”Стяуа” излъга ”Лудогорец” в Букурещ (снимки)

Румънският шампион "Стяуа" записа минимален успех над "Лудогорец" с 1:0 в първия мач между двата тима от плейофите за влизане в Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Стяуа” излъга ”Лудогорец” в Букурещ (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този форум за пореден път доказва ,че от футболните фенове, по-тъпи същества няма!Само феновете на "Левски" (да ме извинява апостола, че забърквам името му) отделям от общият кюп - те са от по-долно ниво!

ОЧАКВАХ ДА ПАДНАТ ПОНЕ С 3 ГОЛА , АМА ПАК СЪМ ДОВОЛЕН ХА ХА ХААААА

Истината е, че дори и Меси да дойде да играе за някой от българските отбори, то той доста бързо ще се превърне в българче и ще започне да лази по терена и да се вихри из чалготеките. Лудогорец е клуб с чужденци с български манталитет и български момчета на по 25, вече професори. Единственото хубаво нещо е, че Влади Стоянов е все още в добра форма.

Киро Домусчиев постигна нечуван успех,успя да обедини враждуващите публики на Левски,ЦСКА,Ботев Пд,Локо Пд,Берое,Черноморец...в една кауза,а именно-да подкрепят некви румънци срещу Лудогорец.Никога у нас не е имало по-мразен отбор от фирменото тимче на Хувефарма.Преди половин България мрази/обича Левски/ЦСКА,сега тия имат 300 фена и 3 милиона антифена-красота.

нормално - от лузъръти стават чудесни хейтъри!:)

А от теб, перфектен дупедавец!

Аре стига фалшиви псевдопатриоти-ходихте на мача с Валенсия да люпите семки,а седмица по-късно имаше 1000 души на мача на националния отбор.

ОТ ТЪПИ, ПРОСТИ И ЗАВИСТЛИВИ ХОРА ТАЯ СТРАНА НЯМА ДА ПРОКОПСА. НЕ СЕ ЛИ РАДВАШ, ЧЕ ПОНЕ ЕДИН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ ИГРАЕ ДОБРЕ? ИЛИ Е ПО-ВАЖНО ДА СЪБЛИЧАМЕ ФЛАНЕЛКИ И ДА СЛУШАМЕ ЧАЛГА.

Объркал си спорта,бе мой.Какво да се радвам на некво фирмено тимче,че...и аз не знам точно какъв подвиг са направили,след като съм фен на отбора си от 1979та и ще им бъда фен до последния си ден.Не съм чул някой в Барселона да се кефи на 10тата на Реал М,тук ни десета,ни първа,само хейтъри дето са фенУИ на Крисия.

Да, започвам да вярвам на вица за казана в ада, с Българи вътре, който никой не пази.

Дали пък някой от т. нар. елит не е сложил 10 хилки за точен резултат 0 : 0 ? То пък и един елит ...

Дали ще победи мазният лудогорски домуз, мангалът Жижи Бекали, или пък Лупи, или пък Борат - все е загуба за "добрия" евр(оп)ейски сукър (Succer)!

Не знам за какво точно ги хвалите Лудогорец след определено посредствения им мач в Букурещ.За тази кампания имат една победа срещу некви бармани от 5 изиграни мача-това претендент за групи на Шампионска лига.А и Стяуа определено не са Барса или Реал М,просто истината е че Лудогорец е посредствен отбор,който по нищо не се различава от който и да е български шампион в последните 25 години/с едно изключение-2006та/

Споко, стига се пъна! Шампиончето от 2005-2006 по стечение на случайността Борат имаше тогава що-годе свестен треньор и играчи, които той, а после и още няколко отбора с меринджеи-корифеи натириха в 9-та глуха. И после - Там-пере, Иртиш, а напоследък Берое, Локо Пд.... Да ви... на отборчето!

Факт е че Левски с Борат,Космат,Куц и сакат бяха в групите,факт е че Лудогорец с меценат-милиардер,циганин-директор,20 наемници и медии-помияри не са в групите.

по-жалък отбор от Уевски и го доказахте с резултатите си тогава. Да падате с по 5, по 6 на нула, това само вие го можете...

В крайна сметка Османската империя от Разград ще победи Мамалигария.

Реванша ще бъде много труден. Ако румънците отбележят един гол, нашите ще трябва да вкарат 3 за да ги отстранят. Не играха лошо, проблема беше, че искаха да задържат равенството 0:0 и бяха малко сковани, а трябваше да си търсят гола на чужд терен за да имат реален шанс на реванша!

Публиката на "румънците" беше от роми.Лудогорец ще бие на реванша с 2:0.Техните цигани няма да смеят да се обадят тука.

Да разбираме, че българските цигани, са по-яки от румънските цигани!

ха-ха-ха-ха, искрено ме разсмя, ха-ха-ха-ха

Руиз

Жалко за получеиня гол в последните минути на мача. Това е грешка за Лудогорец. Играха добре, но..... Стяуа е по-класният отбор, повече търсеше гола и владееше топката.(За реванша в София не съм оптимист. Сега бих искал да попитам: треньорът ли е виновен за тази нещастна загуба и трябва ли той да бъде сменен заради една грешка ,заради лош ден и така нататък?

Vitomir

да, тренъора е виновен, защото избра погрешната тактика, защото ако си играеха предишната игра, играта, която винаги играеха, щяха да ги бият с поне два гола. Играеха за равен, което е много грешно разбиране. Трябваше хамза да бъде сменен още към 65 минута. Не разбирам защо не влезнаха безяк и кишида? За къде пазеше тези смени ???? отбора се видя,че отпадна физически последните 20 минути. Тогава трябваше да се направат смените за да влезнат свежи сили, а не да се прибриат назад. Според мен този двубой е загубен от тренъора и ще видите ,че след Стяуа , тренера ще бъде сменен. След мача незнаеше какво да говори и се беше посрал от притеснение. Слаб тренъор...

Точно! Взе ми думите от устата!

МНого вярно тренера обърка тактиката!!!дерменджиев не става отдавна е грешка че изгониха СТОЕВ!

Има постоянно разни тролчета, дето плюят против "Лудогорец" и мечтаят футболът да е само за "Богоизбраните" софия и др. Радостното е, че тяхното мнение не се споделя от повечето форумци!!! Качеството на футболните отбори не зависи пряко от големинат на града - напр. Русе е голям град, но сме трагични на терена. А "Лудогорец" е единствения БЪЛГАРСКИ футболен отбор в турнирите и би следвало всички да го подкрепяме!!! Това, че там има и чужденци, не променя факта, че тима е БЪЛГАРСКИ!!! Напоследък е голяма рядкост - както и да участваме в евротурнири, така и да се подкрепяме взаимно! Нека да се уважаваме и подкрепяме като народ, за да заслужим по-добро бъдеще!!!

Макар че пишеш с главни букви български отбор не мога да се съглася с теб.Отбор съставен предимно от наемници не е такъв.Погледни румънския гранд и виж колко са чужденците в него.Затова и техният футбол е с класи над нашия.Затова и класациите ни куцат.

Dobromir Dimitrow

ПФК "Лудогорец" е Български клубен футболен отбор или смяташ, че не е???!!! Гледайте си резилите на червените и сините евроидиоти и не мислете повече!!!

ЖАЛКО , ЧЕ ЗАГУБИХА ................... САМО С 1 - 0

Защо Лудогорец не пуснаха на стадиона " бистришкия тигър " от Банкя, за да вкара набързо 4 гола и да донесе победата за Разград ? Или той ходи на гьола да лови шарани ? То пък колко и да е тигър , я ? " Бистришкият тигър ' и той си е една хипербола , нищо повече .

Редно е сега онези , които ходиха на аванта до Букурещ , да възстановят парите за билет и транспорт ! А има ли безплатен обяд ? Дано Стяуа продължи по пътя за Щампионска лига , за да се престане с парадоксите в Разград на нечии работни места - такова нещо в Германия и Великобритания НЯМА ! Лудогорец наистина е една хипербола . Дано да си вземат и един висококвалифициран хидролог , за да си дойдат нещата на място ! Наистина нечии поведения и решения минават границите на разумното и допустимото . Ето затова искам Лудогорец да отпадне от Шампионска лига . Имаше един псевдо - премиер , който вместо да ходеше на работа , все риташе футболна топка или играеше тенис през работно време . А дрънкаше , че много бил работил ... Представяте ли си какво би станало , ако А. Меркел и Д. Камерън започнат да ритат футболна топка през работно време ? Ще стане голяма рецесия в Германия и Великобритания . Кой всъщност произвежда БВП за една държава ? Онези , които през работно време са по стадионите или онези ( баламите ) , които работят ? Наистина вече е нагло нечие поведение на хора , самоопределящи се като елит .

Да, БВП се създава от хората които работят и съзават блага, а не от платени дърдорковци с намален умствен потенциал като теб.

.."турнирните мачове били на надлъгване а не на победи..." нещо такова каза Дерменджиев... несъм футболен стратег, но изобщо не ми хареса играта на Лудогорец.. те правеха нещо което нито един друг бг отбор не можеше: бърза нападателна игра.. и самите играчи играеха с мерак и настървение...вчера избраната тактика ги разби - те не владееха топката въобще а се видя колко са добри румънците в това.. можеха да ги отнесат с тройка поне... с такава тактика ако влезат в шампионска лига ще станат за смях от разгромни загуби...жалко, развалиха отбора... дерменджиев е се провали...уж бил найдълго с отбора...алабала..второто полувреме трябваше да смени рязко тактиката а не да гони нулевото равенство...мноого тъпо решение...прилича ми на националниа отбор от най-скапаните времена...

Явно е че динко беше излязъл за равен, което според мен беше грешно. Но пък и румънците ме изненадаха доста, бяха много силни физически, може би ако бяха тръгнали да се надиграват пред тяхна публика лудогорец щеше да отнесе повече голове. Има реванш все пак, мисля че идеята е била да се удържи 0-0, ще им бъде трудно и тук, румънците играят добър футбол, бърз и комбинативен. Прехваления Хамза според мен беше лош избор, много брак и от 2-те крила, липсваше ми Кишада и Безяк, мисля, че с тях щяха да излгеждат малко по-добре в атака. Все пак стискам палци. На феновете на ЦСКА и Левски ще кажа, да спрат да се самоуспокояват с купуването на съдии от Домуза. Истината е една, Лудогорец се появи и се изсра в устите и на титаните и на батков и на гриша ганчев, просто лъсна грозната истиана, че грандовете ни не са отбори а некви пародии които закономерно отпаднат от иртиш, мура и всякакви подобни анонимници

деер

Добра игра на нашите, но нямат тренинга да поддържат мобилизация през 90-те минути.Имаме нужда от време ,за да изчистваме грешките на растежа в българското първенство, след като загубихме школите си от миналото.

Румънците бяха писали че според тях уж РУМЪНЕЦА Моци бил най- добрия играч на Лудогорец. Имаше и друго, че Стяуа винаги побеждавали Моци. Обаче, според мен тоя Моци изобщо не е най- добрия играч на Лудогорец, и ако Лудогорец искат да победят, трябва да пуснат играчите които печелеха в Лига Европа, а не този Моци.

залудо гони топката и ритаи другите играчи, залудо не стои лудогонецо. луд умора няма.

Aйде бе, злобaри, игрaхa колкото могaт Луудогорец. Обзи гелосaния Бербaтов го бихa кaто тупaн с три голa рaзликa и вие- хaйде Мите, брaво Мите, a тук зa един гол пaсив егaти устите отворихте.

Жалко за лудите от гората. НО!!! Когато нямаш пари, стадион, публика, футбол и пр. е по-добре да не се излагаш пред цял един континент. Не може хем в гората, хем в двореца....

По-скоро Лудогорец излъга Стяуа. Отборчето на зализания се спаси от разгром с поне 5:0.

Типично българскир резултат! 1:0 с гол в последните 5 минути! Няма нищо по-българско от това! И после се чудим защо никой никъде и през ум не му минава да ни уважава! Защото в Бундеслигата кога един отбор губи той го прави с чест! Не знам дали сте забелязали, но там дори на загубилия отбор се присъждат точки, само от уважение, защото е паднал не по начина по който го правят нашите "футболисти"! Там дори и да паднеш се знаеш, че си европеец и си го направил с достойнство! Е, както и да е, не знам дали ме разбирате, но ако не сте го направили, то да не се чудите после какво не е наред в тази държава!

напред Лудогорец и само победа

Ша ги смачкаме тия мамалигари

Как бре, с дупета ще им смачкате топчетата ли? :)

Незнам закакво са тея скъпите цигани дето нищо ненаправиха,поне да бяха наши момчета

Димитре, а ти какво направи?

Поне пише във форума срещу пари, а други се излагат като кифладжии срещу много повече пари, или влагат усилия като теб "да попитат" за без пари!

По-добри бяха Стяуа. Шансовете им са по-големи. Не че не могат да победят Лудогорец, но могат и да загубят в София. Освен финансовата част, не съм сигурен, че за Лудогорец е по-добре да влезне в ШЛ, пред ЛЕ. В ЛЕ могат да се представят добре. В ШЛ в зависимост от жребия, могат да имат големи проблеми.

Vitomir

мале, мале ,мале, толкова се е насрал, че незнае какво говори. Тренера е уволнен, но кого ли ще дойде на негово място ?

ейййййй, много прост този тренер бреееее!!!!!! да си пази смените за у тех. Тренера загуби мача!!!! Баси катила прост. Направо съм бесен

дира ,какво ви е директното?.аз следя по норвежки вестник резултатите които са на истина директни

Лудогорец не играят нищо,само късмета ги покри да не губят с поне 2-0 на полувремето.

сложи си по големи диоптри и кажи миналата година и в евротурнирите ли купуваха съдии бе лаи....но завистливо и глу....паво същински комунист си леке миризливо

Пишете по-грамотно, Българино!

Като истински Българин - УСПЕХ, ЛУДОГОРЕЦ!!!

Странно дали феновете на Реал Мадрид са испанци след като не подкрепят Барцилона в евротурнирите??????

Dobromir Dimitrow

Вярно, че си невежа!

dirddd@

Това е все едно да искаш баските да започнат да подкрепят каталунците или обратното. Просто няма как да стане. Не случайно, като отидеш в Барселона, едва ли не всеки втори човек ти казва "Аз съм каталунец!". В Мадрид е същото, както и във Валенсия, и в много други автономни области на Испания ;)

Все пак играят за България. Нека не се делим на отбори в този момент нека сме единни. Нека помним 1994г.

А защо се делихме през 2006та,заря в Парка на свободата имаше,защо половин България тогава беше срещу Левски,с какво днешния мач е по-различен от Киево-Левски тогава,та много народ не можеха да си намерят място от яд и злоба.

истината е, че делиорманското отборче няма публика. на този мач я има, я няма 20 души. ако армейците бяха там, щяха да имат поне 3-4 хиляди свои фенове. разград не е място за голям футбол.

zeddd

дрън-дрън

БЯЛХ НА МАЧА ИМАШЕ ПОНЕ 2700 ФЕНОВЕ

Ти цял мач това ли прави - брои феновете? И когато стигна до 2700, ви вкараха гола и стана време да си одите...

Бях на мача и феновете бяха там, между 2500-3000. За съжаление толкова бяха билетите за гостуващия отбор.А що се отнася до злобните коментари - всичко е от завист!Само Лудогорец!Успех в реванша!

Да само лудогорец да се връща във в групата където му е мястото при селата и където винаги е бил.Да ги .... и селяндурите

ЛУДОГОРЕЦ ДА ПАДНАТ СЪС 5 - 0 ДАНООООООООООООООООО

Защо бе Мишева защо?

Заради собственика им - един гелосан нарко-барон, който не спря да купува съдии!

просто мишева е проста и примитивна патка