”Реал Мадрид” пристигна в София (снимки+видео)

Европейският клубен шампион "Реал Мадрид" кацна на летище София.

Обратно в новината

Коментари - ”Реал Мадрид” пристигна в София (снимки+видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали ще паднат или не, няма абсолютно никакво значение. Обаче тези мачове ще вдигнат много нивото на играта на Лудогорец. Това би трябвало да повдигне и нивото на нашата А група. Или ритнитопковците ще разпускат по чалготеките а Лудогорец ще млатят наред.

Да , харесвам Реал.. Но какво повече, аз съм българин и моят отбор е Лудогорец. Знам, че много трудно ще победим, но дори и да загубим, още повече ще бъда от Лудогорец. Битката е между Давид и Голиат и кой знае може би не само в библията имат шанс по слабите. Остава надеждата...

Само Роналдката да излезе срещу Тъпогорец ще го направи смешен.

Чуждопоклонници! Добре поне че са само 100, макар че на мача вероятно ще са към 40 000......

Аз отдавна не се учудвам на това което се случва в България, далече съм от родината, от ЛЕВСКИ съм, но винаги съм се радвал и съм бил горд когато ЦСКА или ЛЕВСКИ са постигали успехи срещу грандове от Европа, сега България тъне в мизерия и хаос и е време да разберете сънародници че всичко се дължи на самите вас..., мощно ще подкрепя ЛУДОГОРЕЦ утре макар че РЕАЛ е любимият ми испански тим, УСПЕХ МОМЧЕТА И НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ КОИТО ВИ ОБРЪЩАТ ГРЪБ А ИЗЛЕЗТЕ И ДОСТОЙНО ЗАЩИТАВАЙТЕ ОТБОРА СИ БЪЛГАРИЯ !!!

То в Лудогорец почти няма българи , но щом си рекъл, ще им викаме ''българи юнаци'', ей така за спорта да изглеждаме по-умни.

Освен Касияс и Рамос кои испанци играят редовно за Реал? Ливърпул също имат 4-5 английски футболисти, другите са чужденци. Стига си измисляте изкуствени критерий само и само да можета да мрънкате. Успех на Лудогорец и дано следващата година повече български отбори продължар в турнирите.

когато играем след 15 дена с Хърватия. Да видиш колко ''разбирачи'' ще ти отговорят , че няма да отидат на стадиона да подкрепят българския национален отбор, защото не им харвесва как играят.

Става ясно, че не си в България. Искам да те поздравя, като първия Българин, който използва кирилица в чужбина!!! Браво!

Отново има някой друг синьо-червен ултрас олигофрен да е против. Пфуу...

Аз съм от ЦСКА. Навремето заедно с приятели левскари ходехме на стадиона на международните мачове . И заедно се радвахме на победи над Аякс , Нотингам , Ливърпул , Байерн , Барселона. Тогава се наричахме запалянковци а не фенове. Как е възможно да отидеш на стадиона и да викаш за чужд отбор срещу български ... що за човек си?! Ами представяте ли си англичани , холандци , испанци и италианци да са викали за ЦСКА срещу техните когато ги биехме и в Европа ни наричаха убиец на европейски шампиони. Успех Лудогорец !

Я си спомни тогава имаше ли чужденци в българските отбори. Казвам ти го да си отговориш на въпроса. Времената се промениха , едва ли не си го проумял. И феновете не са запалянковци, то си го има в самия смисъл на думата.

Тогава нямаше чужденци в българските отбори ... аз и сега не съм против това в бг отборите да играят чужденци ... важното е отборът а той е български. Чужденците в Лудогорец са добри играчи но отборът си е български. Помисли нещо друго ... например Роналдо има златна топка ... е добре ама и Стоичков има златна топка ... на коя от двете си се радвал повече когато са им ги давали .. аз на тази на Стоичков определено! За мен например Кройф е най Великият футболист ама по съм се зарадвал когато Стойчков е взел златната топка отколкото за тези на Кройф , Роналдо и т.н ... т.е нормално е да си обичаме повече всичко наше , играчи , отбори ...

Амчи в Английската висша лига да не би да има англичани бре?

Много започнаха да стават изгубените души напоследък. Националния отбор на България играе утре. Как може да има толкова много родоотстъпници?

Кой напълни стадиона ? Реал Мадрид или отбора на Домусчиев? Сега пак ли ще наричаме феновете на Реал Мд. антибългари ,или родоотстъпници !?

...на кого му пука...ходили са и на далеч по невзрачни места от София... ритнитопковци... ако не са парите от комерсиалния спорт, който освен зрелища не носи нищо хубаво на хората - някои от тях са доста зле образовани... "малки страни ... от Източна Европа..."... тоя па дето стана за смях на световното... айде то бива бива ама чак пък толкоз... Лудогорец като нищо може да ги тресна насред София... макар, че доста по-вероятно ще е да отнесе петица... каквото-таквоз...

Е, кой напълни стадиона? Нали на този етап ако не беше Лудогорец, и Реал нямаше да е тук!