Монфис отстрани Григор от ”US Open”

Григор Димитров приключи участието си в Откритото първенство на САЩ в четвърти кръг, след като загуби двубоя си срещу Гаел Монфис с 5-7, 6-7 (6-8), 5-7.

Обратно в новината

Коментари - Монфис отстрани Григор от ”US Open” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай сега, в констатацията за Григор Димитров като тенесист си прав. Но , че българите не стават за нищо маалко си попрекалил. Като ви учат по ротариански и хелзингски комитети не ви ли казаха, че не добре да се обобщава

Гришо засега е среден играч, каквито са тенисистите от 6-до 30 място в ранглистата. Може да бие някой от големите, но без шанс за голяма титла. Също може да падне от всеки друг среден играч. Това е много за един българин, имайки предвид, че българите, по принцип, не стават за нищо.

Форумните хейтъри, които са навсякъде, са като макетата - силно любим и мразим. Обаче при всички положения все ще намерят причина да оплюят каквото и да било. Ами паднал бил, паднал. Спорт е това, ще има много да пада и бие. Да си в топ 10 на каквото и да е, е мноого голяма работа. А вие плювачите къде сте?

А ти плювача по плювачите къде си? На кое място си?

По никого не плюе. Или ти искаш да те плюят?

е да ама има снимки в vogue

Какво става тук днес? Да не е някакъв ден на форумния нещастник-looser? Пълно е с разбирачи и хейтъри. То не бе даване на акъл, то не бе критика, то не бяха оценки. Идилия.

Прав си, пълно е с лузъри, щом и ти си тука...

Явно нашият супер герой е работил повече върху Маша... Дали още е номер 7?

Най-вероятно ще си запази мястото, защото от този турнир тази година взема много повече точки, отколтото взе миналата година.

До номер 7 не е стигал. 7 беше в схемата на УСАопън щото Надал го няма. Иначе взе 170 точки отгоре. Ако Мъри бие Джокович, ще го измести. Ако Нишикори стигне финал - и той ще го измести.

гриша,пак бях в интерназионална компания гледаики те снощи.всички бяха за теб,харесват те момче.залагат на теб за в будеще,но нещо не се кефят на трениора ти.ами замисли се защо някои от добрите ти съпернизи го смениха.важно: не показваи емозия.много ти личи.тренираи каменно лизе,както другият.пердаши и сякаш хич не му пука.мотивазия и арогантност ще те бутнат напред.не са по-добри от теб! аиде покажи бе гриша,знаеш ли как викат за теб всички около мен(не българи). много си готин тактичен.запази се готин,но стани агресивен,дори да не ти е природа.това е спорт-джентълменство след игра извън корта. гледаме те те подкрепяме от сързе! даваи.чакаме ти следващият мач. ще ги направиш тези точки и това е. играи,мачкаи,преобърни и'м мозъзите на всичките.еми можеш го сега,знаеш. успех! д

Абсолютно слабо представяне. Монфис не спря да се бъзика с него от началото на срещата до самия й край. Време му е на Гришата да спре да се среща с онази руска кобила иначе никога няма да достигне постоянството и класата на Федерер.

Да прав си. Виж на Федерер жена му роди, явно шундата и още не е зарастнала, той не прави секс и виж в каква форма е.

тя не е с него. отдавна ходи с друг .

Много ги разбираш работите ей, еваларка.

Аз като ви казвам, че така ще стане, вие ми казвате, че съм злобен и комплексиран. Първо, както каза някой по-долу, Гришата никак не му се тичаше. То и на другите може да не им се тича в някой определен ден, но не го показват толкова явно. Професионализъм му се казва на това, да правиш нещо дори когато не искаш да го правиш. Второ, ами с толкова непредизвикани грешки колкото и да си велик пак няма да победиш. Просто има точки, които трябва да се вземат иначе си за никъде. И трето, може би най-важното. Гриша, тебе който учи да реагираш на спечелените точки по този начин? Защо се радваш толкова всеки път когато съперникът ти изтърве топката? Това е огромен признак на слабост! Покажи достойнство!

Ако противника не успее да вкара топката, значи му е била подадена трудно. Затова се радват на грешките, поне в повечето случаи.

Гришо игра тъпо и слабо и заслужено отпадна от един с нисщо не блестящ Монфис, който на всичкото отгоре имаше моменти, в които игра супер слабо. Григор не успя да затвори втория сет на нарисувана точка, не успя да го пробие, когато оня правеше по 2 двойни в гейм...е...как очаква да спечели големи титли така, не става. Сервиса му е слаб, с такъв сервис, е илюзия, че може да спечели титла от ГШ. При тази физика, като ръст най-вече, сервиса му трябва да е едно от основните оръжия. Мисля, че може да се замисли и за смяна на треньора, с този не знам как ще напредне повече. Да не говорим, че този е тренирал Монфис, а изглеждаше така, сякаш Григор не знае как да играе срещу французина. Оня само му подава елементарни топки и няшия мята топчето я в мрежа я извън корта. Все пак, добра година за нашето момче, но оттук нататък, ако иска да прогресира трябва да подобри и промени мног неща.

не я можеш тази игра бе момче

Като изключим маймунджилъците на черния шарлатанин, Григорчо игра посредственичко :(

САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО РАЗМАХВА ЮМРУК ПРИ ВСЕКИ УСПЕШЕН УДАР

дори фоярверка не е. измислен слабак дето го направиха звезда за да четат и се радват аборигените. обикновен слабак.

Гришка, трябва да се наблегне на тичането на корта братле, като те гледах как се довлачваш до топките и след отва пак след връщането, все в поселдния момент връщаш, така физически се отпада бързо, гледай по-малко да се хабиш на кака си Мара като ръгаш чушката, иначе успехите са пред теб момче!

В Букурещ , Гришо спечели служебно. Монфилс се отказа поради контузия.

Никога няма да спечели турнир от шлема, то е ясно....

А ти?

Много ме е яд, мислех, че до последно ще се върне в играта, както много пъти го е показвал, но този път не успя. Не знам театъра на Монфис ли не успя да разгадае, явно не уцели играта му. Сякак си е взел поука от тази среща и напред, Гришо! Всеки спорт е така има победители и победени, жалко, че Гришо беше от страната на победените.

Заслужена победа за Монфис.Игра на много високо ниво.През цялото време поддържаше много висок процент на първи сервис въпреки вятъра.Просто сервисът направи разликата.Ако Гришо беше стигнал до 4-ти сет щеше да спечели мача,понеже е физически по-подготвен.

Браво на Гришо! Загуби, но беше равностоен. Малко повече самочуствие му трябваше. Монфист е във върхова форма и е доста по-опитен. Следващата година ще е още по-успешна и с мако късмет Гришо ще спечели турнир от големия шлем.

И да паднем, и да бием, пак ше се напием...

Не е за топ десет момчето, реално е за 30-40 място!!!

Така е.Вина ги се изсилваме.

А ти на кое място си в света в твоята област, разбирач? Радвайте се на малкото останали българи на върха на световния спорт и не плюйте, нещастници!

Важното е да сме живи и здрави - има време, пък и да не чакаме само на Гришо!

Гришо се би сам и си караше със старите грешки и основно слабия ретур и не особено добрия сервис! Негърът е старо куче и го довърши щото разбра, че Гришо се впряга и набляга на наш'то " е сега ти е...майката" - пускаше му меки топки и нашия се пънеше да ги натика с все сила... Но все пак - поздравления, че стигна до този кръг!

Все пак, участието е успешно, особено сравнено с предходни години. Браво.

Браво Гришо! Малко умора личеше още при третата победа на Григор в турнира. Все пак спечелените 180 точки не са малко. Сега от 29 септември до 5 ноември му предстоят още пет турнира в които трябва да спечели минимум 800 точки, за да е сигурен за финалния турнир на първите 8 в класирането в Лондон на 9 ноември. Това, както заяви самия Димитров е основната му задача за тази тенис година, която приключва с турнира в Лондон.

Този черния правеше типично цигански номера, аз ако бях на мястото на Гришо и аз щях да му направя някой и друг подобен номер , а той се правеше че е над него , но това не му помогна

Отново красива победа на Гаел над аскювския каунь!!! С толкова слаб ретур и трагичен бекхенд къде е тръгнал Дришку с мечката мед да яде???!!! Вив ле Франс !!! Але але !!!

Сам се би ,така че да отива при маша и го чакам на първенството на най-добрите 8-ем за сезона и успех Гриша.

Жалко! Всичко се реши във втория сет.Малшанс.Този първи сервис,там е ахилесовата пета.Според мен до сега от както е започнало участието на Григор в US OPEN този мач беше най добрия му и то срещу класен съперник.Французина обаче прекали с театъра но явно на янките това им харесва.

3:0 голям коефизиент.мафя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За съжаление Гришо нямаше успех в по-дългите разигравания и не успя да вземе важните точки - например брейкпойнтите, които му се отвориха. Монфис игра силно и както винаги, според мен, неспортсменски в някои ситуации. Въпреки всичко браво на нашто момче, поздравления за класирането и съм сигурен, че заедно с Роджър Рашид ще успеят да изгладят проблемите. Виждам Гришо дори доста по-напред в следващите години, ако се взима правилната поука от такива мачове.

без коментар

TIREX

правилното е -френски негър смачка прехваления хасковски псевдо талант.

деер

Успех!!

Слаб, много слаб нашия. Даже посредствен в този двубой. Моля бъдете реалисти в коментарите.