Ники Михайлов: ”Мерсин” бяха най-настоятелни

Българският национален вратар Николай Михайлов даде подробности за трансфера си в Мерсин.

Обратно в новината

Коментари - Ники Михайлов: ”Мерсин” бяха най-настоятелни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още можеше да пази на Твенте; продадоха го, щото в едно интервю се изходи, че искал да играе "в по-голям отбор".

Мили,Ники:) И ти като моя Вальо ще си играете на топчета пред блока.Когато свършат парите на моя пак ще дойда при теб.)Kisses

Стига сте го плюли - знаете ли колко му е ...тежко.

Е как да ти дадат шанс във Верона бе, шебек? Нали един мач излезе титуляр и ти отпукаха четворка... кой ще те търпи да си толкова некадърен?

Е стига сте ги плюли, колеги. Може пък да има шанс момчето.

по-точно: Мерсин бяха единствените

Сините таланти неизбежно рано или късно акостират в Анадола.

Преди да оплюваш българското първенство виж тебе си - Лудогорец е в групите на ШЛ, Литекс продава играчи в добри клубове, а ти ... в Мерсин, борещ се за 10-то място и бил ЕЛИТЕН тим, известен в ...Анадола. Иначе Левски оплюва заради другия "талант" Божинов.

Напудрено дърво.В Италия няма прошка за бездарници.

Къде ти почивка в Сен Тропе, къде ти на Кушадасъ. И с колите ще трябва да се ограничава, че в Мерсин, колкото за бензин ще има. Е, ако татко му не дава от БФС-то.

Ако не беше Тати след некадърните изяви с Левски, особено в мача срещу Бремен, щяха да го пратят в отбор от В група... Но се видя че не става. Дори и с побутванията на Тати. Не успя да се наложи в Англия, после и в Италия, и закономерен трансфер в Анадола. Честито. Не всеки син може да повтори успехите на баща си. За мен най-добрият ни национален вратар е вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов. Още повече че е постигнал всичко сам! Без никакви връзки.

Българският национален вратар Николай Михайлов Извинявам се,но какъв национален вратар като има други титуляри от доста време Просто Никито отпадна от всички класации

Да бе страхотно израстване, какво разправяш ти бе - от Верона в Мерсин е една гигантска крачка напред. Смешна, въшлива перука, като ги разправяш тия смешки и небивалици, дали ти самия си вярваш?!?

T.e. не бяха настоятелни - малко натискаха на "Вземи го ти!!"

И за мен така е по-добре. По-малко чалгари в страната ни и по-малко безсмислени статии за не особено кадърни деца на блестящи в миналото, повтарям, в миналото, спортисти.

Чак пък блестящи! Да кажем от средно ниво ама за БГ средняците а върхът. Щото сме завистливо племе и ако някой наистина е кадърен се намират средняци, които да унищожат.