Гришо приключи най-силния сезон в кариерата си

Днес Григор Димитров приключи с най-силния сезон в кариерата си, който бе белязан от три титли от АТР тура и полуфинал на Уимбълдън.

Обратно в новината

Коментари - Гришо приключи най-силния сезон в кариерата си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-силната година на Григор, вече израсна с класа нагоре и е равен на най-силните! Дано 2015 год е по-успешна от предишната и да видим Григор победител в гранд слам турнир! Но във всички случай можем да се гордеем с най-добрия си спортист в този най-популярен спорт!

деер

Стискам му палци, но мисля, че е по-добре да тренира. Но се радвам ,че не пита всезнайковци като мен и резултатите му стават все по-добри всяка година за разлика от всичко останало в България!

Браво и да е здрав! Такова удоволствие е да гледам в най-големите тенис турнири да играе българин и то не само понеделник и вторник! Великолепна година и постижения! Дано няма контузии само и е здрав!

По-добре Понеделник и Вторник отколкото Събота и Неделя преди турнира.

Защо просто не признаем, че Гришо се провали? Дано в бъдеще има повече успехи!

Загуби няколко мача, но прави най-добрата си година. Липсват основни познания за значението на думите. Иди провери какво значи провал в тълковния речник.

И аз искам така да се проваля, 50 победи на 18 загуби, с три спечелени финала, но го докарвам само до 50 загуби и 0 победи, като Пиронкова. Пожелавам на всички българи това съотношение 50-18

Кратко сравнение на 2014 година на Надал и на Григор: Надал 4 титли 48/11 победи/загуби Григор 3 титли 50/18 победи/загуби Май разликата не е вече голяма, като се има впредвид, че и двамата играят в най-силните турнири и мерят сили с най-добрите.

Браво Гришо!Догодина ги почваш наред и така до номер 1 където ти е мястото.

всъщност последните години младежът подобрява двукратно позицията си. Тази година е 11, миналата беше 23, по-миналата 46, а преди това беше някъде в края на първата стотица. Живот и здраве догодина ще играе на финалният мастърс стига да навакса пропуските на твърди кортове.

Дано тенденцията се запази и следващата година да е 5ти

Гри Горе главата (долната)! Ако не с тениса се прочу с пениса.

Ти пък имаш голям потенциал, да се прочуеш с простотия. Поне колкото Григор с тениса.

За нечетящите книги и наблягащи на телевизията и двете са важни! Не им се сърдете - кой каквото го влече в крайна сметка! Пък и в големия спорт жълтото и известността са доста важни днешно време, защотото привличат спонсори и публика! Не са за всеки изтънчеността, възпитанието и премереността.

Тук долавям елементи от творчеството на Иво Сиромахов

гордост е григор димитров за булгаря! жив и. здрав! следващата година е в топ 5 сигурно!! ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Григор е най-известния и успял българин в момента. Да си в топ 20 в коя да е област е забележително постижение. А като се има в предвид, че произлиза от най-изостаналия, прост и беден бял народ в света, постиженията му са космически.

Това, че блъска топката с ракетата не го прави "непрост" и по-различен от народа, от който произлиза. Добър спортист не е равно на учен човек, добър човек или нещо друго. Нека не пречупваме фактите през собствените си комплекси за малоценност. Поздравления на спортиста Григор. Мисля, че това е напълно достатъчно!

Наистина ли няма шанс за Нобелова награда по физика? А толкова ти се искаше.

Кой е бял бе, ти кого обиждаш?

Джокович, Чилич, Раонич са в топ 10! Югославска сила!

Много е важно човек да знае кога да спре! Също толкова, колкото когато трябва да пресича улица.