много убав :)))