Коментари - Сравниха Кобрата с Лионел Меси | corner.dir.bg
назад

Сравниха Кобрата с Лионел Меси

Гордостта на България Кубрат Пулев вече е Големия Меси. Така го нарече днешното издание на всекидневника "Business Day Live".

Обратно в новината

Коментари - Сравниха Кобрата с Лионел Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 50

Успех на Кобрата! Нека желанието ни за победата му и вярата ни да е с него! Това ще умножи силите му !Кобра, само напред и нагоре!Ние сме с теб!

Предлагам на форумистите да започнем с прогнозата, колко рунда ще трае мача,без упоменаване на победител. Започвам - шест рунда.

Нашият носи доста на бой- може и 8 да издържи. Но със сигурност от 2-я ще е с аркади и полузатворени очи

Лесно му е сега на Кубрат, ще го видим после, когато го изнесат от ринга п*сран.

Но ти и без да излизаш на ринга си "посран" и вониш, та се не траеш.

Аааааа не така, феновете!! Какви са тези пораженчески мисли, които ви минават? Хайде сега "както дойдело", "можело и да падне", "важното че бил на ринга"... Да ги нямаме такива! От половин година ми се наду главата да слушам, колко бил велик и непобедим нашия, как Кличко се посирал от страх на сън, как се стараели от неговия щаб да го спасят, щото видите ли нашия махленски бабаит/тези които го познават ще го потвърдят/щял да го размаже ... То не бяха филми, то не бяха репортажи, сега гледам разни камиони обикалят по улиците... НЕ МУ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ЗАГУБИ !!! АМА КУЧЕ КОЕТО МНОГО ЛАЕ, НЕ ХАПЕ, ЧЕ НЕ ЗНАМ....

Всеки квартал си има своя бабаит,но не всеки бабаит носи слава на страната. Кубрат е добър боксьор и има своите шансове.Кличко не е за подценяване ,ама никак.Лошото на нас българите ни е , че винаги викаме"хоп", преди скока.Дано Кличко да няма ден и на Кобрата да му тръгне мача. Интересното във форума ще бъде след мача,когато ще се окаже,че стотици са" предвидили" резултата.

Успех Кобра, Кличко да се храни през сламка известно време след мача и да не мисли повече за бокс, че да има време за бащинство. Смачкай го!!!

Искам да апелирам към всички, макар че едва ли някой ще чуе. Да не стане така, че при загуба на Кубрат, още на втората минута да почнат да се леят помии по всички медии и форуми. Провеждането на боя, само по себе си е победа за Кобрата. Виждате колко е трудно да се стигне до титулен бой с Кличко. Успех и спокойствие.

Просто стискайте палци ! Всеки иска да е голям експерт и после да напише ''АЗ казах ли ви'' Успех на момчето !!!

Колко невъзпитан и проЗт трябва да си за да наречеш Кличко, че се държи като момиче.

Една буква си сбъркала в "ника" си.

Здравей, Кубрат! Не подценявай нито миг от срещата с украинеца! Победи!!! Всичко започва след срещата! Поздрави за Мишо и Тервел, и всички от екипа ти!!! Любен Петров, Пловдив

Щом е стигнал до тук е достатъчно. Както и да завърши мача, поне е от малкото хора, които могат да се похвалят, че ще се бият със световен шампион по бокс:)))

само с участието си на боксов мач от такова ниво, Кубрат твори история за себе си и България !! Независимо от резултата - огромно БРАВО и УСПЕХ !! С теб сме БЪЛГАРИНО !!

Абе успех му желая и аз на Кòбрата, ама прекалено много шум се вдигна и очакванията на всички към него са големи.. Да не му дойде в повечко напрежението.

Очакванията ми са за хубав мач независимо от резултата . Дори ако това стане ще е много .До колкото съм гледал мачове на Кличко той е доста премерен и често ако не успява да доминира почва да играе мръсно да бави , като цяло да тормози играта с всякакви приоми . Дано все пак Кубрат да бие.

Кубрат не е известен със зрелищни нокаути,хайде да му пожелаем този път да стане известен! Мъжко момче! Успех!

Това всичко е ала-бала,глупви ли сте бе хора??? Я вижте заложните къщи, тоя смешник кобра ли как му викат, ще се бие с кандидата за президент на цяла държава!!! Откачихте ли?? Няма шанс... Ако някой иска да се свърже с мен да ме намери! До треият рунд нашият е отнесъл нокаута.

Дрънкаш глупости хазарта е едно бокса е друго. Ако кличко бие то няма да е с нокаут а по точки .

Какъв кандидат за президент, какви пет лева. Ти да не си получал вече нокаут от някое друго шише ракия.

Ама какъв непобедим Пулев бе? Ми той се върна кат насран от олимпиадата. Падна от некво нещастно човече. Иначе щял да го пребие, ама некой път, кога ме нема.

и двамата братя Кличко са се връщали насрани от Олимпиади

Не знам колко насрани са се връщали от Олимпиади, ама Кличко 10 години няма кой да му отнеме титлата. Дано и Кубрат не се върне насран от Хамбург.

И един дебил да хванат, тоест някой със шкембе на 55 годишен и мозък на 5 годишен инфантил, ако го пуснат да излезе срещу световният шампион и той ще се раздаде на 200%.

Такъв страх го тресе Кличко в момента, какъвто и Реал Мадрид не ги беше сковал срещу Лудогорец.

Много шум за нищо. Първо да видим победата и после да шумим. На приказки и обещания нямаме равни, както и на нещо да не е добре свършено. Хубава работа, ама българска. Много добре не е на добро.

Страх те е да не си викал напразно? Брей, някои все гледат да не се минат, дори в подкрепата към сънародниците си.

Какво значи "първо да видим победата" и "много шум за нищо", аман от олигофрени в тая държава....Този мач е нещо като САЩ 94- невероятен успех и нещо,което никога няма да се повтори....Да загубиш от Кличко не е голям срам- човека е Икона в тоя спорт, зоби редовно, има цяла индустрия зад гърба си.....трябва да сме горди от Кубрат, че е стигнал до тук, а ако вземе и да го бие трябва да е всенароден празник в нашата жалка България.....

Пожелавам ти успех Кобра, с много късмет.

Kalin

Дано бие но нека го даваме малко по скромно.Кои са тези класни противници на Кобрата дето ги говорят?

За няколко дни ще гръмнат три миризливи патриотарски балона,такава досадна истерия е нямало скоро-утре ще разкрият малката мутреса Крисия/тати рекетьор,мама-танцьорка на пилон/,в събота ще размажат бияча от ударните наркобригади Пулев,а после ще теглят ножа и на селския тимец от Разград ,спонсориран от наркодилъра Киро...Патриотченца смешни,в неделя играе националния отбор на България,къде сте паляци,нещо ви няма...

Признавам - подходящ "ник" за "коментара" ти.

Яка дебилщнина взе да ни залива покрай Пулев-Кличко.Първо Меси не е направил нищо с националния екип на Аржентина,а е мега звезда в Барселона,второ нашия не е направил нищо нито с клубен нито с национален екип,трето Пулев ако е Меси,то олимпийския шампион с 17 пъти защитени титли Кличко е ...КР7 плюс Зизу,Марадона и Пеле накуп.Аре да си гледаме Съни Дякоуф как играел като Стиви Джи и Модрич,че от бокс много малко хора разбират.

Явно ти и "аз" сте някакви свръхгении, че гледате отвисоко на Пулев и Меси. Може ли да се представите кои сте, че аз не мога да се сетя кои може да сте. И знаете български!?!?

И той като Меси е пълен палячо и е кръгла 0 в областта си. Аз не знам ако Пулев се пробва като математик дали няма да има по-големи успехи, отколкото като боксьор...

Аве, ти нормален ли си, ве.

Нека Кубрат победи и тогава го хвалете, защото тези хвалебствия могат да му изиграя лоша шега! УСПЕХ НА ПУЛЕВ!

Нашия Пулев е неподвижен,ще отнесе голям бой

Той и Тайсън много не се движеше ама ги лашкаше като маче в дирек.

България на първо място..искаме всички българи(голяма нация),като се събудиш в неделя сутринта и да си кажеш толкова е хубава България..хората,природата,земятa а историята а даже и днес и в бъдеще сме шампиони ! :)

Отпуснат изглежда Кубрат, без тонус. Така на решаващ мач не бива да се ходи. И все намръщен, без позитивен поглед. Но дано има късмет !

сравнява ябълка с круша! За първи път се възхищавам!