ЦСКА - Левски да се играе на клубните стадиони?

Изпълнителният директор на "Левски" Константин Баждеков предложи дербитата с ЦСКА да се върнат на клубните стадиони.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА - Левски да се играе на клубните стадиони? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

последното дерби на клубен стадион беше с още по-големи ексцесии

По-добре ли щеше да ни е, ако мача с чорбата беше на Герена ? На слаб отбор стадиона му пречи! Срам!

Чети бе момче! Става въпрос за парите. Един такъв мач струва 60 хиляди на отбора за наеми и охрана. Ако са на собствените стадиони ще спестят голяма част от тези пари.

Опитай да четеш между редовете. Левскарите поискаха бай Ганьо да се махне от Левски, Баджеков се опитва да отклони вниманието.

Аз доколкото гледам мачове мнението ми че само Левски се дънят яко! И тук в София и в Ловеч и Пловдив и антирасистки лозунги развяваха на мача с Лудогорец и така безнаказано!

антирасистки лозунги не са забранени

на ЦСКА, футбола, както и другите игри е за широката публика, да радва хората, да им създава положителни емоции, да ги разтоварва от ежедневните грижи. Дали случващото се по стадионите не е следствие на изкуствено (всъщност много естествено за заинтересованите)разделяне на обществото? Време е да се спре въздействието върху първа сигнална система на човека, есе пак е ЧОВЕК. Ако не сте в състояние да осигурите нормално протичане на едно спортно състезание пред публиката на двата опонента, по-добре не се занимавайте с подобна дейност.