Коментари - Кличко дава само един от поясите си при загуба? | corner.dir.bg
назад

Кличко дава само един от поясите си при загуба?

Кубрат Пулев ще спори само за един от поясите на украинеца Владимир Кличко в предстоящия мач между двамата, съобщава boxingscene.com.

Обратно в новината

Коментари - Кличко дава само един от поясите си при загуба? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 27

Кличко се надявал Кубрат да се яви на пресконференцията след мача че имал да му казва нещо важно.Според мен е намислил да остави само два зъба на Кубрат и да му каже-е,сега вече си като истинска кобра.Но нашето момче ще развали този пъклен план.

Кобрата може да "победи" само ако има ОРГАНИЗИРАН ТЕАТЪР,а не боксов мач! Съжаляваме но това е реалността! Молим се Кобрата да остане жив и здрав!

Съжалявате? колко сте бре?

Той и гласовете, дето му говорят в главата

Не съм съгласен, че коланите нямат значение. Цял свят ще чуе за нашето момче - така е, но това нищо не значи. Трябва да го нокаутира и да донесе пояса в България. Все едно '94 България 4-та в света, но шампиона е Бразилия и това остава в историята. Да стискаме палци на Пулев и да носи пояса тука :)

Ами събери някой лев и ги дай на Кличко за да си заложи и другите колани.

Ами братята са преди всичко бизнесмени. На техен мач цял свят ги гледа, има реклама на спортната зала. Има мачове в които могат да нокаутират съперника в 1 рунд. Но не го правят. Мача си върви, рекламата също.

По-важното е цял свят да види един българин в спор за световно признание. Коланите и жартиерите нямат значение. Каквото и да стане в събота, България ще има своя велик момент. това събитие е съизмеримо с мачовете на Дан Колов.

Той Кличко може нищо да не заложи .....

разните му там лъскави пояси и титли ! БИЙ КОБРА, БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ !

Бой му е майката. :) Ако набие украинеца(или американец..или.. и аз не знам вече какъв е) един път, ще го набие и още 3 пъти. Лошото е ,че Кличко е голямо животно, трудно за събаряне. Дори Кубрат да го спука от бой, тоя ще стои прав. В най-добрия случай Пулев ще бие по-точки.

Пулев, има още много качамак да изядеш за да станеш световен шампион.

само нокаут. или губи по точки. успех Кубрат.

На кой му пука за пояси, долни гащи и сутиени? Важното е хубав бой да стане.

Надявам се Кобрата да победи. Всеки един българин трябва да го подкрепи. Само факта че е стигнал до полижение да бъде претендент за титлата е показателен. А тези които сипят негативизъм срещу Пулев да се замислят поне малко какво са постигнали в собственито си професионално израстване. А дори и да загуби, пак трябва да бъде подкрепен.

Да разбираме ли, че по твоите критерии"постигане на нещо" е равносилно да си на ринга, да вдигаш железа, да бориш потни пехливани , да риташ топка, или може и да е друго ? Въпреки това , аз ще присъствам на мача, защото съм българин и ще подкрепям друг българин !

Ако си спортист в силов спорт е точно това. Ако си финансист илу лекар е съвсем друго. Нали не очаквате професор по ядрена физика да бъде противник на кличко. А на ганьо от горно намадолнище и на муню с винкелу, които не са постигнали нищо в професионален план, няма как да плюят по Пулев. Някак си не върви един провал да осмива успехите на когото и да било.

Нека победи по добрия,и това да е КЛИЧКО.

Кличко е по-добър, но нека победи Кубрат !

комунистически трол -> типичен анти-българин.

Пулев иска с един мач всички пояси,както за победата на Лудогорец в Базел трябваше да им връчат купата на Шампионска лига,на Лига Европа и суперкупата на Европа,плюс междуконтиненталната купа...пък накрая го нямало Моци и 0-4.

Ми не, не иска, платил е само за един. Не четеш ли?

КОБРА ТИ ГО РАЗМАЖИ, ПЪК НЕКА СИ ДЪРЖИ ВСИЧКИ ПОЯСИ. ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМ СЕ КЕФИ КАТО ЗНАЕ КАК СИ ГО БИЛ.

Успех Кобра!!! Ако имаше как в един мач да бъдат решени 4 световни титли, то просто нямаше да има 4 световни титли... От къде успяхте да измислите тази глупост, че "зауерленд" не са платили за другите 3...

Даже и мениджърите му на Кубрат не вярват в него... щом не са платили за всички титли...

Хаха - "дори" - човече, логично е първо да опипаш почвата срещу световния от години шампион. Кличко да не е някой супер посредствен, че Кобрата да излезе като на почивка срещу него? Успех на Кубрат, а ако не успее да победи, поне да направи мача невероятен за гледане!