Бодуров с нов гол, отново в грешната врата

Българският национал Николай Бодуров си реализира нов автогол.

Обратно в новината

Коментари - Бодуров с нов гол, отново в грешната врата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще вземе Златна обувка, май. Има голмайсторски заложби.

Бодуров е силно надценен и преекспониран футболист.Изобщо не е на нивото дори на Живко Желев и Велиян Парушев/лека му пръст/ дето не получиха шанс за изява в националния отбор.

Да го направим централен нападател, така ще намалим шанса от нови автоголове. PS Не е виновно момчето, виновен е който го пуска да играе !!!

Като гледам и статията и коментарите се убеждавам, че българите са най-добри в критиките. То от статията излиза, че заради Бодуров сме загубили от Хърватия, пък то даже точно той даде някаква надежда като вкара изравнителен гол без да имаме голово положение до тогава. А че вкарал пак автогол в клубния си отбор - не е първия, няма да е и последния. Само че английските медии едва ли отразяват такива неща.

Ами не знам за първия или последния, но в рамките на 12тина дена му се случва пак. Не е е един път на 5 години...Айде късмет и другата седмица пак.

Най-големия!

Пак е бил от решаващо значение иначе са щели да победят.

и е станал дори регионален герой на Южен Йоркшър. Да му е честито!

до pоmin Не забравяй Давидов и Шаламанов

мамин златен

На този треньорът му преди един месец каза:да си подобри играта,че може да остане извън групата.В България, чичовото на стратега от Мировияне го слага централен защитник на националния отбор.Какво очаквате да играе- ганкиното.

Пич, явно много ги разбираш нещата. Ами кожи тогава кого трябваше да сложи чичовото. То да кажеш че пуснал него, пък на скамейката стояли некви звезди...

може, си го може! Браво на нащо момче!!!

Е тоя надмина Вуцата! Герой!

и вуцата, и цон6о василев... засега! в бъдеще - и всички останали...

Има още да учи да надмине Вуцата...малко са му головете...пардон автоголовете...

Вуцата обаче играе на световни първенства, а този цървул ще види световно само на сън.

Нашия голмайстор!