Абало: ”Лудогорец” ще победи ”Реал Мадрид” с 2:1

Авторът на първото попадение за "Лудогорец" в ШЛ Дани Абало определено е интересен за испанските медии, особено в навечерието на мача с "Реал Мадрид".

Обратно в новината

Коментари - Абало: ”Лудогорец” ще победи ”Реал Мадрид” с 2:1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачът го виждам 3-2 за Лудогорец, трудна победа и заслужени 3 точки.

Ако, точно преди да започне мача, Кристиано Роналдо заяви че ще се отказва от футбола, за да има повече време да си оправя прическата, може и да се очаква Лудогорец да победи. А и останалите, в Реал Мадрид, започнат също да мислят за отказване от Футбола.....

По-скоро вижте другото, което е казал. Разград е призрачен, глух, изоставен град, къдото няма какво да се прави. Там май и работа няма за над 30% от хората. За какво му трябваше на Домуса да прави далаверата си там и въобще, след като мине тази еуфория, след 2-3 години кой ще се сети за Разград въобще? Вижда се с просто око, че това отборче няма никакви фенове, на мач в Разград ходят по 200 души, а навън не повече от 20-30 !!!

Абало,пие ли се така душмански още на обяд,поне мезе ползвай,гледай какви простотии говориш

Луд умора няма. Залудо гони и ритай, залудо не стой.

Като чета коментарите на някой недокчета не знам тия къде са изделани. Вместо да се радват че има БГ отбор в ШЛ, тия имитират безвкусно кво видели по телевизията че става в някои държави;демек враждата между отборите е по-важна от всичко друго.... откъде такава Зган се навъди?!

Успех на Реал Мадрид срещу ханъмите на Левски София.

Левски Офия нема да ги видиш в ШЛ и след пенсия....... Яд

какво прави алкохола човека...

Сега на Лудогорец предстои да посрещанат Реал в Унгария...поне в Испания се сетиха за Реал М-Левски с Дел Боске от 79та,а и едва ли не са чували за Ицо и Любо,тия анонимки от Разград не ги знаят на кой край на географията са.

Османската Империя от Разград ще победи испанските конкистадори.

Тоя се е надусал с хаповете на Киро.Не може да биете Дюделанж,Хасково и Локо Сф,ама виж Реал Мадрид...Лудогорец са силно преекспониран отбор и срещу испанците ще бъдат разкрити подобно на първото полувреме срещу Левски.

НЯМА КАКВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ 0:8

Ако няма тото Лудогорец ще отнесат минимум тройка.Първо че те са прекалено превъзбудени за този мач и първите 10-15 минути изобщо няма да знаят къде се намират,виждайки около себе си Роналдо,Бейл,Бензема и т.н и пълен стадион.Това ще ги стъписа и първият гол ще падне още в началото или ще има червен картон за Лудогорец.След това ще опитат да направят нещо и в края на полувремето ще им вкарат още един гол.Второто ще пуснат някоя резерва и тя ще им люсне един гол за 3:0.После ще има-това е Реал М ,имахме положения,но късметът не беше на наша страна,допуснахме индивидуални грешки,следващия мач излизаме за победа.

БATKO

Ще бием, каза Абало. Ма сий мамата -бало.

"Животът в Разград е доста труден. Когато зимата дойде тук, мястото се превръща в един призрачен град. ''

Дир - а, тази новина е за раздел "Виц на деня"...

Зализания лудогорец,ще гризне дръвцето,не само в лигата ами и в нашето първенство.

Щом играха равностойно на първия отбор на Ливърпул, на пълен "Анфиилд", що да не бият втория отбор на Реал в София.

не вярвам да излязат с втория отбор, идват си за 3те точки, по се надявам на последния мач да поотпуснат там, а ливърпул да сгази лука с базел и нашите, иначе нямам друга фантастика за шанс и продължаване

Руиз

Разбира се, на терена се излиза за победа. Ако се страхуваш от противника, стъписваш се, това те обрича на загуба. Играй смело, пък каквото сабя покаже!

Тоз много яко го е напекло слънцето. Лудогорец може и да вкарат, но ще отнесат поне 4-ка, при това на ходом. И да се молят РМ да не се разиграят, че отиват на двуцифрен резултат.

А какво да каже - мън мън мън ми дано не се разиграят и да паднем с малко? Това ли очакваше да каже? Естествено, че е настроен да победят Реал, само така се излиза срещу силните, а не да църка като някоя мишка. Манталитет!

Странна логика... Не знам откога бръщолевенето на откровенни глупости са признак за мъжество и нахъсаност. Като няма какво да каже, да не говори бе, да го е*а.

Неке да стане как си го мислиш байка,Реал че ви опнат като жартиер.

Мечтите са безплатни. Но те след като падат от Левски, какво ли да очакваме! Вярно че Хасково (с 4 точки) победи Лудогорец (от това 3 точки) и изненади се случват, но чак толкова едва ли ще ги подценят.

иска ви се, мачлето с уефси беше само за реал да гледа и да сбърка, ще берат ядове

Абало: Лудогорец ще победи Реал Мадрид с 2:1 А пък аз ще стана министър-председател на 05.10!

затова испанската лига е номер 1 в света, щото футболистите мислят ей така, както този, па макар и от жмъ-група. Точно на обратното са българите, те излизат с: ейй дано не паднем с много. Излиза се за победа, Ливърпул са не по-слаби в момента от отборите в ла лига, които побеждават мадрид, ако не им е ден, така че лудогорец си има всички шансове, мачът им с ливърпул си беше съвсем нормален.

Пълни глупости, това не е състезание по кой е по-голям коч. Това е футбол и качествата си важни, колкото и да си надъхан, като те литнат 2-3 пъти и ти напълнят кошарата ти отива всичкия ентусиазъм. Така бяха и Левски в ШЛ, дори срещу Барса, първите 30-тина минути, на мускули и "Айде давайте" играха доста прилично...след това адреналина от надъхването свърши и дойде време за истинските качества и 5 тюфлека във вратата им. Колкото до Ливърпул, забрави да са от ранга на испанските отбори. В момента в Англия, дето освен първите няколко отбора традиционно, пълни с многомилионни покупки, другите са пълни дървари и Ливърпуул едвам се справя и с тях. За разлика от английските дървета, местните испански дървета са доста по-добри. Лудогорец могат да бият Реал само ако реал играят с чистачите и водоноските от юноши младша възраст (и пак не е сигурно). Домуса, понеже като всяко българско първеню, на което са му паднали парите в куфарче, много се изхвърля и като го удари реалността ще има пак "аз тия дето нищо не играят, ще им спра заплати...ала бала." Не си виждат, че с късмет и 300 зора се класираха за групите с гол в последните секудни и измъчени дузпи, срещу също толкова смешен като тях отбор, РМ щели да бият. Едно е да излизаш за победа, друго е да не отчиташ реалностите.