Велик ”Лудогорец” измъчи ”Реал Мадрид” в София

"Реал Мадрид" победи "Лудогорец" с 2:1 пред близо 40 000 зрители на стадион "Васил Левски" в среща от груповата фаза на Шампионска лига.

Обратно в новината

Коментари - Велик ”Лудогорец” измъчи ”Реал Мадрид” в София | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приличен мач, като цяло. Лудогорец пак се надскочиха, браво за себераздаването, Реал бяха дошли на разходка, ходеха по терена, никаква концентрация пред гола, доста слаб мач за тях. Докато Разград не започне да наказва почиващите си отбори, които изизат срещу тях, няма как да вземе точки в ШЛ.

Общо взето съдята свири 50:50. Ощети ни в някои ситуации, но пък ощети и Реал в други. Редовен гол на Роналдо беше отменен за несъществуваща засада. Същия съдя компенсира тази си грешка с несъществуваща засада в полза на Лудогорец към края на мача. Определено спести червен картон на Минев при първата дузпа. Втората е частична компенсация на това, въпреки че с коляно Моци спря коляното на Роналдо и той и да искаше нямаше как да не падне. Оттук нататък съдята решава ще има ли или не дузпа. В последните минути падането на Мисиджан стана много леко без съществен контакт. Имаше моментно дръпване за фанелката, но пак положението е спорно и по-скоро не е дузпа. В последствие може би пак за компенсация съдята даде несъществуващ фал за лудогорец на страничната линия на наказателното поле, когато Лудогорец имаше възможност да изравни. Играта на Моци с ръка в наказателното по-скоро не е дузпа, но е пример, че съдята свири горе долу наравно. Много добра игра на Лудогорец, но и изключително много пропуски на Реал. Накрая беше интересна статистиката Лудогорец 116 км пробягани Реал 113 км. пробягани. .

Всички ние (българите) които гледаха мача и сценария с Ливърпул се повтори, знаем едно и също! И двата мача си бяха за Лудогорец! Адмирации за тима и хъса с който играят! Юнаци!

"Честито" на съдията той печели.Чудесна игра на Лудогорец,когато го има този хъс ще има и победи просто трябва време.

Kalin

Като цяло доста слаб мач.Реал или ги мързеше или просто бързаха да си ходят и изобщо не играха в повечето време на мача.Лудогорец беше на приливи и отливи-ту защитниците им се мотаха като мухи без глави ту правеха тотална каша.Съдията гола вода.В кръайна сметка Лудогорец загуби но при такава слаба игра на Реал......можеха ако не бяха действали така хаотично и да бият или поне равен да завършат.тТо и в Реал бая чужденци ама не им викат по стадионите Испанци юнаци а при нас.....нищо че повечето са чужденци им викаме -българи юнаци;-)

Булгаристанци, пак се самозамайвате! Кое му е великото да паднеш у дома пред пълен стадион дори от Реал Мадрид? Реал играха без мотивация и пак победиха макар и със съдийска помощ, Лудогорец бяха стъписани и играха по-слабо от Реал.Само Ицо Стоичков ги оправяше тия.

Спестен чеврвен картон на Минев при първата дузпа. Отменен чист гол на Раел , няма засада при гола на Роналдо, защитник покрива ЦЕЛИ ДВА МЕТРА. Игра с ръка на Моци в наказателното поле, второто полувреме.

Брей че разбирач... топката не е притежание на играча на реал за да е червен картон, при засадата и гола на роналдо всички спряха да играят, червения картон беше нарисуван за задържане отзад в края на мача, и нарисувана дузпа за лудогорец, това е моето обективно и безпристрастно мнение

Снощи докато гледах мача броя нашите момчета те бяха 11, броя играчите от Реал Мадрид и ги изкарвам 12, когато се загледах 12-тия играч от отбора на Реал е всъщност СЪДИЯТА

Браво на Лудогорец за българския непреклонен дух. Съдията очевидно бе купен! А Роналдо е "голяма" звезда - дават му дузпи докато не вкара. Накрая на мача публиката аплодираше по-добрия отбор в мача - Лудогорец, а Реал Мадрид бързо се изнизаха от терена, защото вече ги беше срам от отсъжданията на съдията.

Искаш да кажеш, че паднаха достойно! И какво, накрая се броят точките, достойното падане не носи точки, най-много някой да са го набелязали за трансфер някъде! Къде видя български дух в отбор с 3-ма или 4-ма българи.

Киро Паша сигурно е полудял. Вероятно е изсмукал всичкото бело още на полудремето. Реал игра на ходом и пак направи 6, 7 чисти положения.

При дузпата задължителен черен картон, спестен от съдията.

Така като гледам отборите, които ще играят с Лудогорец няма смисъл да тренират. Стига само да упражняват актьорско майсторство и биене на дузпи.

Така е като нямаме гордост като нация. Политиците ни се дупят наляво и надясно воглаве с най-главния, а после се сърдим че се отнасят с нас като с ...., било във футбола, било в икономиката, политиката или друго. Имаше години когато ЦСКА и Левски мачкаха такива грандове и ги правеха за смях напук на "великите" и на съдиите. Лудогорец е тръгнал по този път. Не знам какви ли инструкции е получил главния съдия от УЕФА. Според мен Лудогорец трябва да внесе официален протест и да иска този съдия да бъде изваден до края на първенството. Иначе жалко за момчетата - и Ливърпул, и Реал трябваше да чакат помощ от съдията.

Абсолютно си прав. Проблемът на Лудогорец е че е от Разград. Няма как такъв отбор да продължи, защото не е в "Схемата" на онези. Ако лъскавите момчета загубят от отбор от Разград може да им спрат я реклямни договори, я други парици. Лошо за тях, лошо за клуба. За предишният им мач някой беше казал: Не знам кои са "Лудогорец", но ги побеждават с помощ от съдията /пак дузпа/ значи са добри.

Luis Suares

На чорбарите и евроидиотите им се щеше разгром за Лудогорец, ама сега се пукат от яд, че този отбор е много пред тях в развитието си, шампионската лига могат да я гледат само през крив макарон

За мача в събота ли говориш?!?! Явно Левски е с класи над Реал щом ви скри топката и пропусна да ви тресне поне с 5-ца!

Нека се порадват говедата, такъв грандиозен успех срещу европейски отбор се случва веднъж в живота

ахахахахха Левски който с човек повече допусна гол и греда и не вкара нито един гол ли ве лумпен? Който насред герена играеше защитно и на контри, за този левски ли става въпрос??? Резултата може и 5:0 да е но играта ви беше трагична

Не разбирам особено от футбол, ама манекенчето Роналдо е "изпечен" актьор и снощи симулира дуспата - знае кога да падне, смешник мургав... Лудогорец снощи ми напълниха душата. Браво на момчетата. Показаха, че могат да играят 10000 пъти по-класно от реал мадрид.

Браво на ЛУДОГОРЕЦ! Доказаха, че футбола все още е игра 11 срещу 11, а не купища пари. Съдята се постара да ги опровергае, но безуспешно. Браво и на публката, дуго си е без пияни и дрогирани"фенове", отишли на мача за да покажат простотията си.

Със същата сила това може да се каже и за поведението на Лудогорец в бг. първенството! Само с пари не става! Съдии, измислени дузпи, безнаказано просташко поведение на футболистите им /Дяков/!

Публиката беше скромна, щото беше заета да смуче кренвиршчета сачи, купени и щедро подарени от Дормуш ага :)))

БРАВО МОМЧЕТА ГОРДЕЯ СЕ С ВАС . А ТОЗИ ЗАЛИЗНЯК РОНАЛДО - ЕГАТИ ЖЕНКАТА

Шотландското мекере отново избута напред балерините от Реал

Не знам кога ще излекуваме старата българска болест, че някой ни е виновен, в случая съдията.След като отмени чист гол на Реал след това даде за компенсация дузпата.Първото полувреме при спорни фалове свиреше в полза на Лудогорец, второто за Реал.При футбол на такава висока скорост, няма съдия, който да види всичко.Иначе браво на Лудогорец играха блестящо.Само трябваше да опитат да затворят зоната пред Кристияно, но тогава щеше да се отвори друга.Поздрави, браво, това е футбол.Дано в следващия мач победим, възможно е, трябва и малко късмет.

Айдеее, делиормана и потурите, сбогом......отъркахте се у роналдо, туй ще ви остане :)))

bohr

Роналдо след мача заяви: Този мач ще се запомни единствено с резултата! Дойдоха, взеха си 3-те точки и си заминаха! Мисията изпълнена!

Истинско щастие бе този спектакъл!Надявам се от тук нататък билетите да останат скъпи ,защото това игнорира онези кретени,които идваха да се напиват,да се бият и да превръщат футболния спектакъл в идиотско представление.Браво на Лудогорец!!!

БРАВО НА НАШИТЕ МОМЧЕТА!!! ВЪПРЕКИ ЗАГУБАТА(БЛАГОДАРЕНИЕ НА СЪДИЙСТВОТО) ПОКАЗАХА, ЧЕ ИМАТ МЯСТО В ЕВРОПА!!! УСПЕХ!!!

Коментатора дори си призна.Това беше при 1-1. Кажете нещо, но с ръка на сърцето. БЪЛГАРИНА Е НАЙ-ПРОСТОТО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА. ВИНАГИ ТЪРСИ НЯКЪДЕ ВИНА И КОЕТО Е ПО-ВАЖНО, НИКОГА У СЕБЕ СИ.

грешка.

Направи ли фаул Бензема преди гола?

Имаше ли фаул на Бензема срещу Александров , не се вижда добре ... но ако не беше паднал нямаше как топката да стигне до Бензема ?

За първи път виждам защитник да пази нападател като седи пред него!

Браво на големият отбор от малкия град - страхотни, класни и прекрасни! А Роналдо ни показа как се става 1 - с мятане и танци в наказателното поле - абсолютен срам, а съдията - съдията П--------ст!

Брееей, много мън- гал коментирали тук НЕбългарски отбор от Делиормана! Съдията, топката, тревата, вятъра и извънземните им били виновни! Така е като не са свикнали да свирят РЕАЛНИ дузпи срещу тях!

А ти не трябваше да се кръстиш Нормален - щото си НЕНОРМАЛЕН!

не видяхме класов футбол от реал мадрид - а брутално ОГРАБВАНЕ на Лудогорец от страна на НЕКАДЪРНИЯТ СЪДИЯ-това не беше мача който очаквахме

какво измъчи?!? та тия от реал го изиграха ма4а като на тренировка ич не си даваха зор...17 удара към вратата тва измъчване ли е :-)

Аз нямам БТВ и гледах мача с руски коментар. Там казаха, че въпреки победата много, ама много може дасе говори за съдийството тая вечер.

Браво Лудогорец! Всички лузъри, които вчера писаха през деня в статията за мача, че Лудогорец ще отнесе 5ца да си посипят главата с пепел...буквално.

М А Ф И Я ......ТОВА Е СЪВРЕМЕНИЯТ ФУТБОЛ

ама да ти с..ем на великия отбор реал мадрид ЯЗЪК за голямото посрещане и грандиозни приказки........гелирани маникени показват актьорско майсторство при симулация за дузпа ......ако съдията не беше късоглед и некадърен тотално разочарован ебахти и футбола и уефа .....и....

ПОЗОР за УЕФА и медийната пикла К.Р. Едва ли е случаен начина по който този съдия свири през целия мач...но овации за момчетата от Лудогорец които въпреки провокативното свирене запазиха самообладание и направиха много силен мач! ПП: Останалите БГ отбори има какво да научат от Лудогорец!

Снощния мач беше абсолютна пародия за футбола-едните не могат да играят,другите не искат да играят.Лиготии и отбиване на номера от страна на т.н велик Реал М,абсолютно безумни пропуски на дузпа,на празна врата,такива мачове убиват футбола.Не знам какво се кефят Смукачеви,че Реал М на ходом и с досада е победил,а Лудогорец пак с подвиг...загубил.Ей такива смешни испанци ги шамарят здраво в Беларус и им спират тока на световното.

За сметка на това пък Барса и сие ви играха с хъс и мерак, а вие се показахте като отбора на народа и не ни засрамихте пред цял свят с няква голова разлика 17 към 1...да речем хахах!!! :D

Нищо не разбираш от футбол.Поне се научи да пишеш правилно.

Мафията във футбола е факт.В БГ реват за уредени мачове,е вижте какви пари се въртят в едно Испанско първенство и за каква реклама става въпрос и купуване на съдии.Ако този мач го свиреше Узунов 3/0 за Лудогорец.

както вече хората са написали така наречения световен лидер показа колко е жалък и долен и как трябва съдиите да се намесват за да им се получи работата. Явно така е в живота.

ето така се чустваме ние турците цял живот в бг снощи лудогорец бяха турците реал българите цял живот ето това натиска от българите кога най- сетне ще разберем че трябва да сме единни

Вчера около 17.00 ч. се взривява цял завод , умират поне 15 души , но българите и медиите се интересуват от предстоящия мач на Лудогорец. За съжаление , наистина е така . Има взрив , умират хора , обаче медиите говорят за Лудогорец и Моци . Е, няма такава държава ! Главният пожарникар на републиката си е гледал мача и едва ли се е притеснил за ставащото в държавата . Наистина се върви към население от 4 млн души ... Какво тук значат някакви си работници за 'императорите' от комунистическия режим ? Лудогорец вкарва гол в 6 - тата минута , цял Разград ликува , независимо от това , че броят на жертвите от взривения завод е между 15 и 30 души . НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !

Тези колко пари имат за футболисти всички знаят. А колко ли имат за съдии?

да не сте очаквали пак и да бием хахаха :)))))))))))))

ДА ВИ ПРИЗНАЯ,ТОВА Е*НЕ НАЙ-МЕ ЗАБОЛЯ.ТО БИВА ДА НЕ НИ БРОЯТ,АМА ЧАК ТОЛКОВА,ЗА КАКВО ИЗОБЩО НИ ДОПУСКАТ НА ПОДОБНИ ФОРУМИ,КАТО СА НИ РЕШИЛИ СЪДБАТА ПРЕДВАРИТЕЛНО!?! НА МЕН МИ Е МЪЧНО,ПЪК КАКВО ЛИ ИМ Е НА МОМЧЕТАТА,ДЕТО СИ СПЕЧЕЛИХА МАЧА.

То и в България все едни сеят, а други жънат ... Щеше да е новина , ако съдията пак не им е виновен . Да не би някой английски клуб вече да дава 280 млн паунда за Моци ? Важен е крайният резултат , а това го решава съдията ! Лудогорец са "моралният" победител . Защо ли се сетих за един вече бивш песовец ? Базел бие Ливърпул с 1 : 0 , а това ще рече, че ще се борят здраво за 2 - рото място . Поздравления за европейските отбори !

до неразбралите същността на мача да кажа- Реал си направиха лека тренировчица и загрявка с тези странни,балкански субекти,на които даже не знаят къде им е държавата ! Ако мачът беше решителен и Реал играеха така както само те могат,щяхте да видите "Велик Лудогорец"!

Преди време като казах на един съдия "Бритиш хомосексуалист" ми се смяхте ама сега виждате че съм бил прав!

Видя с ена какво ниво е футболът ни.Реал Мадрид не вложиха много усилия,поддържаха си едно средно темпо,и си взеха 3 точки.Толкова можем

Браво на Лудогорец! Велик отбор! тези момчета пишат история! Колкото до съдийството не съм сигурен дали беше тенденциозно или просто слабо, защото при отменения гол на Роналдо засада също нямаше, а фаула в последните секунди на мача в опасна близост до вратата на Реал беше твърде спорен и повечето съдии не биха го дали защото въпреки, че ръка очевидно имаше ударът беше силен и отблизо и умисъл за игра с ръка нямаше. Дузпата на Роналдо, както и дузпата, която не свири за нас бяха еднакво спорни.Определено им спести картони, но това не беше решаващо за резултата. За съжаление нашите правеха доста непредизвикани грешки, но явно напрежението си казваше думата. Успех в следващите мачове!

Най-верния коментар до тука...