Алонсо ще счупи рекорд, ако премине в ”Макларън”

Ако пилотът на "Ферари" Фернандо Алонсо премине в "Макларън", неговата годишна заплата ще бъде 25 млн. английски лири (32 милиона евро), пише вестник "Марка".

Обратно в новината

Коментари - Алонсо ще счупи рекорд, ако премине в ”Макларън” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Промяната в регламента е била предвидена преди 3 сезона.а чичо барни ако е искал да натакова ред бил можеше спокойно да накаже фетел за неспазване на жълт флаг в Бразилия през 2012 но не го направи.а алонсо е много добър пилот и заслужава да има трета световна титла а за това трябва компетитивна кола.сега маса с един уилямс е по добър от ферарито.въпреки че следващата година ферарито ще е по добро от тази година -тестовете на новия мотор са с отлични резултати но алонсо си знае най добре.

12,10,8,6 и накрая с колко цилиндъра ще бъде двигателя на кола от Ф1.Доста скучни състезания ,доминирани през годините от едни или други отбори.Другите просто се борят да завършат.Фалити на отбори,някои не могат да изкарат сезона/маруся,Катерам/Индикар е съвсем друга бира,няма такива върхови технологии,има сравнителна равнопоставеност,коренно различни трасета и много зрелище.

Пичове, не се карайте тук за глупости. Не виждате ли, че каквото каже дядо Барни - това става. Какво стана с Ред Бул след толкова сезони доминация? Дедо ви ги скастри, че формулата става безинтересна и той губи.. Иначе едно фреме са ги правили и пилоти колите (справка Ники Лауда), а днес - нямат особена дума. Както и да е, не си губете времето да гледате футбол или Формула 1 - всичко е манипулация на 110%, не знам кой вярва, че това въобще е спорт. Преди да ме нахейтите, само се замислете. Поздрави :)

Това е точно така,за жалост!

Освен това ще счупи гнусомера на феновете на Макларън.

е нека му е гадно....

с този испански ром, Ферари заора в дъното ;)

Не съм фен на Алонсо, но проличава, че един от най-добрите съзтезатели във Формула 1. Ако фераритата не бяха гола вода тази година (или по-скоро мерцедесите не доминираха толкова много) щеше да се представи по-добре.

пич - не си прав. Преди да мине Хамилтън в мерцедес бяха доста зле. Като мина там им помогна да подобрят колите и станаха втори след редбул. Ферари не са толкоз зле особено от към ресурси - ако имат добри пилоти, които да им помагат с инфо как да се подобрява колата всяка седмица - щяха да са напред. Ама явно Алонсо чака всичко да му дадат в ръцете и не си мърда много гъзеца затова и са зле.

да не споменавам, че и като се махна Хамилтън от макларън и те удариха дъното а са доста богат отбор. Сега 2015 се надяват на Хонда да ги "оправи" ама а да видим.