”Лудогорец” замина за Англия в добро настроение

Футболистите и ръководството на "Лудогорец" заминаха във видимо добро настроение за "Ливърпул".

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” замина за Англия в добро настроение | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано и с такова да се върнат :)

Левскар съм , но преди всичко съм Българин . Успех на Лудогорец ! Със здраве : )

евала пич!

Прав е 77 по-долу... Много бързо "чорбаджията" от Лудогорието стана велик и стигна до "сакралното": - "Който нИ мЪ уважава - да духа супата..."...!!! :::))) А Лудогорец от симпатичен и обичан от мат'риала отбор, започва да се превръща наистина в мразен, с демонстрираното пренебрежение към останалите български футболни отбори и явното толериране от поръчкови и ослепени от пачки слепоци, наричани по погрешка футболни "съдии"...!!!

Ха,ха, за съжаление на българският футбол и публика, много от нашите отбори си залужават презрението, тъй като не показват нищо друго освен слаба игра, безхаберие и пагубна тренъорска политика. Ето защо, според мен, трябва да ценим и да подкрепяме отбори, като Лудогорец, които нарушават това печално статукво и с правилна политика и ресурси съумяват да направят конструктивна игра и да накарат публиката да настръхне - последното е безценно! :)

Бавно, но сигурно, Домусчиев и лакеите около него превърнаха Лудогорец от едно симпатично отборче, което в началото всички аплодираха и подкрепяха, в омразен отбор за всички. Може би за себе си са прави, в момента са на върха, бъдещето изглежда безоблачно и сигурно, но не е зле от време на време да поглеждат надолу и да не губят връзка с реалността. Ясно е, че митът за националната кауза вече тотално е изчерпан и не върви.С интерес ще гледам докъде ще я докарат

77, самия факт, че са стигнали дотук, сам по себе си, говори много. Можеш да си сигурен, че момчетата не са загубили връзка с реалността, щом вече 3 поредни години доминират в българският шампионат, а в евротурнирите достойно се представят срещу класни отбори като: PSV, LACIO, PARTIZAN, DINAMO. Последното зрелище срещу "Стяуа", пък не се нуждае от коментар. Отбора се развива и напълно заслужео обира овациите на българската публика. Стискам им палци и им желая успех! Дай Боже все повече български отбори да ни радват по този начин!

Кви ги плещиш, батенце?! Да не си искал да пишеш под друга статия? Успех на Лудогорец! С вас сме! Бийте наред :)

мачът е х,елате утре пак да си говорим-).

х е ок :) кво! точка!

Победа на Ливърпул с над 2 гола,другото са мечти и илюзии

Ако се държат нормално (а не по чист български с навряни опашки в дътата, когато излезе име срещу тях), мърсисайдци ще берат ядове. Хич не ги харесвам сърбите, ама вижте Джоката какво самочувствие демонстрира, вижте и снощи срещу САЩ на баскет финала. То не бяха войни, територии късаха, икономика сринаха, ала-бала, но излизат, играят и стигат до финал и там над 90 точки вкараха на НБАто. Това ни е вечния проблем на българите, вродена липса на самочувствие!

Руиз

Дяволът не е толкова черен, колкото го представят. Ливърпул падна от Астън Вила на Анфиилд. ЦСКА преди години победи отбора от града на Битълсите. Топка е това. Всичко е възможно. Успех на Лудогорец!

Настоението им е разбираемо, тъй като наистина им се очертава приятна и съвсем заслужена разходка из Европата за сметка на клуба, тъй като оттук насетне никой не очаква нищо кой знае какво от тях като резултати. Ще идат, ще поритат, ще поразгледат местните забележителности и ще се приберат. Дай Боже всекиму.

Желая успех на Ливърпул-хеттрик на Балотери,по един гол на Стъринг и Стъридж за скромното 5-0.

Олигофрените от ЦСКА и Левски се наспаха :)

Ти си срам за България. Най - вероятно си пълен неудачник и успехите на който и да било те дразнят. Който се труди заслужава похвали за успехите си. Браво на Лудогорец ! Пожелавам им успех !

Кревирш,когато аз съм ходил да подкрепям българския Левски из Европа,ти не си подозирал че съществува Антибиотик Разград...дуре,няма да ми вкарваш филми за клубни отбори и патриотизъм,не съм чул каталунец да подкрепя Реал М...чур за Лудогорец

Напред момчета! Сритайте черния задник на оня нападетелю Бало нещо си там. Не сваляйте гащите още преди мача!!!

Инглизите вече са напълнили гащите от среща с Моци :)

Винаги има победени и победители, важното е да се раздадеш на терена. Това е ШЛ и до там се стига с игра, не е националното ни първенство.

От сърце пожелавам успех на момчетата от Лудогорец!

трагват в добро настроение и с голяма кошница, дано се варнат в още по-добро настроение и с... празна кошница!

и аз...

ЛИВЪРПУЛ са им приготвили един горееееещ таратор ха ха хааааа

трябва да се подкрепят пък каквото стане - добре се представят като за БГ клубен отбор! както преди Левски които сега само хранят ...

Преди Левски бяха подкрепяни само от своите фенове,даже имаше заря по време на техни мачове и гол на съперника,е и...проблем ли е,Левски си е Левски,що е подкепихте Ботев Пловдив или ЦСКА тази есен,фурнаджийски лопати,най-мразя глорихънтърите-фенчетата на силния на деня,без значение кой е той.