”Лудогорец” срещу ”Партизан” за място в Европа

"Партизан" отново се явява голяма преграда пред "Лудогорец" в европейските клубни турнири.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” срещу ”Партизан” за място в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се инвестира в детско-юношеските школи. Всичко друго е ала-бала, но когато ала-бала-то е добро, това дава стимул и пример за подражание на младите.

Аз футбола, а и другите СПОРТОВЕ ги имам за спортменски състезания- борба, воля, мъжество, издръжливост.Този който прави пари от спортни залагания- значи не разбира от спорт а от комар. Така че ще видим предчувствието, пари няма да правя заради нечии слабохарактерни състезатели.

Родриго,амиго,това неква скрита реклама на Еврофутбол ли е...Нормалните заложни къщи дават 4.20 за Партизан,а най-логичното-Партизан да не загуби се търгува на 1.80

Лошо предчувствие ме гложди че Лудите ще отнесат поне 2-ка и то без ответ- няма отбор, няма нищо общо от миналата година- язък за милионите спечелени и изхарчени с лека ръка!.. И треньорчето е слабо, то е ясно, едва ли късмета довечера ще го покрие!

Желая Успех на Лудогорец с който да зарадват всички фенове без значение на кой отбор са симпатизанти.

Имам палавото чувство,че 90 процента от българските фенове довечера ще са за Гробарите.

Довечера сме с Делиормана.

Абе, хора, знаете ли, че спретнатото стадионче в Разград е с 2 хиляди местенца. Вярно, хубаво игрище, но дори и тези места са много. Виждахме там публика, дори на важни мачове, не повече от 200-300 души. Въобще, сбъркано решение на Домуса да инвестира развитие на непознат за Делиормана спорт, какъвто е футболът в Лудогорието, на място, където не му е мястото. Я си представете, че Домуса беше ударил рамо за същото в Русе, В.Търново, Шумен, Варна или Плевен, където има големи стадиони, хиляди фенове, футболни традиции и атмосфера - там сега щеше да ври и кипи. Помните ли мачовете на Етър, например, с Интер-Милано или Кайзерслаутерн-Германия за Европейските турнири: на "Ивайло" имаше 40 хиляди зрители!!!! Ами, това е повече от населението на цялото Лудогорие. А сега там, на мижавото стадионче, ще отидат няколкостотин зрители и ще се "кове" история пред хора, които до неотдавна мислеха, че футболната топка е квадратна...

Много точно казано.

и какво постигна Етър след като е имал 40-хилядна публика на мачове с Интер и Кайзерслаутерн? А какво са постигнали Лески и Цецка- срамна история.

Кое им е смешното на историята на Левски и ЦСКА-най-успешните български отбори,с милиони фенове,дали най-великите български играчи,единия вече с вековна история,другия нашокал сума еврошампиони,дори в най-жалките си сезони са в битката за титлата,никога не са изпадали...това сравнено с некво тимче на 4 години ,с 300 фена,без изходящ трансфер в историята си,не произвело и един футболист поне за ниво Б група.

Е и какво? Не гледай Лудогорец като те дразнят. Със сигурност могат да минат и без теб. Никой не ти речи да гледаш Левски и ЦСКА. Освен може би самите те, защото не се класират никъде.

Реваншът е на 6-и, а първият мач кога е - днес или утре???