Роналдо гони рекорд на Раул срещу ”Лудогорец”

Кристиано Роналдо ще се опита да се доближи до рекорд на Раул или дори да го изравни в днешния мач срещу "Лудогорец".

Обратно в новината

Коментари - Роналдо гони рекорд на Раул срещу ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простолюдието прави голяма грешка като сравнява мачовете на Лудогорец в ШЛ с мачовете на Левски. Докато Уефски нямаха никакъв шанс, и бяха обрачени поради вродената си некадърност и психика на футболни идиоти, то Лудогорец могат да смачкат всеки отбор в ШЛ. Това е все едно да сравняваш Орел с говедо. Шансовете довечера са 50/50 и ако няма съдийска подкрепа, Реал ще загубят.

Не е нормално да друсаш от обяд още,кой имал кой нямал шансове,аз пък знам един мач от преди три дни Левски-лудогорец 3-2...Аре 4 гола на КР7 довечера и кой от къде е.

мда, и аз го гледах този мач, със спестен червен на гаджев, и пресилен такъв на играч на лудогорец. пълен цирк беше мача, победихте ги факт, но не ги надиграхте, чисто футболно, така, че първо стигнете играта на лудогорец, после се бийте в гърдите, до тук левски е много далеч от формата в която трябва да бъде като гранд

Колко пъти след мач на Лудогорец са давали интервюта от рода-все пак знаехме,че са по-добрия отбор,бюджетът им е Х пъти колкото нашия...Като знаете че са по-добри къде сте тръгнали тогава-стойте и си играйте със Славия или Левски.Или излизаш и играеш със самочувствие срещу всеки,надскачаш се,стараеш се с мисъл за победа или изобщо недей излиза.Даже и срещу Ливърпул това ги провали,Ливърпул са безумно слаби в момента,в Англия не могат да бият никого,но Лудогорец трепериха цял мач от името и неизбежното се случи макар и в последната минута когато сами си вкараха гол.А след мача ако не сте забелязали всички от Лудогорец се втурнаха след звездите на Ливърпул да им искат фланелките,а онези ги отпратиха без дори да ги погледнат с нещо от рода-после,в съблекалнята.Какво да очакваме срещу Реал,които са само звезди.Според мен 2:5 и възторжени коментари-Кралете възхитени от Лудогорец,Лудогорец тресна два на Реал,Зелената магия покори Европа,Силен Лудогорец накара Реал да трепери.

Абе,приказвaйте си ви каквото искате но Реал довечера имат труден мач. ПП 1-0

Малките на Лудогорец издържаха 15тина минути за 0-0 и гризнаха дръвцето.Довечера дано Реал Мадрид играе на 100 процента целия мач и да бият с над 5-6 гола.

Благодаря на Лудогорец,че с играта си доведоха тези отбори и им желая успех,нищо,че по принцип съм от ЦСКА.

След първия гол на Лудогорец, Резан Мъдид няма да знаят къде се намират. А след втория, гелът на кристияна ще се е разтекъл до бутоните.

Трябва да си пълен лаик на тема футбол и да не се кефиш на КР7,Хамес,Рамос,Бейл,Модрич,Бензема,Кроос,Икер,Варан срещу некви полуфабрикати като сестра Минева,Шерифа,Владо Дебелия,Ешпиньо,Марселиньо,Кайсара,Кишада и подобни анонимни геройчета,освен ако не си от 300тата официални фена на Разград.Никой не може да ме убеди,че е национална кауза да държа за Марселиньо срещу Марсело.Има си България-Хърватска след седмица за целта.

Абе викай си за когото искаш.Нали затова си си платил.Явно акъла ти е толкова.

Истинският фен е за красивата игра и никой няма илюзията, че ще смачкаме Реал . Всички БЪЛГАРИ очакват момчетата от Лудогорец да се раздават на терена, защото не е кеф като перде да гледаш безразлично към екрана. И за край, няма ФЕН, който да се изказва подигравателно за спортист от по-слабия отбор. Такива като теб едва ли ще подкрепят България срещу Хърватска, а и там ще намерят си намерят оправдание.

Тия паднаха от Сосиедад, така че всичко е възможно. Дано да няма нито един българин в състава на "Лудогорец", чужденците не треперят нито от Роналдо, нито от "Реал".

Най много ме кефи Киро Пархода на челото на Ас,отборчето му се нуждаеше от юношите на Миньор,от продадения мач Миньор-ЦСКА,от хванатия Грънчов за да спечели УБЕДИТЕЛНО първата си титла,после жалкия тимец на Кольо Жадното на реално му взе титлата,та се случи невиждания и нечуван автогол за да спечелят УБЕДИТЕЛНО втората,а накрая разбрахме че промоцията от Б в А е също титла,т.е Миньор,Пирин,Черноморец са многократни шампиони....

Успех на Реал Мадрид довечера срещу Лудогорец.

ЛУДОГОРЕЦ - РОНАЛДО 0:4

Истинският отбор ще унищожи олигархичната приумица.Лудогорец до преди три години играеха във В група на стадион с дървени рамки на вратите и скъсани мрежи,на някакъв бг-бизнес гений му хрумва да прави отбор там и готово.Да,ама не,такива пред Реал не вървят.

Два противни отбора. И все пак балета ще разгроми орлите с поне 5-ца. Да.

Всички си мислим,че знаем как Лудогорец ще загуби с 10:0,но топката е кръгла и от Ливерпул си мислеха така,но трябваше съдията да ги подкрепя.Успех,момчета и да затворите устата на тези,които ви мислят лошото.Представете си каква тишина ще настъпи на стадиона ако победите,че имате много душмани в българската публика.

Ще го догони на следващото световно

Лудогорец ще победи!!!

Само нашите излизат като обречени и после като паднат казват-все пак това са Реал,Ливърпул и т.н.Има ли друга държава да влезе в ШЛ и да няма точка от 7 мача?БАТЕ Борисов,Марибор,Динамо (Загреб),кипърските отбори,всичките са взимали не точка,а точки,само нашите излизат да паднат достойно и да си разменят фланелките с тези,които само са гледали по тв.

И как разбра, че излизат като обречени? Да не би до 93-тата минута срещу Ливърпул да играха като обречени? Малшанс беше гредата която тресна Безяк...

Интересен факт в случая е че Лудогорец е единствения български клuбен отбор който не излиза като обречен.

Всички очакват разгромен резултат , а именно това е големият плюс на Лудогорец . Имат уникалната възможност да играят супер разкрепостени и никой няма да им търси сметка дори и да паднат с много ! Ето защо очаквам лекичка изненадка ама да видим все пак .............

Хайде Орли, знаем че можете. Невъзможното е само за говедата. 3:0!!!

.

Български П Е Д А Л !!!