Боксов шеф се изказа остро срещу Кобрата

Президентът на съюза на професионалните боксьори Томас Пютц се изказа остро срещу Кубрат Пулев.

Обратно в новината

Коментари - Боксов шеф се изказа остро срещу Кобрата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може някой изобщо да се казва Putz? Та това значи к.р!!! От идиш, та в английския, все си значи к.р !!! И къде отива тоя к.р, да се заканва на Кобрата, така ли трябва да се държи шеф на федерация?! Бахти торбата с ла.на, бахти...

'Един за всички всички за един'. Или всички от екипа или никой. Не му липсва самочувствие това е похвално.

въпрос 2- а ако кличко бие защото спрат мача понеже от веждата на кубрат тече кръв - това достоина победа ли ще е? + за да, моля

въпрос - ако кубрат бие защото спрат мача понеже от веждата на кличко тече кръв - това достоина победа ли ще е? + за да, моля

"Президентът на съюза на професионалните боксьори Томас Пютц се изказа остро срещу Кубрат Пулев." ДОКОГА на всички българи ще им се налага, освен да са професионалисти в своята област, да се борят и с подценяване и ниглежиране на цялата ни нация" Къде е националното ни достойнство!!!!

Профи бокса не е спорт. Повече цирк. Толерират един наркоман.Н бил на кеф да даде допинг проба.

Сега Волен Гъзляков сигурно ще вика за Кличко...нали е русофиляк/Украйнофиляк???

Питай преди да пишеш бе идиот! Тоя не е руснак а брат на превратаджия.

Гъзляк си ти и още Цървул !!

Ало, затъмнения, поредните простотии сипеш щедро в коментарите. ПО ДОГОВОР за тази тренировка ръкавиците се осигуряват от щаба на Кличко. Деба малоумника претенциозен деба.

Народът го е казал: "Бий за да те уважават..."

Дали правиш разлика между страх и уважение? Ще се учудиш колко бързо изчезва това уважение, когато спреш да си най-силния... а всеки спира... Ама, това е чак догодина. Кой българин мисли за догодина?

Пак ,много ГОВОРИМ!? А,защо ли,след като истината за възможностите на двамата боксьори я виждаме всички?! Но все пак -УСПЕХ Кобра!

Вместо да пишеш глупости отивай да помагаш на майка си, че едвам смогва да обслужва турските шофьори.

С теб сме кобра. Тоя лигльо трябва да бъде размазан подобаващо и да заприлича на палачинка. Само се лигавят с теб. Трябва да ги респектираш. Пътят към върха е труден но Не и невъзможен. Стискай юмруците и мачкай.

Това е отношението на европейските педали към българите - забрани и санкции. И ако му допуснат екипа на Кубрат на тази пресконференция, какво ще стане толкова?!

Ако обарам жена ти по гъза - какво толкова ще стане? :)) Нарушил съм обществения договор за добро държане. Голяма работа. На нея ще й хареса :)

Добре, ама де се чуло и видяло гризач с толкова големи лапи, че да стигнат до човешки задник? Ти гледай, докато мечтаеш, жена му да не те настъпи случайно и да изцъркаш за последно.

Нокаутирай го Кобра... тогава този Пютц ще ти целува краката

А мил ли ги е краката? ;) Ех, Жириновски си и ти :))

Много малко време остава, вероятно сега Кличко мисли дали да не си изкълчи веждата или да си навехне пъпа, че да отложи срещата за догодина, за да има време и Томас Пютц да смени правилника с по-удобен...

Ахахахаа, точно! Навехне ли си пъпа, край, ще му предпишат лечение, в което да се включва и лекарството: Никога не играй с Кубрат, за да ти е мирен пъпът...и брадата...и главата...и веждите. ;)

Пичко не заслужава какъвто и да е респект.

Тоя ревльо, май е загубил пари от TV програми, за излъчване на пресконференцията!

Е вземи отмени мача тогава и назначи нов мач на Кличко с някой треторазряден негър който никой не го е чувал. Ако нашия спечели после сигурно ще го гонят до дупка да се боксира. Кличко прави по 3 - 4 мача макс. годишно.

Откакто е шампион мисля, че повече от 2 мача годишно не е правил. То няма време да се назоби и после да чисти милия.

Че нашия последните 2 години кара с по мач на година. Това означава ли, че се зоби? Аман от малоумни изцепки. Кличко е шампион с три световни титли които защитава от години, като всяка е спечелил с отделен мач. Да се говорят глупости за такъв шампион е простотия. Инак пожелавам успех на Кобрата.