В Швейцария: Победа за ”Лудогорец” с лош привкус

Швейцарските медии се нахвърлиха върху съдията Дениз Айтекин след загубата на Базел от Лудогорец с 0:1 в сряда вечер в среща от Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - В Швейцария: Победа за ”Лудогорец” с лош привкус | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късмета винаги е с по силния. Аз за първи път видях отбор който 70 минути седеше с всичките си футболисти в наказателното си поли с надеждата да спечели точица. Та те бяха само с един футболист по-малко. Нали уж Базел са голям отбор а и граха все едно са "селско отборче". А и честно казано дори ако бях в пълен състав Лудогорец щеше да ги бие по-лесно. След две седмици Лудогорец със сигурност няма да загуби в Базел - Х2, хващам се на бас.

няма такъв късмет.биха селяните

А първите два мача, когато съдията даде несъществуващи дузпи против Лудогорец, ние си мълчахме и не коментирахме съдиите. Срещу Реал имаше и още неправди. Ако тези дузпи не бяха дадени Лудогорец щеше да е с повече точки. Така е преценил съдията, така трябва да е!

бълнуваш

Бълнува друг път. И срещу Ливърпул и срещу Реал си беше съдийска подкрепа. Особено срещу Ливърпул. Реал едва ли щяха да паднат ама Ливърпул си бяха заминали ако не беше съдията.

Що да са несъществуващи дузпите-абсолютен фаул на Борян,а срещу Минев даже и червен картон трябваше да има,за отменения гол на КР7 ни дума ни стон

Говори се че братята от Хувефарма са взели кредити от КТБ. Говори се че в УЕФА има корупция. Говори се че Лудогорец ще спечели много пари, говори се че и в Швейцария са подкупни. Говори се че те си купиха победата, еди съдия и един подкупен вратар?

Виновникът за пресиления червен картон за Базел не е Лудогорец, а... Ливърпул!Ако Базел бяха победили в София, то второто място в групата им беше в кърпа вързано, за сметка на Ливърпул.В УЕФА изобщо няма да са доволни от отпадането на Ливърпул на такъв ранен етап.Точно затова този червен картон не е в полза на Лудогорец-в най-голяма полза е за Ливърпул.Факт!

Реал са си ясни, явно играта е да добутат Ливърпул до второ място.

Базел-ДГД!!

То вярно, че съдията им поднесе мача на тепсия, но и те самите са си виновни. В 19 минута всички бяха убедени, че мача е единица в 75 минути след като лъсна немощта на Лудогорец всички решиха, че мача е хикс. Обаче явно и тия на терена решиха, че делиорманци нестават, което в спорта е недопустимо. Сватбарски шут в предишната атака, вместо да задържат топката още една минута, грешка на бека им при атаката. Та съдията, грешката от тяхна страна и невроятния късмет на Минев, който от 10 пъти 5 няма да уцели вратата от там, 2 пъти топката ше е в тъч, и поне два пъти защитника няма да попречи на вратаря да види анемични шут и ще я хфане, решиха мача. При малко повече концентрация и с двама по-малко изкарваха хикс, преспокойно.

Много "ако"-та има в твоя коментар и накрая като го погледнеш е едно голямо АКО! :-))))

Никъде в поста ми няма думичката "ако", т'ва че на теб ти се привиждат думи, които асоцираш с физологични процеси говори за манталитета ти.

до мм ,смотаняко мача е 1 на 0, кви разбори ми правиш хеитар сплескан??!

много "умно и задулбочено изказване,пулен точен разбор",сущо като ония духлио л.пенев ,дето не духа супата ама яде топчтата.приличте си по тупглавие,та моге ида сте роднини говедари.

'Грандовете' ни Левски и ЦСКА никога в историята си не са отстранявали Партизан или Стяуа. Хвалят се с успехи отпреди 40 години как играли полуфинал и четвъртфинал в евротурнирите. Само че тогава до полуфинал се стигаше с 2 мача. Сега за да играе на полуфинал, трябва да се остранят поне 8 съперника

Преди 40 години е било лесно-3 мача и си на финала,защо тогава Лудогорец не са побеждавали Ливърпул,Аякс,Барселона,било е лесно,сега като е трудно Лудогорец играха 1/8 финал за Лигата,а Левски 1/4 финал.Сега като е лесно ЦСКА биха на Анфийлд,а великия Лудогорец направи историческа загуба.

ЦСКА ставаше всяка година шампион в продължение на 35 години по партийно нареждане с някоко промеждутъка за Левски (пак по партийно нареждане). + Взимаха в казармата и в партията всички най-добри играчи от провинцията без пари. Като се пробваш 30 пъти все 2 пъти ще успееш да стигнеш и по напред. По същата логика действаха и армейските отбори от другите комунистически страни.. Но Цървена звезда и Стяуа поне станаха шампиони на Европа (вие си живейте със спомените от преди 40 години - ерата на Добри Джуров). Лудогорец миналата година отстрани 7 отбора. ЦСКА би на анфийлд в мач без значение срещу резервите на Ливърпул (в първия мач в София резултата бе 0:3)

До преди 10-15 години шампионата у нас беше доста труден,имаше качествени отбори,изискваше се много за да станеш шампион,не е като сега,половината отбори фалирали,другите без амбиции,в такива условия Лудогорец става шампион по случайност или с хванати съдии и играчи,аре да не мътим блатото,че ще мирише много и не в полза на Домусчиеви

Родриго,пиле проскубано,Стяуа са европейски шампиони,с какви успехи може да ги трогне селския тимец на Разград,тия имат 8 участия в лигата и още 5 в УЕФА,аре по-малко друсайте от дрогата на гела.

Никога не е късно да се появи и нов качествен играч...защо подценявате успеха на Лудогорец- млад отбор, който тепърва ще се развива????! Защо сте толкова злобни, негативни, АНТИ-????!

НА КАЛПАВИЯ ........, ВЪЛНАТ МУ ПРЕЧИ!

След тази победа възхитихме само албанците , македонците и черногорците. Феновете на Словения, Хърватия, Сърбия, Гърция, Румъния, Турция , тоест всички балкански държави ще се залеят от смях ,ако ни чуят с какво се хвалим. За това по кротко с тази селяния.

Както се казва и богатите също плачат,за фалшивите дузпи на Роналдо философстваха,че каквото видял съдията ,това било в сила и т.нВярно ,че е малко непривично да падат от Лудогорец,но да свикват,сега за да млъкнат им трябва един хубав побой в Базел,на българските отбори им пречат неистинските мачове вътре и прекаления респект навън,няма какво да им козируваме излишно ,бий за да те уважават.

А, бе България все ние от ДПС то сме я оправяли.

не ни е дал дузпа в 9ч минутà както на ливерпул или две както на рéал мадрид. гола си го вкарахме от игра.сега дали е бил за жълт или червен картон ..помните ли как изгониха ван перси защото изкара топката в тъч с барселона ?беше нищо в сравнение с ритника срещу моци.не е редно само срещу нас да свирят.да ни върнат по 1 дузпа с рéал и ливерпул.

дето забравят, че 93 мин. играхме на тяхната врата. Прекрасно игра Лудогорец и заслужи победата !

Победта си е победа. Историята помни победителите, рядко загубилите. Поздравления на Лудогорец, честита победа!

Винаги поздравявай тези които срещаш по стълаба,когато се изкачваш нагоре,защото ще срещеш същите и като слизаш надолу.Всички тези истерии и псевдопатриотарски настроения ще се стоварят като огромен чук върху проеката на Киро Свинята още при първия провал на тимеца му,тонове помия ще се излеят на североизток,много хора ще излеят таения гняв по Лудогорец.Така че малко по-кротко да го раздават в зелено,че от високо се пада лошо и боли.Сега има много близачи наблизо,да не останат край отбора пак само родната на играчите както при титлата им в Монтана.Палачинката много бързо се обръща.

Ауууууу лудогорец няма историята на великия Левски?!?! Оууууууу лудогорец не на армията и на комунистите като огромния ЦСКА?!?! еиииииии лудогорец не краска по табелките на грамотее като несравнимите Ботев?!?! и какво Лудогорец спечиле 4 000 000 евро от евро турнира до сега!!! Батков и Лупи си чешат носовете хахахаха като гледам печалбата на Лудогорец може и да стигне 10 000 000 евро а да видим Левски и ЦСКА. Така че, както и да свърше проекта на Домосчиев, ще е с печалба и с уважение, защото един провинциален тим накара Европа да говори за България не за извършени ЗОЛУМИ и ГОРЯЩИ ФАКЛИ а за вакарани голове! Так че не се пъни много

енергията те е млатнала в тиквата, подуянска свиньо. На КД паметник трябва да му направят след като само за 6 години направи европейски отбор, за което на УЕФСКИ ще му трябват още 100 г. :))))

Не ги мисли Лудогорец.Стълбата по която се качват е недостъпна за другите български отбори,така че те са сами и не се очаква среща скоро с друг,за жалост.Така че млъкнете и си марширувайте на армията,тук става въпрос за футбол.

Приказката за стълбата в случая се отнася за Базел, тъй като преди мача Иван Иванов беше казал Лудогорец да си гледа първенството, а в европа да играе за опит. Футболът обаче наказва подценяването. Да, сигурно истинските фенове на Лудогорец са малко, но хората ги харесват защото един скромен отбор играе с хъс и жажда за победа и показва как трябва да играят българските отбори ако искат да ги уважават дори когато падат!

Айтекин си е преселник от Лудогорието, от изселването през 60 те. Явно корените са силно нещо, незвисимо ,че той е израснал в Германия. Ей този Домузчиев бе, как го е открил този екземпляр сред хилядите други съдии.

Е , нека да видят какво е на Лудогорец ,срещу Ливърпул -отрязани от съдията , срещу Реал - две измислени дузпи , и сега ако беше ги подпрял съзията , тия надменните от Базел - много щеше да ни дойде!Хак Ви е - една уж грешка - голям праз!

сборна команда изобщо да не коментира съдийство - достатъчно ги подпират в БГ

Еми надявам се на победа с ДОБЪР привкус на Лудогорец, всички да са доволни тогава ...

В ПРОДЪЛЖЕНИЕТО СЛЕД 90 МИН. ИМАШЕ БЛЪСКАНЕ НА МОТИ С РЪКА В ГЪРБА,НО ТОЗИ СМЕШНИК ОТ ГЕРМАНИЯ НЕ ДАДЕ ВТОРИ ЖЪЛТ КАРТОН???

ау, лошия съдия, които не обича швеицарците даде победата на още по-лошите българи, не помните ли, те искаха да убят папата!

В слуая срамното е, че у нас уж футболни хора вдигнаха такава истерия, вс едно сме световни шампиони. А в действителност такива ''престижни'' победи познават например и в Кипър, Норвегия, Словения и още няколко футболни държави-джуджета. И то не само една , та и повече. Българина има навика да истерясва еуфорично от посредствени неща . Комплексарска работа,да не кажа селяндурска. Няма как носейки такива селски комплекси да се чувстваме равнопоставени и да гоним цели в Европа. Драги селяни поравете си мирогледа, че излагате нацията.....

Веднаж вече писа това.Явно минусите и псувните по твой адрес не ти влияят. Значи се дебил.

Драги "Кост", аз пък също не харесвам истеричния тон за една доста късметлийска победа над швейцарски тим, играл почти цял мач с 10 човека. Български отбори са били световни имена във футбола и то не веднъж. Да се надяваме, че и Лудогорец ще го направи. Но не бива ТВ коментаторите да изпадат в делириум, все едно, че сме били Реал с 6:0. Може би очакват материална благодарност от Домусчиев - халал да им е. Но, поне според мен, наистина преиграха и това подразни не малко хора.

Значи, никой не отрича нарушението,че го има и това дали швейцарците го определят за жълт картон си е тяхна работа.За много други е справедлив червения картон. Разбирам ги и поздравявам за подкрепата на отбора си.А това ,че Базел игра в глуха защита е не по вина на рефера а предпочетена тактика.Ако бяха завършили наравно,щяха да кажат,че при 11 играча щяха да победят и така.Не вярвам Реал и Ливърпул ако останат с десет души да се дръпнат така.

Иван Иванов да вземе отношение...

Картона бил чист жълт, чист червен. Абе беше си напрво чист розоффф. Аре един път пък малко благоразположение на съдия към БГ отбор. Свикнали сме да ни режат постоянно съдиите и сега малко блгоразположение ни се струва чак нереално....

А някой обърна ли внимание как след Фаула този младеж срита падналия Моци -та за това картона не е жълт

Да,направо имах чувството, че умишлено продължаваше да натиска крака му с бутоните.Картона си е червен отвсякъде.Товае черно копеле беше много грубо.

Aми ние какво да кажек, като гола на Ливърпул в 94 минута беше под диригенството на съдията, а за двата гола на Реал да не говорим...срам за всичкото съдийско съсловие. Дузпа на Роналдо нямаше, а 2-я гол беше след нарушение на голмайстора, след като избута с ръце нашия защитник и така овалдя топката. Едно не ми е ясно, защо не се дават подробни повторения...

Швейцаските журналисти си защитават отбора, за разлика от българските. Нашие писачи само дебнат за отрицателна информация и я раздуват до безкрайност. Лудагорец получи 3 дуспи в два мача, и никой не обвине съдите. Поне две от тях бяха напълни измислени. Да не говорим за тази срещу Ливъпул в самия край. Това реши мача.

Швейцарците до изгонването на Ди, бяха доста груби. Много остри влизания с бутоните. Това си беше чист червен картон. Влизане директно в глезена и не само допир, задържа си крака с цялата тежест на тялото за няколко секунди, върху опорния крак на Моци. Добре, че не му счупи крака при подобно влизане. Какво показа Базел, освен груби влизания и паркиран автобус.

За футболната история и статистика остават крайния резултат и 3-те точки - първи за български отбор в ШЛ!? Всичко останало са подробности, които бързо се забравят!? Всички помним съдията на мача България - Италия през 94-та, но да не би да си мислите, че някой по света го е грижа и помни, че не ни е дал 2 дузпи! Всички гледат крайния резултат! Колко от вас си спомнят порязани от съдиите чужди отбори на световни, европейски първенства, ЕКТ и т.н.? Но помните победителите и крайните резултати, нали?!

Браво!Един умен коментар.

Голяма работа като го е изгонил. Те и на Роналдо му дадоха 2 дузпи, а после специалисти коментираха, че едната била несъществуваща. Ама да не би да са анулирали гола или мача ?

УЕФСКИ Е КРАВЕШКАТА ЛЮБОВ на селкио бик

То ити Мите,често си под селскийо бик.Май го ревнуваш?

Тук май някои келеши сами си слагат плюсовете.

Мога да кажа и имената им: Митко Пешев и 326. Егати дрисните !

На многото повторения се видя, че това беше второто подобно нарушение на Ди. Първия път му спестиха картона, затова втория път беше направо червен. Може би по-правилно щеше да му дадат картон и първия път, за да няма недоразумения, но така е решил съдията.

Руиз

Един път и съдията "да сгреши" в наша полза. Признавам, че бях шокиран от решението, но нали изгони чужд играч, бях доволен. Не мисля, че изгонването на швейцареца повлия на играта. Та победният гол дойде в последната минута, а не веднага след червения картон. Играчите на "Базел" играха грубо, което малко обърка в мен представите за швейцарска точност и деликатност.

Шокиран си от червения картон щото беше за Базел. Ако беше за Лудогорец, изобщо нямаше да си шокиран щото си свикнал вече да гледаш неправдата на съдиите срещу българските отбори.

kosmosa i e kriv na kriv h...... p-kata mu prechi

Швейцарците да се цункат отзад като говорим за лош привкус. Бяха изключително груби и си заслужиха загубата.

Ако беше станало обратното , щеше да има само ТИШИНАААА

И ти ако не беше обратен щеше да мислиш човешки но ....шшшшшшшшшт.

dimitarpeshev73@abv.bg

Боклуци тип кравешка тор еда не ми пишат под коментарите , че сте много прости бе

Че не беше за червен картон, не беше. Както и предния мач нямаше 2-ра дузпа за Реал. Явно има справедливост.

Червеният картон не беше случаен. Нарушението беше може би за жълт картон, но до тогава имаше доста остри влизания от швейцарците, при които им беше спестен жълт картон, а и точно този Сере беше автор на 2-3 такива. Така че, напълно заслужен червен картон.