”Лудогорец” официално обяви цените за ШЛ

Ръководството на "Лудогорец" обяви официално цените на домакинските мачове с "Реал Мадрид", "Базел" и "Ливърпул" в Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” официално обяви цените за ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може в повечето коментари да се сравнява за цената на билета колко храна ще си купите?!?!?!?! Само за едното ядене мислите! Все едно, че сте държани гладни!

Тъй, направих справка..оказва се че според правилника на УЕФА не може цените да са по-ниски от посочените . Тъй че това е положението, дори и от Лудогорец да искат по ниски цени на билетите ще трябва да покрият разликата което разбира се не е разумно. Просто в България заплатите са толкова ниски че 50 евро ни се виждат много. Ами това е, на Бернабео най-ниската цена ще е 120 евро ама пък вижте колко е средната заплата в Испания въпреки че ги тресе яко кризата и тях.

бОли ме, тия цени са за балъците, аз продавам некое корито за скрап, и командировам некой друг рейс със селяци! P.S. Ще има командировъчни, кремвирши, фирмени знамена и бира! И да няма желаещи за екскурзиите....ще бъдете записани служебно!!! ВНИМАНИЕ - всеки неявил се ще бъде лишен от надница и при второ нарушение - уволнен!!!

Аз ако съм на мястото на Домусчиев ще си направя майтап и ще пусна билетите по 50 стотинки.Тогава да се намърдат всичките "ултраси-лепилари" да гърмят бомбички,да има "цигани,цигани" и бой в агитките и да викат за Реал.Това ще е уникална гледка за Шампионската лига,те не са виждали такова нещо,отбор да гостува и целият стадион да го подкрепя и да ехти "цигани,цигани".Само да си направя тоя експеримент и да покажа каква паплач сме бих пуснал такива билети и бих платил и огромните глоби от УЕФА след едно такова "мероприятие".

Kalin

При тия цени не вярвам някой да отиде то се едно концерт на Мадона или Айросмит или АС/DC.......Тия са луди да искат това и ще играят пред полупразен стадион.

Смешни и жалки сте с тая злоба! Бъдете сигурни, че билетите даже няма да стигнат за всички желаещи.

Цените за ШЛ дори са ниски, но . . . За съжаление ще пропусна. 3 билета са 300 лв. Не мога да заведа децата си в сектор Г. В комбинацията с билетите за Андреа Бочели (4 човека), вече ми идва много нанагорно . . .

Мизерници! Взимам си три билета за ложите в София - 3К и за гостуванията - 3К еврака... Пука ми - тия пари и без това ги изпиваме с приятели за няма и седмица...

Че колко му е, то направо без пари...

Абе какви хора сте вие,бе.50 лв какво са,за толкова ще сте част от атмосферата на най-силния футболен турнир в света и ще гледате най-силният отбор в света за момента.Това остава спомен за цял живот.50 лв сигурно давате за бензин за една седмица,които може да спестите ползвайки градски трнспорт.Не че агитирам някого,всеки сам си решава,ама да кажете че 50 лв е нещо непосилно и едва ли не скандално...Че кога друг път е идвал Роналдо или Меси в България и кога ще дойдат пак?Щял да вземе Парахода много пари-ами това е бизнес,целта е печалба,на този принцип са и Реал и Байерн и т.н.Все пак сме 2014 а не 1989-а и трябва да се научим че за всичко хубаво се плаща.Ето аз примерно няма да отида защото не съм в София,но се дразня като чета тези глупости-скъпо,как може-никой не вие е задължил да ходите че да има такава драма.Сума ти залезли изпълнители идват тук със билети по 100 лв и е пълно,сега веднъж дошъл Реал Мадрид в София и защо бил билета 50 лв...ми айде да пуснат по 2 лв да видим тогава после Лудогорец колко глоби трябва да платят за хвърлени бомбички и расистки обиди от фенове на ЦСКА и Левски.То вярно че сме най-бедната страна,ама вие пък за 50 лв съвсем го ударихте на социализъм.

Не им се вързвай - тия дето драскат, че им са много са все некадърници на по 400-500 лева заплата и си кютат на работата, защото знаят, че и толкова им е много...

Отиването на стадиона е само с цел да кажеш някой ден, че си дишал един въздух с Роналдо. Лицата им така или иначе няма да се различават, повторения няма, тълпи на влизане и излизане, вероятността да те набият ,ако имаш по теб нещо синьо или червено е голяма - не мерси, бира и кебапчета пред телевизора е по - доброто решение (за 4ма - 400 лв за мач - не ми се смята колко кебапчета и бира е това) А за тези на стадиона - пожелавам догодина да има с какво да си го спомняте този мач. И за тези, които веднага ще ме обявят за чалгар - слушам АЦ ДЦ, и бих си ги пуснал за фон на мача, да не слушам цвиленето на алекси, ама едва ли ще има повод

ВСИЧКИ български отбори, без изключение са мутропроекти и средство за пране на пари. Аз съм от Левски, но не съм сляп и виждам, че в момента единствения отбор, в който се работи професионално и резултатите са на лице е Лудогорец. Затова бях на мачовете им и виках здраво за тях. При тези цени обаче ще го гледам по телевизията. Не съм им чак такъв фен, че да се набутам 100 лв. за билет.

ДОМУЗ,ЦЕНИТЕ СА МНОГО НИСКИ! ТОВА ТРЯБВА ДА СА В ЕВРА!!! АЛЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН!!! ЕЙ ЦЪРВУЛ,ТОВА Е БЪЛГАРИЯ,НАЙ- БЕДНАТА СТРАНА В Е.С.

Не се ядосвай - гледай мачовете по ТV. Не му давай парите си. Нека стадиона да е празен!

на дезинформираните е простено.

При тия цени Домусчиев ще си го гледа сам. Стадиона ще е празен. Жалко, защото Лудогорец заслужаваше пълен стадион и яка подкрепа. Мутренската алчност закопава един голям български отбор.

Не съм стъпвал на стадион от 15 години, но тези дни се замислих за мача с Реал ... до преди да видя цените. В крайна сметка ако инвестирам 20-30 лева за топла кухня от магазина, няколко бири и ядки и седна пред 40' ТВ с жената ще бъде повече оферта.

ocmpuemo@

Жалко, Можеха да напълнят стадиона, но при тези цени ще си играят пред "собствена" публика.

Исках да заведа цялото си семейство на мача с Реал, обаче тези цени са повече от смущаващи за мен. Не бих се разделил с толкова много пари само за да видя от 100 метра как футболистите на Реал Мадрид разхождат белите си фланелки придружено с 5-6 гола във вратата на Лудогорец. Жалко, щеше все пак да мие интересно на стадиона. :))

Абсолютно!

Ние искаме само истинските фенове на Лудогорец да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора.Такива като теб си стойте в къщи и си спестете паричките.

ОК! Нямам нищо против. Желая искрено успех на Лудогоре както и на неговите фенове. За съжаление аз просто не мога да си го позволя. Успех!!!

Пожелавам ви го от сърце. За съжаление обаче истинските фенове на Лудогорец трудно ще напълнят дори и един сектор, а отбора ще има нужда от подкрепа.

Ще гледам мача по телевизията, както и останалите мачове. За 100 лв. на трапезата ми ще има от пиле мляко.

Е, това са цените за Реал Мадрид, ако и Лудогореца беше на тяхното ниво щяха да са двойни, а ако и България на нивото на Испания шесторни.. :)

Говедарю, Реал мадрид и Ливърпул имат 80 мача през сезона,отиди да ги гледаш на другите 79 мача.

За мен тези цени са смущаващи. Не живеем в Германия , а в България. За щастие на Домузчиев финансовия проект Лудогорец засега набира скорост, а ако беше обратното. Средната заплата която дава Домузчиев в Биовет Разград е 500 лева. И тези цени накрая...

Турците от Лудогорец Рязанград говорят Реал Мадрид, Ливърпул, Шампионска Лига ,а българите от лески и цецка говорят за криза и мизерия.

След сложен алгоритъм с три известни, изчислих следното: Сектор Г, 3те мача: 50 + 30 + 45 = 125 лв. Промо пакет "брадва"= 147,25 лв.

Виждам, че си добре с математиката, моля помогни да сметна колко струва в сектор В: "в сектор В за 194,75 лв., а в секторите В и Г за по 147,25 лв" ? Благодаря!

321, Благодаря! Нека да сметнем първо за сектор В: Улсовие: имаме зададена стойност "отстъпка 5%" Условие: имаме цена от 205лв 75 + 60 + 70 = 205x0.05 = 194,75 лв => демек така си е. За втория въпрос се допитах до теоремата на Конфуции с 3 известни и нито една комбинация не прави сбор 147,25! Може би не съм толкова добър колкото казвате...пък и имах тройки по математика.

брех тоз домузчо...взел се е насериозно с това пране на кинти...и нацяло е изпушил кво 100 кинта да гледам някакви циганета как ги лупат по терена...да пусна 10-20 лв макс и останалите пари от него за благотворителност не стига че разфасова бмф и изсмука биовета...от де иначе милиончетата му

Всички сме пренаситени от футбол. Свикнахме на високи стандарти, гледайки първенствата в Англия, Испания, Германия и Италия. И на този фон да гледаме мач с предизвестен изход на стадиона, да се лишим със 100 лв. от скромния си бюджет е направо безумие.

Стадиона ще се напълни, не се притеснявайте - от съседните държави ще дойдат хора да гледат Реал Мадрид на живо. Имам познати румънци и сърби, от които знам, че интереса към мача при тях е достатъчно висок за да се намерят 5-10000 души да си платят за удоволствието.

Затичали са се насам

Аз очаквам няколко милиона от Китай.

Глупи, купи си ти една гънка с два неврона и ако не те изпързалят в сделката се опитай да осмислихш от какво естество е мача, кой ще играе и тнт. Стадиона събира еди колко си човека и мероприятието не е казано, че трябва да е по джоба на всеки. Билет за рок концерт тръгва от 50 кинта нагоре и пълни стадиона....примерно. Никой не е казал, че трябва лузърите, които още циклят на заплата под 1000лв в София трябва да посещават шампионска лига!!! Стадиона ще е пълен, има достатъчно пазар на тия цени, смешковци...

Не можеш да сравняваш рок концерт с футболен мач. На концерта не отиваш само за да видиш групата на живо и да я подкрепяш. Отиваш, за да гледаш гарантирано яко шоу и да слушаш любимите си хитове. "Лузърите", които циклят за заплата под 1000 лева са голямата част от българския народ и са тези, които биха дошли с душа и сърце да подкрепят български отбор. От дилърчета като тебе, които отиват на мача, за да гледат прическата на Роналдо няма полза.

Абе зелета, на фона на зплатите в Испания (масово 1200-1500 евро) билет за барса - валядолид тръгваше от 120 евро и нагоре....никой не е казал, че в шампионска лига имат място на трибуните аутсайдери в живота...както и във футбола. Чао! ;)

Футболът преди всичко беше спорт и не толкова пари- като има баламурници да наливат пари в една мафиотска организация, ще има и отблъскаване за истинския запалянко! Не можете да ме убедите да дам 100 лв (работата за цял ден на един високоценен специалист) за да гледам 2 часа как едни си подават кожено кълбо. Къде е спорта и къде е ползата от това нещо?

Явно стадиона ще е почти празен. Искат да осребрят пребиваването си в ШЛ още. Но то населението на Разград е май по-малко от капацитета на стадион Васил Левски. От там ще дойдат някакви. Но за какво другите да идват? Ще дадат толкова пари, за да гледат как Лудогорец пада с 3-5:0 ли? При такива цени, едва ли ще дойдат над 400 човека, непривърженици на Лудогорец.

Да поясня- цените не си ги измислят Лудогорец цените се определят от Уефа.Заради това няма как билетите да са по 10-20 лева.

Е па тогава от УЕФА да си гледат работата!

Тоя ташак отбор с внос втора употреба играчи че ги дънят като маче у дирек сички . Да гледаш пародия за 100лв.?

В цените на билетите е явно е отразен интереса към всеки от гостуващите отбори, но и страха-ха-ха-ха от ЗАГУБА-А-А?

Мисля, че цените на билетите и промопакетите са значително по евтини по европейските стандарти за този калибър мачове. Но ние сме в Европа само географски. За да се понапълни стадиона цените трябва да се намалят, за да са "по джоба" на обикновения запалянко. Випаджиите гостуващите отбори си ги гледат, ако пожелаят и на други стадиони, в други държави, със самолети и в скъпи хотели. И да не се залъгваме с излишен патриотизъм. Посещението на тези мачове е повече за да се видят "на живо" вече станали легенди във футбола. Има една обреченост в случая, но ако все пак стане в мачовете нещо от рода "ЦСКА - Аякс" парите ще отидат наистина и за малко гордост, освен за атракцията. Иначе желая от сърце Успех на Лудогорец. Пък дано стане и Чудо. Кой знае?

Ако билетите бяха 15-20 лв. щях да отида на някой мач, но май искат стадиона да не е пълен.

Позор!

за 50 лв. колко бира и ракия са това,нали?ами цигари?

Vitomir

Никой не Ви кара да ходите на тези мачове. Като не може да си го позволите, отидете в някоя чалготека и тез 50 лв ще ги похарчите за вход и алкохол. Цената от 50 лв е напълно нормална, но явно сте свикнали все да влизате "по втория начин"?

50 лева е нормално за В и А сектор за Б и Г е пълен абсурд.

Тоз пък, нормално... че туй си е направо без пари. Аз за един обяд толкова оставям, че дори и повече.

В Балгария сме хора оспокойте топката ???

Ей неграмотни човече!!! В едно изречение имаш куп грешки.Нещастник научи се да пишеш правилно поне страната в която живееш БЪЛГАРИЯ, и накрая пише се УСПОКОЙ.

Фактът, че можеш да изпишеш правилно думите не означава, че си грамотен. За пунктуация да си чувал? Твоят пост не е по-грамотно написан от коментирания от теб. На фона на това, претенциите ти са смешни.

Предлагането според търсенето. Защо да са по-ниски цените, като и при тези ще успеят да пласират на 100% билетите? Колко често напоследък у нас е идвал актуалният европейски шампион? Колко пъти ходихте на мач на Лудогорец когато цените бяха "нормални"?

Ами ходил съм на почти всички евромачове на Лудогорец, за да ги подкрепям, защото съм българин и се кефя, когато български отбор играе добре и печели. На мачовете от ШЛ при тези цени обаче sorry, ще го гледам на сектор Т.

Все пак и Реал Мадрид получават някакви суми за рекламни права и от публика в случая. За разлика от някои хора в България, които искат само да взимат ( като дойде Реал Мадрид на стадиона им ), без да дадат нищо на Реал. Българска работа....

малко скъпичко а?

При това изнудване за пакетни продажби и при тези цени - има едно решение - бойкот !!!

Цените са много ниски. 50 евро за мач с Реал Мадрид... смешна работа. В Германия например билетите са между 200 и 400 евро!!! Проблема в България не са цените, а изключително ниските доходи и съответно бедност сред населението, плюс голямата безработица става ад!

Що се подигравате с народа , това не мога да разбера -.- ? Смешници алчни за пари .........

Да ти дам 3 кинта за цигари без бандерол искаш ли?? Мърльо!

На фона на заплатите у нас, това наистина е подигравка с обикновения запалянко. Дали г-н Домусчиев плаща на работниците си такива заплати, че да могат да отелят от тях, дори за един мач? Много силно се съмнявам! Май ще си седят сами в ложите на стадиона? Аз съм за бойкот на мероприятието! Три пъти!

Ти какво -за 5 лева искаш да гледаш Реал Мадрид? Отдавна мина това време.