Коментари - Кобрата се оказа по-тежък от Кличко (снимки) | corner.dir.bg
назад

Кобрата се оказа по-тежък от Кличко (снимки)

Кубрат Пулев се оказа по-тежък от своя опонент в предстоящия мегасблъсък с Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата се оказа по-тежък от Кличко (снимки) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 73

Кубрат говори добър немски,играе прилично шах и няма как е наплашен след като в началото на профикариерата си е бил спарингпартньор на руския звяр,сега депутат,Николай Валуев

Аз чух кличко фа говори перфектно немски не змам нашия май не е толкова в час ще видим

Стига бе! Българи сме. Да стискаме палци на нашето момче, пък каквото "сабя" покаже. Престанете да кометирате - това било, онова било. Стига вече. Ще видим утре. Успех Кобра. Дано да е честен мач. И нека по-добрият да победи. Горди сме с теб, Кубрат! Успех!

Кобра, с теб са не само българите, а и всички ние, помаците от гоце делчево.

Абе правите се че не виждате нашия колко е слаб,ми той е бавен ,неподвижен, просто Кличко ще го издебне и нокаут 100%

то това ясно че ще стане, ама поне малко да помечтаем преди мача

Верно е, че така изглежда, но това е стратегия - да бие с минимално предимство във всички досегашни мачове и да не се разкрива преди финала. В два мача Кубрат опита да се развихри и ама веднага от треньорския ъгъл му се развикаха, и той застана мирно. Единият път беше срещу Устинов, вторият път срещу Томпсън.

Кличко сънува как оставя Кубрат само с два зъба и му казва- сега вече наистина приличаш на кобра.Но нашето момче е кораво,а и в залата ще има достатъчно българи с винкели за всеки случай.

Имайки предвид сегащната политическа ситуация в света, и фактът че спортът тотално се политизира, смятам, че Пулев ще "падне" от кличко, дори да може да го победи. Не може братът на кмета на Киев-украйна, която западът всячески се мъчи да представи в по-добра светлина да изгуби от българин. Просто не може. А и циркът, който оная американска черна бабанка (забравих му името) разиграва около кличко - т. нар. провокации срещу него същто допринасят за изясняването на цялостната картина. Следващият бой на кличко сигурно ще е с него и там са "големите пари". Не че не искам Пулев да победи - искам разбира се, но не го вярвам, затова просто разсъждавам, ще се радвам да чуя ваши мнения.

Затова решението е нокаут, тогава няма как Пичко да спечели по точки.

Мооооже, може. Един удар в стъклената брада на Кличко и "сегащната политическа ситуация" е дотам.

kumalissa73@

Ха дано :D

Аз пък не мога да го гледам тоя Пулев, обаче за съжаление Кличко няма шанс срещу него. Пулев ще бие, колкото и да ми е противен.

Еми, ясно е, че нормалните българи подкрепят Кубрат.

Ако сте толкова сигурни кой ще спечели защо не заложите апартамента си и да купите после още един?!

Шото коефициента е малък, а и нямам апартамент. Ти твоя заложи ли го?

Нямам търпение Кличко да смачка Пульо!!!

Ти сигурно си от онез "военни", дето препикаха паметника на Братя Георгиеви в Казанлък.

Успех на Кубрат, но не преекспонирайте възможностите му, защото нищо не се знае!

Във форумите на Дир.бг съм забелязал, че трябва да обичаме Григор Димитров, Сесил Каратанчева и Кубрат Пулев. Иначе става - стой та гледай.... Този 0,5 кг., практически е без значение. Но от скромен :усмихвам се/ опит зная, че от огромно значение е всеки сантиметър разлика в ръста и разпера на ръцете. Виж, за това вежливо се мълчи, а в тези параметри Кличко доминира и то как. Утре естествено коментаторът ще започне да говори и да това - "Да, бе вижте сега, ...ама то ...Това странно е така ...." и пр. Като българин му желая успех на К. Пулев, нека Фортуната да е с него и да размаже хохолът.

Ами все си мисля, че ако човек е нормален(изключваме хейтърската-гнида на дир.бг, който спами с 20 ника) логично е да подкрепи сънародника си Кубрат, от малка безинтересна за световните мащаби България. Ако българин не подкрепи българин, кой да го направи? Това е един вид и уважение към теб самия, освен към Кубрат. А това какъв му е характерът, как пикае и т.н. са пълни простотии и сам разбираш, че нямат общо с темата.

Извинете ме, но Вашата раплика какво пък общо има с моето изказване? Или просто така - дай да напиша нещо адски правилно и безспорно, та никой да не може да каже бъкел.... Странна реплика все пак, наистина.

Еми и Устинов беше с още по-голям ръст и "разпер" на ръцете, дето са толкова важни, пък Кубрат го направи смешен. Кличко и той ще може да се възползва от разпера си и да отлети от шампионската титла.

Ааахахахахахахах "...от разпера си и да отлети от шампионската титла." Много яко казано ;)

Наистина много е яко изказването ....

Кой е ЕМИ?Тука не говорят ли за Кубрат Пулев и Кличко?

Ако се вярва на твоя опит, тогава направо да им мерим ръцете и няма защо да се бият :) То и в шаха белите играят първи, но не винаги печелят те

Ето идеален повод Пичко да се откаже. Противникът му Кубрат Пулев е с половин килограм по-тежък ;) Въпросът, който не е изяснен е в кой рунд Кубрат ще нокаутира Пичко...аз мисля че ще е между 6-тия и 10-ия.

платена мрежа със сигурност ще подкрепя кличко..

ша знаиш че си по добрия боксьор Пулев. до 5 рунд ще си долу чалгар

Спечели участие в томболата "Най-тъп коментар". Можеш да участваш за наградата, дясно кроше от Кубрат.

Обаче, Кличкото, назобан, напомпен, като човечето на Гудиар. Дано Кобрата успее да го клъвне по стъклената брадичка и да го спука. Кеф ще ми е Кличко да се поразмята из залата като спукан балон, на който му излиза въздуха.

Дебилите от статията за Крисия налазиха Кобрата,още малко ще се надъхват,кълнат като циганки и утре цирка свършва и пак са същите мърши,пак хейтърите ще са им криви като на ония бастун Митьо Фибата.

Евала за "ника". Екстра е за дрисливото ти "коментарче" на третополов напушен и дрогиран мутант, който не знае на кой свят живее.

трЕполов си ти,бе мангал неграмотен

Разликата в теглото им е едно изпикаване!Пожелавам на Пулев да го маркира с това количество ако успее да го нокаутира.

мноо кофти реклама на корни в бг е модерно да си дебел прави те да изглеждаш заможен .

Yспех Kубрате!!! Hие сме с теб и горди от това участие!

Единият е по-висок и по-стегнат. Другият е по-нисък и разплут. Единия говори възпитано и сдържано. Другия говори грубо и наперено. Обаче понеже е "наше момче" трябва да сме за него? Ми... не, за никой не съм, а и не гледам бокс. Като човек Кличко ми импонира повече. Пулев е тиквеник от "борисов тип". Пък може и да спечели, както другата тиква... Смесени са ми чувствата във всеки случай.

А какво правиш тук бе ? "не гледам бокс" "не ме интересуват" ма коментира в боксова тема ! Поредният !

О, ми те много са като мене :))) Просто покрай мача темата нашумя и стана популярна в БГ интернета. И какво, да не си пишем мнението ли? Поне съм честен. Може би и малко отегчен от шуменето.

И аз не гледам бокс обаче ми е интересно как се надъхвате. Пулев ще си направи голяма услуга, ако не дава тъпи изявления.

Твоя си работа за кой си. Аз съм за Пулев.

Този мач ще бъде най-дългият за Кличко, и всичко ще се реши чрез съдиите които се надвам да не са на страната на Кличко. Стискаме палци на Пулев ... успех български юнак!!!

Абе, как може да има още толкова наивни хора в България. След толкова пирамиди, телефонни измами, макрограбежи, съдийски произвол... и ти сега се надяваш на мача на баш мафиоза, дето хората на брат му стреляха в гръб на собствените си хора в Киев... И кво съдиите американци и подкрепят Пулев. Е, не знам, вече...

В Киев стреляха само руски снайперисти и отпред, което се вижда ясно от филмите, така че боклуко, не омазвай темата с русофилистична гнус

Успех Кобра!!!

Дано Кубрат го бие по-бързо, че не ми се гледа до 100 часа през ноща.

Ако искаш още в 1-я да го победи заради теб, че да си лягаш ?

... надявам се, че си имал предвид "нощТа".

Имал е предвид "ноШТа", но просто се е объркал.

Надявай се. Толкова много неграмотни има по форумите, че чак ми се доплаква, иначе горди, че са българи. Иначе за Пулев, стискам палци и му пожелавам повече спортна злоба, хъс и издържливост.