Пламен Константинов: Разочарован съм от отбора

Старши треньрът на националния отбор по волейбол (мъже) Пламен Константинов изрази разочарование от своите играчи и призна превъзходството на Куба.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Константинов: Разочарован съм от отбора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Константинов,отивай да заместиш брат си в биг брадър.С ефелъците си сте само за там.Да си треньор се иска да те приемат и доверят играчите,а не да се налагаш нафукано и надменно.

Г-н Пламен Константинов се води като Старши треньор, а не е наблюдател, за да бъде разочарован. Негово е било задължението отбора да не разочарова никого. Разочарованието за нас е и от самия него-треньора!!!

Пламен Константинов незабавно да подаде оставка!!!! Микроклимата в отбора е О!!! И за това вероятно е отговорен този намахан фукльо!!!

Явно нищо не разбираш! По-добре мълчи с не говори, когато си афектиран!

Новото начало е Данчо Лапачев да си подаде оставката и Матей Казийски да се върне в отбора. Нов млад човек и най вече ЧЕСТЕН човек трябва да е начело на федерацията, с вижданията на Радо Стойчев. Той ги спомена тогава какъв е пътя по време на скандала, тъй като е работел в Италия и знае как работи тяхната федерация. Показа какъв е пътя. Това отлагане на нашата с оставките за тия години от тогава насам само влошава положението на националния отбор и повече и повече затъваме. Не се ли направи това нещо, срама и падението продължава и на европейското, само че ще се осрем на наша територия.

Нещо италианците обаче не се представиха по-добре от нашите на това първенство...

Очевидно не схващаш картинката!!!

Шест безпомощни, безволеви, смешни и жалки МЕДУЗИ!!! Паднаха с 3:0 и от Финландия!!! На гинеколог - за проверка на пола!

Кой ? Оставка ?

Данчо Лазаров е крайно време да си подава оставката. Не мога да разбера как преди тези мачове всички новини и играчи говорят за психологически проблеми. Ами да си вземем по един шринк, който да работи с момчетата. Но да се вдига белия байрак без мъжка игра не може. Не е по български.

Ура! Ура! Българи-юнаци! Падаме и от Финландия!Какво търсите на първенствота слабаци безволеви.Представянета ви е срам за България.Арда-Кърджали щеше да се представи по-добре от Вас.Сега всички заслужавате клубовете да разтрогнат договорите Ви.За какво им са такива състезатели, които от 10 сервиса-вкарват един. Нулева защита. Пълпъ НУЛА във всичко.Срам!Срам!

Кой ще чака отбора на летището и с какво????????

Както си вижда със смяната на Камило Плачи,не само,че резултатите не се подобриха,а тъкмообратното,значително се влошиха!Проблемите в българския волейбол си крият в липса на нолмални условия за тренировъчен процес,слаба конкуренция във вътрешното първенство,изхабяване на играещите в чужбина играчи,на които годинките им натежават вече и куп други проблеми!Дълго време няма да сме между световният елит,където бяхме!Промяната трябва да дойде веднага!

А ние сме разочаровани и от треньора!

Ние сме разочаровани от теб същото леке като брат си...и защо те скриха преди един волйболен форум...какво пишаше...витамин С ?

Големият волейбол, част който бяхме и ние вече е мираж. Симтомите не са от днес. Волейбола скоро ще бъде на равнището на футбола и баскетбола. А може би вече е, ако се има пред вид по слабата конкуренция и поулярността на спортовете.

ами тая работа не е като оная...

Демек аз съм готин, а от тия мухльовци нищо не става. Изказване на един откровен онанист, какъвто си е... и поредното доказателство, че добър спортист не означава обезателно и добър треньор.

симптом на "заболяване", че никъде тук не чета и дума за ролята на треньора и щаба му ? Срамно е да видиш толкова показателна снимка - на "малко момченце" гледащо улашено и тъпо и гризещо нокътя си ? Та ти си треньор на национален отбор от световна величина, както и на отбор от руската висша лига ???:((( Засрами се Пламене и не се излагай така !! Бъди мъж и признай пред себе си и официално, че на волейбола ни е нужна основна промяна !! Другото е престъпление към спорта !!

Това не са мъже,а п-ци.За пореден път едни и същи състезатели показват ,че нямат ама никак нямат воля.,не проявяват мъжество.А могат.Справка мачовете с Канада, Русия.Продадоха ли ги?Треньорът да продължи с нови състезатели.Иначе няма смисъл.

Винаги сме били зле в защита, ама щом вече и сервис не можем да изпълняваме, не ни се полага място на световно първенстно или в Световната лига. Поне докато не махнем Салпаровци, Жековци и прочее пенсионери.

Разкарайте Данчо и Ганчо. Върнете Казийски и Стойчев и ще има резулти и победи

ПЛАМЕНЕ, СЪС СИГУРНОСТ СИ МНОГО РАЗОЧАРОВАН! ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ПСИХИКА ТРЯБВА САМИ ДА НАПУНАТ ОТБОРА, А НЕ ДА ГЛЕДАТ НАИСТИНА КАТО НАДРУСАНИ, А КАКВО ОСТАВА ДА ИГРАЯТ...

Както се бе надрусал самия той и се скри от света ....

За какъв не лош волейбол говори Константинов, като играта им беше отвратителна!!!

Не мога да повярвам, че това е същият отбор. Играта им срещу Канада, Бразилия, Германия, и снощи срещу Куба беше под всякаква критика. Та те са отпуснали като мърди. Пълен позор. Все едно някой ги беше дрогирал. Какво им става, не знам, само знам, че отборът вече е едно голямо НИЩО и затова заслуга имат най-вече Данчо Лазаров и кликата му... Постигнаха целта си - България няма национален отбор по волейбол. Да го духат. А на Матей и Радо Стойчев - БРАВО, че се спасихте. Само вие прозряхте истината.

Отборът е твой Пламене, на каквото си ги научил това и показаха на терена. Но все пак отборът е по добър така, отколкото да дойдат т. н. българи р. стойчев и м.казийски...

Данчо ти ли си ве?

Ехоо, нали ти ибра и подреди този отбор. Аз съм разочарован от тебе.

Да благодарим на Данчо Лазаров, че изгони Матей и съсипа отбора!Той е вечен на поста си, както и в парламента депутатите!

За такава фалшива страна като България е свръхестествено да има нещо на световно ниво за дълъг период от време. Особено за отборен спорт. Ние сме разделени и скарани във всяка една сфера на живота и н еможем да изградим колектив, а и способностите ни закърняват непрекъснато. Така е с футбола, така е сега и с волейбола. Просто всичко свърши.

Проблемите не са в треньора или в психиката. Пламен трябва да остане треньор както е Резенде на Бразилия, поне минимум 10 години...за да може да работи спокойно и да покаже най доброто. Такива чести смени са излишни. И не е и психика, ние сме били и Бразилия и Русия доста пъти, но бяхме с Казийски и Владо Николов в атака. Сега промените които може да направим са- За диагонали Милушев и Боян Йорданов с левачката. Цецо малко ще си почине. А Матей Казийски титуляр винаги, той играе посрещач. Така че на мястото на Пенчев или Алексиев. Когато се събере целия отбор, тогава ще станем пак сила, каквато бяхме преди. А за да се събере отбора, трябва федерацията да вземе някои важни решения....... Всички знаем какви трябва да са.

Е, а изплюи камъчето де- то без да се каже и даде оставка няма как да се получат тия хубави идеи

Защо водещата по диема не зададе поне един път тоя въпрос? Защо Матей Казийски не е в състава? За проблемите с федерацията? Излишно бе да коментират един осакатен отбор вчера. Просто без лидерите отбора толкова си може. Салпаров го каза най точно както споменах. И с това отговори на всичките въпроси. Най-добрият волейболист да не играе за България...нямам думи. Ако Матей и Боян не се върнат, и на Европейското ще берем срам и бой. И ще се разочаровани. Нищо че ще сме домакини.

Тая водещата по диема направо..... Какво се чудят с госта за психика и как сме играли с Куба. Няма такива неща. Истината я каза Теодор Салпаров след мача с Германия. Той е вътре в отбора и даде отговори на всички въпроси на водещата. А именно, каза, че на отбора му липсват лидери като Матей Казийски и Владо Николов! Хайде Владо вече е стар, но Матей е млад а не е в отбора. Признат е за най-добрия волейболист в света, не случайно му казват императора, а той не е в състава на България? Да се лишим от най добрия си състезател. Това само в България може да се случи....

Защото Данчо е над всички.Важно е да е на поста си, другото кой ще играе по колко ще падаме дреми му на някой!Един от най-добрите волейболисти в света да казва,че няма да се върне докато тоя човек е там.И все едно е казал, че отива да си вземе баничка отнякъде.Това нещо в много малко страни може да се случи и България е една от тях!Корупцията никога не е спирала и няма да спре скоро време!

Досега,нито един отбор не победи нашите,те сами се бият,17 грешки от сервиз,това е 1 геим,15 в атака,още един,посрещане 10 и т.н.Другите отбори,не са по-силни от нас,просто правят по-малко грешки,трябват ни пердета като,Милушев,а не п..ки като Алексиев,просто и ясно.

Ало Нова телевизия, променете си програмата,покажете Бразилия-Русия, повръща ми се вече от тия мърди! Искаме да гледаме качествен волейбол,а не поплювковци!