Томов: Отпадането от Европа е болезнено

Президентът на ЦСКА Александър Томов разпространи специална декларация часове след отпадането на "червените" от Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Томов: Отпадането от Европа е болезнено | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя не беше ли червен рецидивист, минал през почти всички партии?

Томов, къде видя възходящо развитие? Истината е, че в БГ има един отбор в който се работи на прилично ниво. Всичко останало не става. Нито лефски, Нито ЦСКА, Нито Ботев. Литекс по някога са ОК, по-често не. За останалите не ми се коментира. Няма футбол в БГ поне от 20 г. Дори женските отбори на други държави играят по-бърз и качествен футбол от нашите. БГ футбола е като на забавен каданс.

То добре че Левски не играха тази година,че тогава резилът щеше да е пълен.

Личи си комунистическата закалка на лупи: Пренасочва вниманието от ПОЗОРНОТО отпадане към мача с "вечните" врагове - лески!!! Преекспонират "вечното" дерби с този вече слаб отбор, напълно глупаво насъскват едни глупаци срещу други, за да се пренесе в друга посока недоволството от липсата на истински футбол в Българското първенство!!!

СЪС СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ, ТОЗИ Е ВЕЧЕН МНОГО "ИЗПОЛЗВАН" И СМЕНИ "ПЕРСОНАЛА", А НЕ "ЛЕГЛАТА"

Прав си за Лупи, обаче "президент" Батков е недостижим, описаното е негова тактика, ползваа многократно. До момента не съм виждал по- голям манипулатор от него, като изключим разбира се т.н. политици ББ на първо място. Но е разбираемо - на едно място са обучавани.

Какви глупости говориш?Може ли със спънати коне да ходиш на родео.Какви играчи си купил?Никой треньор няма да може да им помогне.Стойчо няма вина,че някой не си знае кой му е десен и ляв крак и стават за смях.Нищо няма да стане от тези нещастници,а да доведеш някой по добър,а не да взимат по 15000 и да се разхождат по терена.

Стойчоо балъка, Лупи каръка Духайте да духаме супатаааа

мачовете бяха продадени, два хикса срещу молдовски слабаци, това е ясно. следващият път гледаите коефициентите и залаганията на българските отбори на Betfair и ще се уверите как се продават мачове...

Тези които поне малко разбират от футбол много добре знаят,че когато един отбор играе дълго време заедно и футболистите така са се сработили,че се разбират само с поглед,само тогава има резултати.Не може един отбор да се сглобява в движение и да се искат резултати,но това са възможностите в нашата държава.Няма школи които да захранват водещите ни отбори и се разчита на изпаднали без пари футболисти.Така ,че не се сърдете и на трите ни отпаднали отбора,не във всеки мач,Господ е българин!

Вън ПЕРНИШКИТЕ "БОКЛУЦИ" от ЦСКА! Вън АГЕНТА им Стойчо 43721левов от ЦСКА! Вън МАФИЯТА от ЦСКА!

Наскоро попитах един чорбар защо търпят крадливеца Лупи да ги язди, на което ми отвърна: "Защото при него бием Левски!" Явно на чорбарите това им е достатъчно като цел и друго удовлетворение не им трябва... Хак им е Лупи тогава!

А тази неделя и това няма да има... Ще се наложи да си ходят е така - бити, webни и неудовлетворени.

Говедата с кого играха вчера?

лупи изчезваи от футбола както изчезна от политиката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЦСКА под ръководството на Стойчо Младенов отново отпадна от евротурнирите след две ремита. Мачовете вече са осем на брой, а случаят е четвърти. Справка в историята показва, че няма такъв случай в клубния ни футбол като този с Екзекутора на Ливърпул - да те изхвърлят от Европа, без да си загубил. В цялата тази черна хроника се забелязва тотална деградация - тимът губи от все по-слаб отбор. През 2002 година ЦСКА геройски отстъпи на Блекбърн след 1:1 на Иуд парк и 3:3 на Армията. На следващата година Торпедо (Москва) препъна отбора на Младенов - 1:1 в София, 1:1 в руската столица и поражение при изпълнението на дузпи. През 2012 година резилът бе пълен - ЦСКА бе изхвърлен от словенския Мура - 0:0 като гост и 1:1 на родна земя. Сега резилът е още по-огромен - 1:1 у дома и 0:0 в Кишинев срещу Зимбру. В случая оправдания не вървят. Да, ЦСКА гради нов отбор, липсват редица основни футболисти от миналия сезон, но молдовският тим е от изключително нисък ранг и с настоящия си състав червените бяха длъжни да го елиминират. Как обаче да извършат чудото, след като за цяло второ полувреме не отправиха нито един точен удар в очертанията на вратата. Черните хиксове на ЦСКА при Стойчо: 2002/03, Купа на УЕФА Блекбърн - ЦСКА 1:1, 3:3 2003/04, Купа на УЕФА ЦСКА - Торпедо 1:1, 1:1 (2:3 след дузпи) 2012/13, Купа на УЕФА Мура - ЦСКА 0:0, 1:1 2014/15, Купа на УЕФА ЦСКА - Зимбру - 1:1, 0:0

...жалко, че бг отборите без Лудогорец отпаднаха.. още по-жалко за отпадането на ЦСКА... не съм съгласен да се твърди че Зимбру е слаб отбор или както го наричате второ-третокласен... бъдещето ще покаже кой какъв е...Ами ЦСКА не игра слабо... но от такава компилация на млади, прости и бездарни футболисти какво може да се направи???.. който си мисли че треньорът може да е магьосник много се лъже... за нашия стандард ЦСКА си е супер, но нивото на клубния ни футбол е плачевно защото текучеството е страшно...но така пари не се печелят лесно... трябва детско-юношеска школа както прави Левски и по-малко чужденци и по-за дълго... видяхме за какви щуротии си изкарват и картони итн... те като дойдат у нас от джунглата на какво понапред трябва да ги учим???!!!

Трактор Беларус, 10 малки негърчета, скиори и много много други. Сфинкса не го пропускай.

Каква концетрация, като няма концетрат??? Плащай лупи,заплати или се махайте с тройчо. Поредните смешници.

ТРОЙЧО - ОСТАВКА - ВЕДНАГА !!!

Лупи, вън от футбола!

Лупи отново продаде идеята ЦСКА!!! И децата знаят, че в евро мачовете няма ограничение в сумите за залагане. Това е причината за трягедиите в европа на Левски и ЦСКА!!!

Бла-бла-бла! Поредните дрънканици! "Дела трябват, а не думи". В тази държава на почит са приказките, а не делата.

ТЕЗИ БОКЛУЦИ,КАТО:ЛУПИ,БАТКОФ ДАНЧО ЛАПАЧЕВ,ОБИЦИТЕ ОТ БФС И ОЩЕ ОТ КОЛОЕЗДЕНЕТО,ЗАЩОТО ТАЗИ ГОДИНА НЯМА ДА ИМА ДЖИРО НА БЪЛГАРИЯ!!!ЗАТОВА СЪД ЗА ТЕЗИ АЛЧНИ ЗА ПАРИ ОТРЕПКИ!!!

Тоя е луд