Заплашват съдията за Лудогорец-ЦСКА, сменят го

БФС отмени назначението на Николай Йорданов за главен съдия на предстоящото дерби между "Лудогорец" и ЦСКА.

Обратно в новината

Коментари - Заплашват съдията за Лудогорец-ЦСКА, сменят го | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре е Стойчо да свири всеки мач срещу всеки отбор от 1-та тройка, утре срещу Лудогорец, а някой друг ден срещу Левски, или Берое, Литекс, Ботев ... или просто да се разпусне А-група

Съд за Стойчо и чорбата за заплашване и тормоз над съдията. Сега се разбра, кое лоби командва в БСП. И от години е така. А чорбарската публика като папагали повтарят- Боби виновен,

Лудогорец-ЦСКА ще е догодина, утре е ЦСКА-Лудогорец, щом заглавието Ви е сбъркано, какво да мислим за останалото?

Само че от ФК Свиня искат Ахмед Ахмед само той може да свири мача

Сега Лудогорец да бойкотира мача и да сезира УЕФА

След като има ЗАПЛАШВАНЕ, няма ли да има РАЗСЛЕДВАНЕ?

Много говедорес са се изказали по-долу. Гледайте си паничката и по-добре се стягайте да влезете в първата шестица, че тия 6 точки от ФК Баткоф ще ни трябват напролет.

Защо си сигурен, че ще ги вземете? Напролет друга ситуация!

ЦСКА трябва да бъдат пратени във В окръжна група!!

Тоя Стойчо рева, рева и постигна каквото искаше. Голям ревльо. Но това няма да попречи на Лудогорец да ги отнесе.

Кой, както може, "успешния бизнесмен" спонсорира, пък Стойчо вряка, а кортежа му заплашва. Т'ва, че цска са по-бедни от "успешния бизнес проект" не значи, че са съвсем беззъби.

Другарко, Другарко, този ме замеря със снежни топкиии!

А ти се появи пак!Нещо беше изчезнал напоследък.От понеделник пак ще се покриеш.Само да ти напомня,че любимия ти отбор не излезе срещу ЦСКА заради съдийско назначение и загуби служебно.Ако не го знаеш го провери.А колко до снежните топки,ще ги помните доста време.

Да обясня на несветващите се: Той си направи самоотвод, поради простата причина, че Джугански се изхвърли като кия на мокър пясък. Хронологията: - съдията е определен - съдията е "посъветван" от обкръжението на Гела какво да прави - Джугански се изоква, понеже не е в течение - Г-н Йорданов му обяснява, как няма начин да свири мача 50:50 и че са го загазили и двамата - Единственият чист изход за Джугански е да смени съдията, иначе трябва да си заминават двамата

Е то Джугански вече си подаде оставка, явно му омръзна разградски бизнесмени и торпедото да го съветват как трябва да свири съдията.

То вярно, че делиорманци бая ги побутват съдиите у нас, но пък и Стойчо и сие прекаляват вече, натискат, та съдията да свири за тях. Да обявят, че ще им свирнат една дузпа в началото и да се спре крякането.

За ЦСКА няма свирена дузпа от 26 кръга насам. Явно не им свирят много много дузпи, така, че се успокой!

Па аз съм спокоен, гледам Тройчо се е превъзбудил, не че му е за сефте. Не разбирам що не му обещаят една дузпа та да се успокои, нали за т'ва се бори?

До кога на БФС решенията ще се определят от лумпени и чалгари? Какво ще прави съдийската комисия, ако сега пък Лудогорец не хареса съдията? Подайте си просто оставката, след като някой, като на малоумни ще определя какво и как да прави! Надявам се да дойдат компетентни и амбициозни хора, които знаят и могат да издигнат на едно прилично ниво българският футбол.

Стойчова стратегия - рев до откат!!! То няма бългаски съдия, който да му изнася, но и от Луната да им пратят някой, то Лудогорец пак ще набие чорбетата!

ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ! ДАВАЙТЕ ИМ ТИТЛАТА НА ТИЯ РЕВЛИВИТЕ И ПРИКЛЮЧВАЙТЕ С ТАЗИ ПАРОДИЯ НА ПЪРВЕНСТВО, ТЕЗИ ЩЕ СА НАЙ-ЖАЛКИЯ И СМЕШЕН ШАМПИОН НА СВЕТА!

Ама след Левски хахахахахах нещастници

САМО ЦСКА. К.р за леФски ОЛЕ

Заради неуважението ти към това свято за България име оная ти нещастна работа да гледа все към земята

Е, как го сменят, като пак ще е сред тези, които ще са в урната? Абе тия наглеци от БФС искат май да провокират линч на стадиона или на тоя идиот от снимката, или да хвърчат перуки!

какъв линч ва батка...вас треба ва изхвърлят от първенството

Вместо полицията да арестува тези,които отправят заплахи те сменят съдията.

Стойчо-патицата , нещо много му угаждат .

Ами, ако при жребия се падне пак Николай Йорданов? Хората им казват недей ела, те пак ела.Дано жребия да не пожелае отново същия съдия, че после незнам какво ще прави съдийската комисия. Малоумна история.

На сайта на ЦСКА има "ПОЗИЦИЯ", в която завяват, че не искат Станислав Тодоров и ще приемат всеки друг съдия. Следващия също не го искат. Приличат на студентът, който след първия билет си искал втори, трети и т.н. Най-накрая професорът му писал тройка, защото явно нещо знае и си го търси. Та от ЦСКА направо да си кажат кой съдия искат, че не остава време да ги сменят един по един.