Коментари - Достоен Кубрат отстъпи в петия рунд на Кличко | Корнер.dir.bg
назад

Достоен Кубрат отстъпи в петия рунд на Кличко

Владимир Кличко от Украйна победи българинът Кубрат Пулев с нокаут в 5-тия рунд и защити световните си титли по бокс за професионалисти в тежка категория.

Обратно в новината

Коментари - Достоен Кубрат отстъпи в петия рунд на Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 255

Много ми се ще да се из.ензам в устите на всички журналисти и боксови специалисти, които неистово уверяваха, че Пулев ще бие Кличко.... Те или нищо не разбират, или по най -просташки начин искат да манипулират хората....Честното беше да се каже, че все още ПУЛЕВ НЕ МОЖЕ ДА СЕ МЕРИ С КЛИЧКО.Цял свят видя, че Кличко просто НАПЕРДАШИ Пулев. На три пъти му навири краката , а на четвъртия просто го просна на земята. Браво на Пулев, но до тук.....А нашите "спортни специалисти" така са свикнали - да сеят необосновани надежди. Така беше и с Реал Мадрид, така е сега и с Ливерпул и Лудиягорец.Правят ни на тъпи, но ние сме си виновни....

absolutno tochen komentar!!!

всичко все се повтария в манталитета на българският спорт. Пеневата чета 9ч-та еуфориа гледаха към финала и си повиарваха,че могат да станат световни шампионо....реалноста- унужитела загуба 4:1 за трето място. Лудогорец, пак еуфория до небето.. такива, онакива, велики.. биха ги с унижение в Берн 4:0 Та и с Пулев стана същото, прикаски на едро феноветебияхапак в еуфория и фанатично вярваха в победата... реалноста се видя , биха го като маче в довар. Така сме в спорта, журнулята и спортистите ни много ланкат предварително и после , да ама тои ако бе ударил първи , пък дригия не се бе одрапнал, пък туй пък онуй растиагат се локумите.... пък Гришо итойбил много велик ама все нещо не му достига да се добере до финал завалията. Да ни радват все така нашите спортни величия.

Да се надяваме, че от щаба на Пулев вече са поръчали няколкото стотици каси хляб, които ще е нужно да изяде той. Разликите в класите се видя на ринга - за съжаление не беше в полза на наш'то момче, колкото и да ни се искаше. Дано си извади поуките и следващия път е далеч по-убедителен!

Както вече писах, Пулев не изглеждаше като човек, който отива за победа. Вял, нестегнат, без настроение. Мускулатурата, особено на бицепсите му не е добре тренирана, подкожните мазнини са в повече, не беше във върхова форма. И все пак излезе, би се достойно. Мъжко е, поздравления. Не е срамно да загубиш от спортен талант като Кличко.

Е добре, достойно го насраха но пък със заплащане! Все пак това беше и наговата цел - всичко е бизнес (Geschäft),Значи не боят е достоен а самото заплащането!

Много назобен тоя Кличко. Ама имам критики към щаба на Пулев - като го знаете че е назобен що не измислихте по-предпазлива тактика.

I kmet vitali bi naperdashil don kobreti

Световните медии не закъсняха с отразяването на мача между Владимир Кличко и Кубрат Пулев за световната титла във версия IBF (Международна боксова федерация). Всички отбелязват бързата победа на украинеца, дошла с нокаут в петия рунд и отчитат, че доминацията на Кличко в свръхтежката категория продължава. Боксинг Нюз 24: Владимир унищожи Пулев в пет рунда Боксинг Толк: Впечатляващ нокаут в петия рунд Билд: Кличко приземи Пулев на земята Ройтерс: Кличко доминира и нокаутира Кубрат Пулев Асошиейтед Прес: Кличко прати Пулев в нокаут в петия рунд focus.de: Нокаут в петия рунд! Кличко няколко пъти прати Пулев на земята Кьолнер Щад-Анцайгер: Кличко направи бърз нокаут RTL: Доктор Стоманен чук майсторът на кратките мачове Дейли Мейл: Пулев унищожен за пет рунда, Кличко запази титлата Чемпионат.com: Кличко бие с нокаут sport.ua: Бърза победа за Кличко Сегодня.ua: Кличко с лека победа, един удар на Стоманения чук е достачен ESPN: Доминацията на Кличко продължава BT Sport: Кличко запази световната титла Eurosport: Владимир Кличко нокаутира Пулев и запази титлата

Другия път като играе, да не казва че е от България! :)

И кое му е достойното представяне бе журналя платени? Кличко му направи главата мека и прояви милосърдие като го остави до 5-ти рунд. Та той има не повече от два чисти удара за 5 рунда, по-малко от нокдауните които му направи Кличко! В края на мача главата му приличаше на сцепена зелка, а Кличко нямаше и драскотина, ако това е достойно представяне, то аз съм космонавт. Хубаво е да сме българи и патриоти, но нека бъдем и обективни, а истината е че просто Кличко го сгази като танк! Нека да му е за урок, не става само с перчене и говорене, трябва много труд, постоянство, също и спортменско поведение към противника!

Браво за смелоста на Кубрат да се изправи срещу баксовата машина Кличко. Опита да е достоен съперник, но не можа да се противопостави. Пожелавам му много успехи и главното хладен ум и преценка на възможностите.

Каква смелост, той излезе със страх в очите, но като бар-бияч. Излезе за парите. Не е за там...

Къде му е достойното представяне? Толкова много се говори преди и след срещата...толкова много самочувствие, очевидно, без покритие...Кобрата се опита...то хубаво...ами поне да беше нападнал, та да му се изкефим...той показа просто една предпазлива игра и накрая се изказа, че Кличко имал бил късмет...абе, Българино, спри да лежиш на стари лаври и на празни приказки! Повече труд, по-малко надуване, изхвърли си селския манталитет, научи се да работиш много и тогава си търси възнаграждението!

Късмета беше на страната на Пулев, че не падна още в първия рунд.

евала пич, много точно изказване.. лошото е, че булгарите, живеещи в бг са повечето такива - шовинисти, комплексари, селяндури ( да не се бурка сус селяни - това не е негативна дума), ограничени, месни тарикати с голямо, непокрито самочувствие... мила родна картинка, за сугаление

Приятелю /ко/ ! За мен е значимо събитие всяко спортно, но най-вече са тези , които се случват един път на няколко години,като "олимпиaди", "световни" и т.н.Гришо е доказал силата си на боец и за него , както и за Пулев е още рано да говорим,че е достигнал върха.Има време,млади са...

Истината е, че Кубрат не беше подготвен достатъчно добре. Трябваше да се пази повече знаейки, че на противника всички победи са му с нокаут. Успех Пулев!!!!

Атмосферата беше яка, агитката страхотна. Мача изкючително напрегнат. Кубрат се би като мъж доколкото можа. Това че успя да се изправи в първия рунд и да ни върне надеждата беше невероятно.

Той падна още в първия рунд, но се задържа героично, колкото да не си загуби премията от $1.4млн, която се губи при загуба в 1ви рунд.

КУБРАТ КАТО СЕ ОБЛЕТНА НА РАМОТО МУ ПРОШЕПНАЛ-ПО-ЛЕКО БРАТО. ДА ИЗКАРАМ ПОНЕ 4-5 РУНДА.СЕГА КУБРАТ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГО ВКЛЮЧАТ ОФИЦИАЛНО В НЯКОЯ ПЕРАЛНЯ ЗА ПАРИ.ПЪК МОЖЕ И РЕКТОР НА ПЕРНИШКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ДА ГО НАПРАВЯТ.ТАМ АКЪЛ НЕ СЕ ИСКА. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДПИСВА НО ЩЕ МУ НАПРАВЯТ ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС.

Пулев е време да сменя "Зауерланд" !!! От две години се говори за този мач,а фирмата не се "бръкна" с повечко мангизи ,за да му намерят достойни спаринг партньори,които щяха от своя страна да му отворят очите на нашия за самата истина, ЧЕ НЕ БЕШЕ ДОБРЕ ПОДГОТВЕН !!! Лоша услуга е и "курдисването",че е "по-по" и "най-най"...!!! Поне да беше загубил по точки..., по-достойно е,нали...?!

Мача е история вече... дано само всички които пишеха и говореха срещу Кличко плюс Кубрат да си вземат поука и да показват малко уважение и респект към хора които са доказали че могат..., светъ не се върти около нас, но какъвто и да е залога винаги по мъжки в този спорт трябва да се отдава уважение на противника, Пулев е по млад сега видя и какво е да загубиш не само да побеждаваш спорта не е само показност ....да му пожелаем успех за напред !

За съжаление не е толкова млад и няма много години пред себе си. На 33-и е - това не е малко. По-скоро е постижение за Кличко, че на 38 играе така.

голям смях. жив и здрав мека кобра,да си жив да си приказваш и да го отнасяш така. българска работа

абе не че нещо ама достойно не беше як бой яде падаше горе долу на всяка минута

Може би заглавието трябва де е: ПРЕД ДОСТОЙНА ПУБЛИКА КУБРАТ ЗАГУБИ НЕДОСТОЙНО падайки на земята повече пъти от колкото чисти удари вкара. Видя се, че всяко гущерче иска да стане голям крокодил, но не всяко може да плува. Пожелавам по нататъшен успех на кобрата много да се труди по малко да говори, може и да се научи добре да плува.

Всичкия бой си струва за 1 милион, направо му завиждам.

Аве на нашия как не му стане не удобно да пада на земята всеки рунд , смешна работа , ама така става като едва проходиш и вече си мислиш че може да летиш , българска работа , като повечето коментари ту ръкавици тук съдии аве калпав е нашия Пулев и никои е е виновен за падането му . Ама ако ще се чуствате по добре дай те по един минус или се утешавайте с оправдания :)))))))

Кубрат наистина можеше да бъде достоен, като поздрави Кличко след мача, защото не е срамно да паднеш от световен шампион. И не е нужно да се биеш в гърдите като бай Ганьо и се дереш "Болгар! Болгар!, хората не са слепи и виждат какво представляваме.

Прочетох заглавието и не разбрах кое му беше достойното...да не би за някой друг мач да са говорили? С два нокдауна в първия рунд, Кличко го пощади да не го нокаутира още в началото!

Кличко съжали зрителите в залата,че са дали сума мангизи да дойдат и да гледат мач от поне 10 рунда...?!

КОИТО СА ГЛЕДАЛИ СЛЕД МАЧА ТV RTL ЗА КЛИЧКО, СА "ИЗТРЕЗНЯЛИ" И СА ВИДЯЛИ КОЛКО ГЛУПАВА УСЛУГА НИ НАПРАВИХА МЕДИИТЕ У НАС КАТО СИПЕХА САМО НЕГАТИВИ ПО АДРЕС НА УКРАИНЕЦА ! ДЕН ПРЕДИ МАЧА ДОРИ ЕДИН НАШ, БОКСОВ "СПЕЦИАЛИСТ" КАЗА : "ДА ГЛЕДАШ БОКСОВ МАЧ НА КЛИЧКО Е КАТО ДА ГЛЕДАШ КАК ЗАСЪХВА БОЯТА"...??? И "ЗАУЕРЛАНД"-НЕМЦИТЕ ОКОЛО НЕГО- СПЕКУЛИРАХА С НАШИЯ , ВИЖДАЙКИ У НЕГО САМО "ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ" !НИКОЙ НЕ ГО ПОУЧИ ! ...5 РУНДА /??? - 3 НОКДАУНА И ТЕЖЪК НОКАУТ...! Е ТОВА ЩЕ ПОУЧИ ПУЛЕВ ЗА БЪДЕЩЕТО МУ !!! ПОНЕ ДА БЕШЕ ЗАГУБИЛ ПО ТОЧКИ...СРАМ...!

"ПРИСПАХА" НИ ЗА ИСТИНАТА И НАС-ФЕНОВЕТЕ-НЕ САМО ПУЛЕВ. РАЗОЧАРОВАНИ СМЕ ВСИЧКИ НЕ СЛУЧАЙНО - ТОВА БЕШЕ НАЙ-ЗНАЧИМОТО СПОРТНО СЪБИТИЕ ЗА БГ СЛЕД ФИНАЛИТЕ ПО ФУТБОЛ В САЩ.!!! ТАКА МИСЛЯ АЗ.

Не гледаш тенис затова. Тази година беше пълна със значими събития в това отношение.

може да съм се ус...ал,но не съм се изложил (предал) - това е достойно,според журналята - тъпаци като Пулев

Много ми е кофти. Чувствам се така сякаш мен са ме пребили. Мъчно ми е за Кубрат... и за всички, които толкова сърцато се надяваха на победа. Е, случват се понякога и чудеса, но за съжаление снощи не стана чудо.

Кобрата трябваше да тренира повече , вместо да говори толкова , как ще смачка Кличко ... Видя се , че Кличко е 5 класи над нашият ... бърз , подвижен , гъвкав , докато нашият стоеше като чувал с картофи , много статичен ...

И все пак остана въпросът ЗАЩО Кличко толкова нагло отказваше да се подложи на допинг контрол...

След първия нокдаун да затанцува като балерина ли? Просто дойде много рано.

нали кличко го беше страх от кобрата а то кво стана кличко е велик !!!

Елементарен и първичен Пулев тръгнал да се бие с два леви крака. Докато Кличко танцуваше на ринга, играеше си с нашия като котка с мишка, а след мача дори му направи комплимент, че срещнал достоен противник.

Да ходи на село пулев да се прави на мъж.

Този палячо яде бой като тупан и не спря да плямпа,какво щесе да стане ,ако случайно беше бил.Изказването му беше срамно и недостойно,но явно много му е бил размътен мозъка от боя.Следващия мач срещу Кличко по-добре да пуснем Болен Сидеров,хем по-добре се бие и по-добре говори.

:)))))))))))))))))))))

жалко, загуби. да не забравяме че кличко също е губил 3 пъти и все е било срещу боксьори тип файтъри, открит бой с много носене и нанасяне на удари. за съжаление по принцип пулев няма този стил на бой, но се опита да се бие по този начин за да победи. за съжаление кличко беше ужасно добре подготвен за такава тактика и последствията бяха налице. все пак видя се че пулев може да носи на бой, успя да стане 3 пъти. също така видя се че се гордее с това че е българин, целия щаб беше с български екипи въпреки че треньора му немец, затова заслужава уважение. наистина пулев говори повече отколкото трябваше преди мача и на фона на крайния резултат приказките му изглеждат малко смешно. но човек се учи от грешките си.

Точно го каза, Кличко не може да играе срещу файтъри, жалко,че вече такива почти няма. С подобен стил на неговия няма как да бъде надигран Владимир, овладял го е до съвършенство

Трябва първо да победиш ръцете му, преди да стигнеш до него". Това го е казал за Кличко един тренер и е поразително вярно.

Кубрат спечели..парички, и поради това драпаше толкова много за двубой с Кличко. Сега да се лекува и знае мястото.

"Около 10 000 почитатели на англичанина Хей, които в събота отидоха за мача в Германия, имат право да се чувстват подведени и да смятат, че две години заплахи и позьорщина са си били чисто дрън-дрън." Цитат от немски вестник след един друг мача , само сменете името и е валидно :)

Вчера сутринта обяснявах какъв ще е изхода от т.н двубой/то за двубой трябват двама,ама това е друг въпрос/ а некви специалисти,Кобри,Смоци,Пепелянки и други подобни твари мв обявяваха за малоумник и тъпак.Сега са скрити в мишите си дупки и нервно гризкат кални нокти.Честита поредна победа на световния шампион Кличко от всички нормални българи/до вчера водещи се тролове,хейтъри и т.н/.Честито нов живот и за асеновградския ром Пулев.

Ivan

България е единствената държава в света в която на почит са наркотрафиканти, биячи, мутри, изнудвачи ...

Кобрата имаше нужда от тази загуба, за да слезе малко на земята. Да се биеш на професионален боксов ринг не е като да се биеш в чалга-дискотеката. И полсе фолк-певицата да ти вика колко си велик боец. Проблема на Пулев е, че чак сега разбра къде е разликата м/у оптимизма и реализма. Само външния вид на кличко е достатъчен, за да види, че въобще не е подценявал този мач. А нашия отиде на разходка. А липсата на опит е също много важна. Дано да си е вземал поуките. А за 1,4 милиона долара и аз бих отишъл да ме понабият малко.

Ми то това момче не тренираше ли основно на дансинга и в кенефа на Син Сити? Който го погледне на криво и бой, бой, бой?

Не станем ли преди всичко реалисти, никога нещата няма да потръгнат. Думата "достоен" дали я е проверявал в тълковния речник автора на статията :)

Мутрата от люлинските ударни групи Пулев пребит като куче от едно обикновено украйнко ...момиче.Красота.Всички нормални българи се кефят,ТИР-а в София на трески,баба Берберян разбира от бокс,а Перуката и министър Кралев каквото кажат-все на обратно става.Българи-юнаци,а Крисия и тя с калъфка.

И кое му е достойното?? За по малко от 20 минути украинецът го преби като куче и го свали общо 4 пъти на пода, а лицето му стана на кайма. Кличко даже нямаше и драскотина по лицето и изглеждаше много свеж и след мача.Казвайте нещата с истинските им имена- това беше тежко и унизително поражение за Пулев,което го изпраща в миманса на световния бокс.

Много шум за нищо. Типично по български. Може да сме о(плескали) работата, но не се няма да се предаваме! И продъжжаваме да ядем бой по всички фонтове. Докога?

Винаги съм си мечтал Кличко да ме размаже от бой ...

един смок говореше, че Кличко нещо се държал като мома или от този сорт така ли беше...куп безмислени изхвърляния бързо удавени в реалността и то за 5 рунда... айде нашето смоче по-малко да бъбри и да набляга на тренировките :)

за чудото, но реалността се оказа безмилостна. Приехме желаното за истина. Кличко беше по-добър и приземи Кубрат. Мощен, бърз - два нокдауна и нокаут само за 5 рунда. Независимо от това Пулев твори история. Поздрави за това, че дари всички българи отдали му сърцата си снощи с това изживяване. Вярвал съм му винаги, когато говори за България и българите. Желая му отново да се завърне на световния боксов връх, срещу същия противник, този път с победа - за свое и на всички нас БЪЛГАРИТЕ удовлетворение !!

Три нокдауна :)

И кое му е достойното ? Изложи Българи, че накрая викаше българи :) дА затвърди срама и унижението , голям човек е кОбрата

Много съм горд! Горд съм от българите в залата, които показаха българската простотия и селяндурщина в целия и клозетен блясък, усвирквайки украинския химн и самия Кличко. Но още по- горд съм от "Кобрата", който видя като причина за загубата си ръкавиците, мафията, монополите, масоните, извънземните и други знайни и незнайни фактори. Българите сме велики да знаете!

Интересно ми , Кубрат Пулев, да каже, как се чувствал като е излизал на ринга ?? Очаквал ли е че ще загуби ?? Бил ли е в форма, в деня на мача ??? А все пак, макар че падна няколко пъти, стана и продължи до петия рунд.