Потвърдено: Мондиал 2022 в Катар през зимата

От ФИФА потвърдиха, че Световното първенство по футбол през 2022 г. ще се проведе в Катар през зимата.

Обратно в новината

Коментари - Потвърдено: Мондиал 2022 в Катар през зимата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега големите сили във футбола трябва да бойкотират и да не отидат на световното ако бойкотират от 60 държави България може и да се класира и да очастваме на това световно и след Американско лято може да си имаме Катарска зима

Не мога да разбера защо се ядосвате .Бьлгария няма да играе на това световно,такаче не виждам какьв е проблема.

Мда, и ние какво ще пием бира през зимата ...

Хайде кажете и точната дата, че да си направя сметката кога да коля прасето. Вместо с бира и картофки на плажа, това световно ще го гледам с винце и сланинка край огъня.

Пивоварите бяха свикнали на 2-годишни пикове в продажбите (европейско/световно, европейско/световно...). Сега ще им се объркат сметките.

това е работа на производителите на чай, грейки и прахчета против настинка. Направо си е картел :)))

Ами да направим и зимната олимпиада в Катар,за да не е студено на олимпийците през зимата.Много глупак,много нещо.

ФИФА се опитва да го начука на УЕФА по този начин. Загуби за десетки милиарди, и огромен хаос благодарение на това идиотско решение, ама като са взели парАта трябва и да се работи.

Това е правилното решение.

Kalin

Лошо няма защото в много страни по света е яка жега през лятото и така те нямат шанс ако искат да организират световно по каквото и да е на открито.А така с това решение се дава шанс на тях и те да се кандидатират за такова мероприятие.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Целият свят е сняг и студ. Всички искаме да гледаме мачове и да пием бира навън.

все ми е тая кога е световното - вместо бира, картофки и мач ще има ракия, салата и мач :D

Да направят закрити стадиони с климатична инсталация и проблемът е решен. Имат пари, и не знам какво толкова се чудят ;)

Климатизираните стадиони са вече в процес на строеж - проблемът е заради феновете преди и след мач, когато ще са извън стадионите и навън е 45-50С. Сега да му мислят телевизиите и футболните централи, защото за първенствата в отделните страни ще е хаос.

Идиоти!

Идиоти сме всички ние, те са тарикати. Гушнаха милиони за да гласуват Световно първенство в невъзможно време и страна, а след това поставят света пред свършен факт и искат корекции на вътрешните първенства от всички участници.