”Лудогорец” загуби драматично от ”Ливърпул”

"Ливърпул" победи "Лудогорец" /Разград/ с 2:1 с гол от дузпа в продължението на първия мач от група "Б" на Шампионската лига по футбол.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” загуби драматично от ”Ливърпул” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не ви е срам,да хулите по отбора!?Вие-българи ли сте,бре?!Не сте!То се видя и на мача в България,когато крещяхте срещу българите заедно с румънците!Голямо е падението,думи нямам............

Споко,е трол с кренвирш,всеки си вика за който му е кеф,какъв си ти да казваш кой за кой да държи,платен паляк

Великолепна игра на Лудогорец. Жалко,че пак съдията реши мача. Този съдия,който не наказа нито едно нарушение на домакините и раздаде няколко жълти картона на нашите. Докога някои отбори ще играят с един повече?

Докато този измислен отбор бъде играе със 14 души на наш терен ,в Европа ще яде дървото.Елементарно бе фес.

Идиот,кое нарушение на касапите Минев и Александров не беше за картон,или на Кайсара,аре рови в нета и гледай пак дузпата и реви че съдията крив.Смешници.

Тези минуси ги поставят НЕбългари.

Тъпет, поне още 4, 5 идентични фаула на ливърпулци срещу играчи на Лудогорец , вкл. влизания отзад не бяха санкционирани с еднакъв аршин! Или не си гледал мача?

Българите винаги предпочитат автомобили , бяла и черна техника , произведени във Великобритания, Германия и Франция, вместо такива произведени в България, но винаги претендират , че са патриоти и родолюбци ... Защо не предпочитат български стоки , за да се раздвижи икономиката ни ? Защо трябва да предпочитаме български отбори вместо английски , немски или френски ? Какво повече има да се коментира ?

Защото,флага,който Дяков подари при размяната с Джерард,ще влезе в музея на Ливърпул и вероятността някой да забележи това и да се поинтересува за България е поголяма,отколкото ако на негово място е този на Стяуа.Но за да го разбереш това,се иска патриотизъм.

Много грешна асоцияция,много погрешно сравнение.Да сравняваш материалното с духовното?!?-ей затова,не можете да ни разберете,нас,истинските Българи,запазили духа.Само смартфони и коли са ви в главата,а това,че нямате и грам национален дух,та даже се и гордеете с постъпката си,изразявате я гласно,като Бай Ви Ганя-никакъв срам.Колко сте жалки само,съжалявам ви.

Да,но всичи западняци,които изброяваш обичат българките,българските мъже,киселото млеко,доматите,а всичко друго е MADE IN CINA.

По принцип съм от Левски, но когато ЦСКА загуби от Ливърпул с 3:1 в София, бях на стадиона да ги подкрепям като български отбор. Срам за агитките и феновете на Левски и ЦСКА, които единия път бяха от Лацио, а другия от Стяуа. Що за българи сте вие. Да не мислите, че хората на Анфийлд сноши всички бяха от Разград и от Лудогорец, съмнявам се, просто подкрепяха българския отбор. Не ви ли стана приятно когато стадиона кънтеше с "българи юнаци" или ви се искаше да се чува зелени боклуци или както там обиждате Лудогорец. Дузпа имаше, колкото и наивно да си я заслужихме. Гледайте края на този клип в ютуб: WNVg6NbfzmQ Владението на топката беше за Ливърпул, ударите към вратата и особено точните бяха 10:1 за Ливърпул, но духа и желанието за победа бяха за Лудогорец и аз за първи път виждам български отбор да играе така нахъсано и със самочувствие в Европа. Поздравления, а хейтъри ще има винаги, те и за Гришо и за Пулев се намират в големи количества, та камо ли тук.

Само да те пробвам-аре да ми кажеш цената на билета от този мач,че нещо на кренвирши с лютеница не вярвам,ако си бил на този мач с син шал при дучетата значи пишеш от отвъдното.

какви сини шалчета, какви дучета, вие пак го избихте на вашата си селяния. Бях в сектор А, но никъде на стадиона не чух българи да викат за Ливърпул както би било нормално според някои от вас

Може и да си прав,че имаше дузпа,но ако съдията мереше с един и същи аршин.то можеше да даде дузпа и за Лудогорец в началото,когато беше изблъскан грубо Марселиньо,но нас винаги са ни прецаквали и то в много спортове.В края на краищата кой е Ливерпул и кой е Лудогорец?

Я кажи какъв е процентът на българите в този "български отбор" и ако е поне 60, то ще отида да подкрепям. В противен случай ще смятам, че това е сбор от чужденци, играещи за интересите на накой "бос".

Интересно, според теб феновете на Реал Мадрид трябва да са профани, задето викат за сбирщината чужденци, играещи с бели екипи за интересите на боса им. Всъщност, като се замисля, из Европата май само Хасково заслужават да се вика за тях :)

Нормално, то т'ва не са фенове на Лудогорец и дори да има песни и скандирания на агитката, те не ги знаят и пеят разен сбирток от словосъчетания, които са чували по футболни, баскетболни и прочие мероприятия. Беят трябва да наеме някои да им измисли песни и хореография. По забавното е как пеят "Българи юнаци", което убеден съм силно влия и на тримата българи на терена. По-забавното на фона на това е как "героят" им Моци иска да се изкаже на наглийски след мача, точно като български юнак!

Я кажете мача е в София, 1 на 1, и същата дузпа за Лудогорец срещу мръснизайци, на границата на полето, в последната минута, дали щеше да е толкова категоричен съдията от словенско??? Супер са нашите, достойно, много достойно, сигурен съм че ще взривят бг с поне един гол срещу Реал, ама 99% съм сигурен, бих заложил. Успех!!!

Дузпа имаше, друг въпрос е, че 99% от съдийте не биха я свирили ако беше в полза на нашите и променяше резултата по този начин. Няма какво да се лъжем, грандовете носят много повече пари на УЕФА от телевизионни права и т.н. А кой е работодател на съдийте...

Хайде да кажеш сега кога са свирили и ще свирят подобна дузпа СРЕЩУ Лудогорец като на мача в Разград срещу Берое,тогава не ревахте нещо

Не знам вас, но мен Сокачев направо ме вбесява. Това момче трябва да му турят усмирителна риза и тиксо на устата. Иначе резултатът е напълно реален, Лудогорец определено играха за равен и затова загубиха. Дузпата си беше 100%-ва.

Мдаааа в Ливърпул все анличани играят.Особено Балотели е един расов италианец.... мани мани.

Защо така говорите? Лудогорец направиха достатъчно, за да повдигнат българския дух, мисля, че заслужават на техните мачове да се скандира "Българи- юнаци" . Лично аз се чувствам горда като гледам играта им на терена! Нека и националите ни да покажат такава игра и съм сигурна, че стадионите ще се понапълнят и на техните мачове. А по отношение на омразата на феновете на ЦСКА и Левски към клуба Лудогорец- за мен това си е крайна простотия!

Драга, не е простотия. От както Лудогорец е в А група, по-нагло подкрепян от съдиите отбор аз не съм виждал, а гледам български футбол от много години. Дори Левски и ЦСКА през годините на комунизма не бяха чак толкова толерирани. За 3 сезона в А група, до миналия кръг, срещу Лудогорец нямаше отсъдена нито една дузпа! Да не говорим колко картони им спестяват съдиите, а после, като играят навън, се вижда ясно за какво става въпрос - картони и дузпи, по правилник, а те се правят на ощипани моми.

Хляб и зрелища-това е радоста плебейска."Лудогорец" на Киро Домуза.Ако мразя нещо от новата история на БГ то това е -мутра представящ се за германски перфекционист.Кога създадоха детско-юношеска школа ,колко футболисти има от школата на "Лудогорец" в отбора.Парите от разсипания Български морски флот изградиха този отбор.То не бе Порточанов със "Нафтата" ,Кеби със "Спартак"-Вн и"Берое"Сикаджиите със "Славия",ВИС със"Левски" и "Локомотив"-Плождив ,Ганчев със "Литекс" и няма край.Ей за това не се радвам на победи на такива измислени отбори.Нещо да кажете.

И пак не се връзва! Ако те подкрепят съдиите в българското първенство- ОК. Но Лудогорец показват добър футбол и извън нашите терени срещу далеч по-класни отбори от ЦСКА и Левски. И доколкото виждам, не се радват на съдийска подкрепа. Остави нашето първенство- аз също гледам футбол и смея да твърдя, че ние първенство нямаме :) На фона на трагичния футбол в А група, това което показва Лудогорец срещу чуждите отбори заслужава само адмирации! Както и да го погледнеш, да си за Ливърпул в мач между Лудогорец и Ливърпул, някакси не звучи патриотично. Лек ден!

Лудогорец игра много добре, но например първото полувреме, не създадоха и една опастност.

ео, червеноисини грандомани, когато някой от вашите самозванци изиграе такъв мач на амфийлд и държи 90 мин. ливърпул в подчинено положение, тогава влезете в този форум и се изкажете подобаващо, но дотогава мълчете и наведете глави... макар, че е сигурно, че на 1 октомври ще сте испанци... да ви е'а в лекетата непочистени.

Ма ние този филм сме го гледали:"Играли сме добро, али сме немали шансу":))

Сополанко,има си уикипедия,ама за такива промити мозъци-Левски-Барселона 5-4,Левски-Олимпик Марсилия 1-0,Марек-Байерн 2-0,Тракия-Байерн 2-0,ЦСКА-Байерн 4-3,Левски-Аякс 2-1,ЦСКА-Аякс 2-0,ЦСКА-Ливърпул 2-0,Ливърпул-ЦСКА 0-1,Тракия-Барселона 2-0,Академик София-Милан 5-4 са много повече от неква идиотска загуба на Лудогорец подобна на Ливърпул-Левски 2-0 или Ливърпул-ЦСКА 1-0.

Ами да ти кажа, мисля, че най-много национали имаме от Лудогорец.

Дузпа имаше, който твърди обратното - да ходи да гледа художествена гимнастика!

Не съм от Лудогорец, но това е най добрия футбол игран от български отбор.Да ви припомня, че един играч от Ливърпул струва колкото целия отбор на Лудогорец, барабар със стадион Васил Левски.Съдията победи футбола-картони и дузпа.

Най-добрия футбол игран от български отбор-аре бе,нямаш ли вече домашно да си пишеш,келеши гледали 3 мача по 10 минути и вече най-най-най.Футбола не започва и не завършва с Лудогорец.

Дуспа нямаше защото няма никакъв контакт. Тази така измислена дуспа беше подарък за Ливърпул който игра безобразно. Съдията реши , че трябва да подпре отбора от Анфилт. Това беше много голяма грешка. Нека да дойдът тук и ще видят как ще ги соровака ме за добре дошли.

Намери видео от друга камера. Има удар коляно в коляно или леко по-надолу. Нататък краката направо им се залепват, а при плъзгането на вратаря, накрая със стъпалото изблъсква последователно и двете стъпала на противниковият играч. Има го в YouTube - замени в URL-то на произволно видео номера на WNVg6NbfzmQ . Има го и на сайта на Гонг, където видеото е същото. Гледай последните секунди от другата камера - примерно от 20-тата секунда. Ако и тогава си убеден, че няма дуЗпа, значи пристрастията те правят сляп.

СКРИЙ СЕ , ХЮМНЕ !

тра яя лудогорец се осра макар и в посиедната минута ливерпоол си ви отупа. а домуския педл как може да не е разбрал че таз чл само му вреди и чакат го беди след беди ето пристига и мадридската чета ще ви разкаса на парчета кво ще правите тогаз като ви надупчат за по малко и от час след това е ред на басеи средняшкия отбор ще ви пребие без да види зор в дупето пак ще ви ее и мечтата ви за слава ще погребе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

zeddd

хаха ти на това, ако викаш отупване, иди си припомни Иртиш и Зимбру. Смешник.

Мнооого слаб Ливърпул.Няма да стигнат далече в Шампионската лига... ще си останат със завръщането. Че Лудогорец няма да продължат това е явно, но и Ливърпул ще си ходят дома.Ще ядат пердах от Реал и Базел гарантирано. И да вземат да го пенсионират тоя куц кон Джерард... видяхме го че вече не го бива.

Може в Лудогорец да не играят много българи,но всички играят качествен футбал. Левски и ЦСКА също не изобилстват от български играчи и освен това всички са посредственяци. Пожелавам от сърце успех на момчетата от Лудогорец във всички срещи от шампионската лига ! Зарадвайте ни отново с качествена и сърцата игра!

Вместо " Моци , Моци " сега медиите трябва да започнат да викат " Боци , Боци " ! Ако " бистришкият тигър " беше излезнал на терена и ако беше вкарал няколко гола ... Боци е спасението !

този с тъпото връщане, заради което загубихме, не беше ли супер героя от мача със Стяуа? Бах му отиграването ...

Не,Александров беше.Ясно колко си гледал мача,дрисльо.

Каквото и да се каже за този мач ще е малко! Браво на българите! В такива мигове трябва да сме горди, а не да се делим. Разбирам омразата ни към Прасетата, но това НЕ СА те. Победа с измислена дузпа последната минута - жалко за нашите и по-жалко за жалките Ливърпул да печелят по този долен начин!

Т.н Прасета са побеждавали на Анфийлд,отстранявали са Ливърпул,за какво да ви завиждат,че загубихте като идиоти накрая ли...Само Левски,между другото.

Само Левски и Иртиш :) Фланелки ... да де, шапки долу :)

zeddd

Завиждат, че е било едно време ехее, когато доста от злобеещите сега не са били родени :D

Джонка,спечели цесекату на Анфийлд ,щото не си даваха зор.Преди това ви бяха размазали в бг.

Джерард,казва:"Има много да учим,те ни създадоха много проблеми с контраатаките си..",а тук разни лайнари,се мъчат по всякакъв начин да омаловажат това което прави един БЪЛГАРСКИ отбор навън.Ами наакани цесекарчета,яд ви е ,защото не сте и не се очертава скоро да стигнете успехите на Лудогорец.Завист и простотия,това е .ЦСКА има прекрасни футболисти,но докато селяците/Стойчо,Лупи и пр./ управляват в София,футбола ще го гледате в провинцията.Проумейте го това и не се изказвайте като чобани.

Дузпата бе 100%-ова. Повтаряха го от лоша камера, но и там си личеше удара коляно в коляно. Може да се убедите като отворите произволно видео в YouTube и в URL-то замените номера на WNVg6NbfzmQ . Тук не позволяват пускане на линкове. На края на видеото има от друга камера и се вижда, как краката са им направо залепени и отнася едновремено и другият му крак от пързалянето на вратаря. Просто тук играят пристрастията.

Абе такива, като теб преди мече ни "убеждаваха", как "турците" щели да "отнесат" поне 4-5 гола от Ливърпул! Тази сутрин до там я докарахте да се радвате на една подарена дузпа за отбор, като Ливърпул и спестена такава за Лудогорец...

Аз наистина очаквах да отнесат 4-5 гола, но не съм ги наричал "турците". Представиха се много по-добре от очакваното, а и Ливърпул не бе подготвен. Все пак разликата в класите си личи, дори и в такива глупави дузпи и че обикновенно печели по-титулувания отбор. А и още прогнозата ми, че ще имат до една точка, може да се сбъдне. Макар сега да изглеждат с по-големи шансове. При следваща загуба от Реал, психиката им ще почне да пада. А аз просто като гледам мачовете им, не съм за никой.

Дузпата е факт и няма връщане,но колко процентова е ,не можеш така категорично да твърдиш,г-н Никой.Като си толкова отворен,колко процентова беше грешката на съдията,като подмина онова изблъскване на Марселиньо с ръце в наказателното поле?Да паднеш от Ливърпул с 2:1 си е повече от безсрамнно.Въпроса е че като цяло Лудогорец не заслужаваше да загуби по никакъв начин този мач и това ,едва ли ще го разберете Вие, зомбираните от обещанията на Томов, е големия плюс за отбора и БЪЛГАРИЯ.

Такива умиращи лебеди като на Марселиьо ги свирят само у нас срещу Берое и Хасково,в Англия и картон за симулация може да му дадат

Да имаше някакво бутане, но не бе нещо серьозно. Подобно положение имаше второто полувреме и за Ливърпул на центъра на дузпата. Но дотолкова не обърнаха внимание коментаторите, че сега сигурно няма и да се сетиш. А и за картоните, можеха да изгонят Минев, за влизането отзад с двата крака, макар и не с бутоните. Пощадиха го с жълт картон. По принцип в Европа може да очакваш лекичко подпиране за домакин фаворит. Но съдята изобщо не свири толкова лошо. Имало е къде по-големи порязвания. Сещам се едно на Локомитив София. В последните минути един техен играч стреля към вратата и полеви играч изби с ръка от голлинията, като не бе дадена дузпа с червен картон, а бе подминато и така отпаднаха. Ето това бе очевидно подпиране. Просто като нещо е спорно, ние винаги го изкривяваме в наша полза и затове считаме, че сме ощетени. Имаше някога преди световното в САЩ 1994 г. комедийни графики, как играят отборите. За нашия бе една точка и стрелки към него с коментара, не си мислете, че точката е топката, това е съдята и всички играчи хукват към него да спорят. ;) Така оценяваме ние съдийските решения, без толеранса, че може пък да е прав.

В сайта ГОНГ има положението за дузпата-гледайте и тогава коментирайте,това ако не е дузпа,значи е нужно да гледате друг спорт,а тия 100 души по-долу дето хранят съдията и оправдават загубата с дузпата-просто не разбират от футбол,това са фактите за съжаление.

gorodjan

Благодаря, гледах го. Потвърди се първоначалното ми впечатление за 100% дузпа. Това са фактите и трябва да ги приемем!

Каквото и да се каже за този мач ще е малко! Браво на българите! В такива мигове трябва да сме горди, а не да се делим. Разбирам омразата ни към говедата, но това НЕ СА те. Победа с измислена дузпа последната минута - жалко за нашите и по-жалко за жалките Ливърпул да печелят по този долен начин!

Малко в повече ми идва хвалбите и енрусиазма на платените медии,добре че даваха мача по БЕИН ТВ,та не слушах олигофрените Савов,Сокачев и ко.Днес в пресата няма и един ред критика за Лудогорец,за мъртвите души Мишо Александров,Анисе,за забавените смени,за пропуска на Безяк/ах какви легенди има за Йовов/,нито ред за касапите Шерифа,Дяков и Минев.Истината е че Лудогорец има двама средно европейски играчи-Кайсара и Марселоньо,другото са назобени посредственяци и дърводелци,а Ливърпул ако не се осе...рат в подобен мач няма да са Ливърпул,пък те дори взеха трите точки.Лошото за националната кауза е ако Базел бият Ливърпул следващият мач и скочат на кръв за 6те си точки срещу Разград,тогава рекорда на Динамо Загреб 3-22 е много близо.

Не е лесно да си пълен нещастник.

gorodjan

Еее, чак пък рекорда на Динамо Загреб :) Все пак мисля, че и "постижението" на Левски е далеч. Ще вземат поне една точка.

Много точно мнение. В момента сме свидетели на 2 проблема: 1. Медиите в БГ са или купени или се подмазват на Домуз. Съответно критика срещу Лудогорец няма да видим скоро, ще сме сидетели на крайно изкревена информация в полза на зелените. 2. Много от хората подкрепящи Лудогорец не разбират от футбол и викат за силните на деня, за тези, които са на мода. Истинските фенове на Лудогорец са 3000-4000 човека, които ходят редовно на домакинските им мачове в Разград.

Медиите и не само те винаги са подкрепяли силните на деня. Имам предвид ЦСКА и Левски като представители на властта /армията и милицията/ по времето на социализма. Мисля си, че феновете на Лудогорец са много повече от 3-4 хиляди. Гордея се с тези наши сънародници, които подкрепиха отбора ни в Ливерпул. И все пак, Алекс, не количеството, а качеството на привържениците е определящо! Успех, Лудогорец!

Дали..Аз го гледах по английска телевизия и мога да ти кажа че доста хвалиха Лудогорец и си признаха че Ливърпул е спечелил на късмет....като това са думи на Пол Скоулс.

Не създавайте едва ли не фалшива теза,че съдията,УЕФА,масоните са закопали Лудогорец.Дузпата е 100-ова,можеше да има и червен картон.Съдията леко подпря Ливърпул при някои ситуации,но това е като към отбор заслужил с името си.А Лудогорец като поиграят 4-5 години в ШЛ и направят име тогава може и да им свирят и на тях дузпа като тази на Марселиньо.

УЕФА са тръганали да режат и спират отбор на който дори не могат да кажат правилно името-смях голям.Аре малко по-сериозно,шампионска лига,Анфийид/опа сори Ейнфийлд според Крумчо Савов/,90та минута,няма го Таско или Пастата да опъва чадъра

Какво браво, какви са тия възхвали до небесата за Лудогорец. Ами че те изтърваха да размажат най-дървеният отбор в Шампионската Лига тази година. Не може да оставиш някакви си английски куци коне да се разхождат като мухи и да не им нанижеш 3 гола поне, още повече че гелосаните бяха напълнили гащите още на полувремето, като усетиха тежката преса на лудогорци и убийствените контри. Супер Орлите може само да съжеляват за изтърваните 3 точки. Можеха да си решат 2ро място в групата с победа над прекия конкурент. Сега трябва да се вземат задължителни 6 точки от аутсайдера Базел и 3 от мизерния Пуул в София.

Страхотен Лудогорец!!! Само това мога да кажа. Има дузпа, няма дузпа, съдията, УЕФА...майната им! Играха страхотно и това никой не може да им го отнеме!!!

Без да разбирам от футбол............Браво на Лудогорец.... Факт е че ме накараха да гледам и да се нервирам за загубата. А злобарите разбирачи да го духат та да им се оправи деня!

Дузпата беше безспорна,нямаше как да не се свири.А за нея са си виновни самите Лудогорец-първо защитника,че я върна неудобна за вратаря и второ самия вратар,че я отигра като освободен от физическо.Но това са нерви и липса на самочувствие-леле,ще вземем една точка на Ливърпул,само още една минута,оле идва отзад Балотели,я да я ритна към вратаря бързо.

Ами че те ако по някаква случайност поведат с 1:0 на Реал сигурно ще се гипсират още повече и ще си вкарат автогол при пас към вратаря от центъра.

"безспорна" е силно казано! нам колко пъти гледам вече повторението - за мен е спорна симулация...

gorodjan

Виж видеото в сайта gong.bg и ще ти се изясни.

Може ли някой да ми каже кога за последно в мач от А група е свирена дузпа срещу Лудогорец? Май всяка дузпа срещу тях е измислена и когато съдята свири обективно и не е купен, журналисти и зелени фенове започват да мрънкат.

Миналият кръг срещу Ботев,тъпако!

мммм да ,без съдий не става,вече се убедих.

Кой е този Съдий? Някоя древен китаец като Конфуций ли?

дайте на една маймуна банан и тя ще свири дузпа , това е , нищо ново под слънцето

gorodjan

YNWA!!!

You'll never win anything !

gorodjan

Мдаа, това 0:3 си беше гадно, знам! Не ти ли е минало още? Нищо, поплачи си, помечтай си :)

We Are Liverpool

Поздравление за Лудогорец за мъжката игра на този митичен стадион срещу този Велик отбор! Не заслужаваха да изгубят, но с тази игра съм сигурен, че ще спечелят точки в оставащите 5 мача!?

Абе незнам, ама оня от вчера дето пишеше тука, че е сложил 10 хилки на Ливърпул, печалбата от 1700 лв., незнам дали ще му стигне за лечението на поне трите инфаркта които е получил снощи! :) Иначе за мача - нищо ненормално не се е случило, силните винаги ще се подкрепят от съдията ако позакъсат някъде!

много слаби тя червените играха бетер кат нашата цека... помаците спокоино можеха да друпнат равен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"помаците" не живеят в Лудогорието. А ти си изключително неграмотен!

Поздравления за отбора на Ливърпул , който доказа класата си ! Нека бъдем обективни и да не преекспонираме играта на Лудогорец , а медиите да не ни внушават , че не е имало дузпа ! Съдията е този , който преценява кога има дузпа и кога не , кога е краят на мача и т. н. Бъдете сигурни , че в София резултатът за Ливърпул ще бъде доста по - убедителен , т.е. англичаните ще бият с 2 или 3 гола разлика ! Практика е английските отбори , вкл. и националният им тим , да подценяват съперниците си в първите мачове . Това може да се приеме като един вид тактика и запазване на силите за решителните мачове в следващите етапи на Шампионска лига. Примери в това отношение има много . Няма никакво съмнение , че Реал Мадрид ще покаже класата си и в София , и в Мадрид ! Базел вече доказа класата си преди време , когато разгроми Лудогорец с общ резултат 6 : 2 . Преди време казах , че е твърде вероятно Лудогорец да не спечели вътрешния шампионат , защото играе на много фронтове и няма да издържи физически на високите обороти , с които играе . Във Великобритания има доста примери за отбори , които за 3 години се изкачват 3 дивизии нагоре , като стигат до Висшата лига . След това играят и в Шампионска лига , а накрая изпадат отново 3 дивизии надолу за 3 години . Няма да давам примери за това , за да не прозвучи като антиреклама . Желателно е медиите в България да бъдат по - обективни и да не показват пристрастеност към български отбори ! Все пак сме европейски граждани и част от ЕС ! Ако часовникът на съдията беше преместен с 3 минути напред ... Ако ... П. С. Ако някой се дразни от мнението ми , да вземе да се запознае с европейските конвенции !

не за пръв път съдиите доказват, че винаги са готови в решителния момент да подпрат по-класния тим, ако това се налага! Доказа го и съдията снощи, като не показа еднакъв критерий при отсъждането на или не на дузпи!? А за твой ужас съм сигурен, че Лудогорец с тази игра ще спечелят поне 4 /четири/ точки в групата!

напишете това в тубата за урл и вижте 23-та секунда, има си дузпа watch?v=WNVg6NbfzmQ

По-голяма глупост скоро не бях чел. Даже ме хвана яд, че я четох, та реших поне да споделя и аз моето мнение. Нито едно от нещата, които си написал не е вярно!

Чета и не вярвам на ушите си?! Доказали класата си?! И къде я видя тая класа? Въртяха се като обрани. Ако съдията не беше показал класа, мача си беше х. И не преса и медии са ме накарали да харесам играта на Лудогорец. те си играха прекрасно. Още една реплика от мен. Не съм гледал мач на "класния" отбор, в който публиката им да е била толкова тиха. Де да знам що така... Може би това беше "класна" тишина. Бяха сигурни в победата и си мълчаха. Чакат Реал да се разпеят. Затова и след гола взеха да се разпяват... Ей, хора, как може да не виждате хубавите неща и да се чудите как и малкото хубаво да го очерните?!

Хейтър с ник любимец си е интересно решение. Сигурно така си вдига самочувствието . Това ли видя само от мача снощи. Не се кахъри , никой няма да ти даде поданство за това , че си гледал мача през очите на българофоб.

Каква класа е доказал Лузърпул? Ти гледа ли въобще мача. Едвам с измислена дузпа изстрадаха победата. Ако не им я бяха бутнали тази дузпа щяха да преглъщат на сухо. Ако бяха класа щаха да бият безапелационно с 3:0 абсолютен новак и никой нищо няма да може да каже. Това тяхното беше всичко, но не и класа.

Дъртите негодници от УЕФА и жалката мултимилионна селекция на Ливерпул успяха заедно да надвият българския отбор. Нямат срам тия дърти п...руги и техните сидийчета

Съдията е педераст. Мача трябваше да си е равен. Сега шансовете за второ място намаляват.

Брат, ти сериозно ли !? Събуди се!

Второто място си е напълно възможно за Лудогорец , много мачове има до края и не се знае какви ще са резултатите между останалите ... вярно е че това са велики отбори ама пак си ги бият всякакви отбори в техните първенства. Лудогорец снощи си беше на крачка от точката срещу един от великите и то на неговия стадион ... ако направим един равен срещу Реал в София нищо чудно Реал да си вземе загубените тогава точки в двата мача срещу Ливърпул и ето ти го второ място като нищо ...

Както написа Диего Коста в tweeter - "Не знам кои са Лудогорец, но щом ти трябва дузпа за да ги биеш явно са впечатляващи"

Имаше 100% дузпа. Явно на видео повторенията очаквате да го спъва долу, което го нямаше. Вратаря се пързаляше към нападащия играч и го препъна с коляно, попадайки под коляното на нападащия. От движението му изблъска левия крак в десният. Изобщо не става дума за докосване. Просто не бе спъването долу, а на 30-40 см. над земята.

ИМАШЕ 100 % ДУЗПА В 29 МИН. СРЕЩУ МАРСЕЛИНЬО... ЗАЩИТНИК НА ЛИВЕРПУЛ ГО ИЗБЛЪСКА С РЪКА ПРЕД ОЧИТЕ НА СЪДИЯТА ... А В 93 МИН. ИМАШЕ АРТИСТИЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЧЕРВЕНИЯТ НАПАДАТЕЛ ... И СЪДИЯТА СИ ВЗЕ ПРЕМИЯТА , ОТСЪЖДАЙКИ 0 % ДУЗПА ...

Имаше побутване, но имаше такова и за Ливърпул на точката на дузпата. Само че коментаторите забравиха това положение, а то бе идентично, на коментираното от теб.

gorodjan

Да, имаше нарушение срещу Марселиньо, но забравяш, че никой в Европа вече не свири такива дузпи. Виж, ако е в България срещу Марек Дупница, съдията ще свири не една, а две дузпи една след друга. Спрете да ревете за последната минута - това беше нарисувана дузпа. Посочете ми футболист, който няма да падне дори и при минимален контакт. Навремето Емо Костадинов падаше като посечен с мачете дори и при по-безобидни ситуации.

Като оставим настрана смехотворните скандирания - БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ ( тъй като в Лудогорец , почти няма българи ) Лудогорец е приличен, средняшки европейски отбор. Бяха почти равностойни на Ливърпул, но англичаните бяха много слаби и бяха подценили нашите. Ние не направихме нищо през целия мач, бранехме се юнашки и накрая просто нямахме късмет. За Български отбор ( у нас, никой, за нищо, в никоя област, не става вече ) много добре.

Добре,де хайде стига със всевъзможните поводи да се плюе срещу България. Нямало българи. Как да има като ако има само българи ще се окаже , че сме лоши расисти. То даже ако бяха само българи, може би футболът ни щеше да е на много по- високо ниво. Защото много неща се купуват с пари, но дух, уважение, дисциплина, търпение, твърдост е въпрос на човешки качества. А такива качества българите имат много повече от чужденците. Но е натикано и подтискано, за да се превърне само на потенциал без реално да се ползва. ЦСКА , Левски , Ботев, Берое- на какво са заприличали от дребнотемие и сметкаджийство. Домуса поне не ги е направил засега едни дискотечни фукли.

браво на crazyforest... добри бяха!

аааа забравих и успех на BOSQUE LOCO в следващия мач

zeddd

Най-смешното тук е шепата жалки човечета, които изтръпнаха и ги обля студена пот, когато Лудогорец изравни. Истински сенакефихте на дузпата после, нали? Смешни сте. Тезата ви с купуването на съдии не върви, защото така станал шампион не влиза в ШЛ и не играе като равен с Ливърпул на Анфийлд. Ако вишият отбор повече е заслужавал първото място, защо отпадна от "великия" Зимбру? В Левски също има такава шепа "здравомислещи"... Но истината боли, нали? Знаете си го, но няма да го признаете. Лудогорец играе футбол, за разлика от някои други.

Да наричаш любители на футбола жалки само защото са били за червените,а не за зелените е отвратително и комплексатско,не играят България и Англия все пак.Левски навремето направи страхотен мач на Стамфорд бридж,Иларио беше игра на мача и паднаха с 2-0 и какво,ЦСКА биха там,аре да не се правим че откриваме пак топлата вода.Такива загуби са патент на Лудогорец-с Димамо Загреб и двата мача,със Слован,с Левски преди Везалова,със Стяуа,снощи,на други отбори има викат за това евро незнам си какво.

zeddd

Смешни и жалки, защото го правите от злоба, а не защото сте привърженици на Ливърпул, Стяуа и всеки друг противник на Лудогорец. Нормалните фенове на футбола държат за отборите от своята страна. Аз много исках да отстраните Зимбру, но явно не ви беше в категорията. Но да злобеете по този начин... цяла България се отвращава от вас.

Кой, к'во играл и Левски им в устата! Т'ва комплкес на разградчани ли е или на Домуса?! Айде стегнете се малко, един ден може и Разград да има футболен отбор с дългогодишна и богата история, даже може и фенове да проима, няма да е изненада хората обичат да са от силните на деня. Дотогава гледайте си отборчето, радвайте му се и стига комплексарщина, няма как да прескочите във времето.

НА loserpool съдиичето им свирна несъществуваща дузпа, лудите си заслужаваха равния, а що се отнася до чорбарите и говедата, техните сбирщини могат само да гледат ШЛ по телевизията и да дерзаят

Доживяхме момента Лудогорец да пищят от дузпи,нормално,у нас три сезона ги пазиха от дузпи,навън всеки мач им свирят,защо ли

Ами какво да направим, че нашите нямат никаква психика и никаква бързина в атака и не можаха да изненадат с нищо опитния и добре обигран състав на Ливърпул, които определено си направиха поредния фантастичен мач. Играта на англичаните беше много на ниво и мисля, че затова съдията им даде дузпата накрая, като компенсация за много положения от които така и не можеха да вкарат. Все пак, признайте си, и вие да бяхте на мястото му, щяхте да дадете тази дузпа, защото не можете да гледате как тези 11 истински, английски мъже ще отидат към съблекалните на своя си стадион без победа и после ще бъдат освиркани от феновете си. А дали са му платили - съмнявам се, все пак това е Англия и там думичката подкуп не знам дали изобщо я има в речника им. Така, че от този мач има един победител и в морално, и в материално отношение - Ливърпул. Все пак класата си каза думата.

Как може да има такива заблудени овце ?

Да не си гледал някой друг мач?

Колкото и да не искате да признаете - дузпата е неоспорим факт! https://link

Напишете в тубата WNVg6NbfzmQ и вижте клипчето

До всички български отбори, до всички български треньори!!! Не разбрахте ли, че когато играете като равен с равен, когато, макар и рядко поведете в резултата всеки съдия ви търси слабото място: 1. Измислени дузпи 2. Жълти и червени картони 3. Странни нарушения на правилата на играта Затова пазете се и научете футболистите си на предпазни мерки, особено като мач като снощния!!! Победата беше за Лудогорец, но съдията е продажен и гледаше под лупа за контакт с противников играч. Най-странното е, че успя, но и вина имат Александров и вратаря, какво се мотахте, че не изчистихте топката сватбарски???