ЦСКА и ”Лудогорец” поделиха точките в груб мач

ЦСКА и "Лудогорец" завършиха 1:1 в дербито на 16-ия кръг в "А" група. Ремито запази разликата между двата отбора на върха в класирането.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА и ”Лудогорец” поделиха точките в груб мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА може да и да стане шампион,но не може да играе в Шампионска лига,в джунглата е така-понякога и хиената отмъква плячката на гепарда

Като чета коментарите и като гледам плюсовите и минусите ,гледам и те купени. Ей, този ахгличанин много умен бе, как я написа тази 1984, че и как позна. Не вярвах , че Домузчиев , го е чел, но подценил съм го. Петричев ли беше платеното куче, не спи, върши си работата.

Ами не е много приятно но това е пазарна икономика. Кирил Домузчиев има достатъчно пари и си е напазарувал всичко. Като започнеш от състезателите и стигнеш до съдиите. Лудогорец не е тайна няма нито един човек от Разград. Няма и от съпътствуващите го структури. Нито треньор нито техническо лице. За сега нито един човек не се е интегрирал в града, както и никой от града не може да се интегрира в Лугогорец. Парадокс на пазарната икономика или бизнес проект Лудогорец дълго ще доминира с парите си, съдииите ще го крепят или докато е най богатия отбор или докато фалира бизнеса на Домузчиев. И по богати сме виждали, но тук у нас обикновенно ги гръмват не знам защо.

След като базите, времето, часът, денят, феновете от провинцията, транспорта, денят от седмицата, първият съдия, вторият съдия, бфс, резервният съдия, феновете на другият отбор, възнаградения та в другият отбор и други такива пречат на цска те кога ще играят футбол

Нали Стойчо искаше война - сега защо плаче като вдовица за...Или цесека-рите ще бъдат доволни само ако Ледогорец играе единствено с вратаря си.

Стана голям смях. И двата отбора на всеки мач са си със съдиите си и бият винаги с тяхна помощ. Но при челен сблъсък е важно, кое лоби в БФС е по голямо и на чия страна държи то. Оказа се че то както винаги е било зад гърба на комунистическото отборче-цска. През годините го доказаха и продължават да го доказват. Няма в света отбор така потдържан от своята федерация както са розавите прасетата. То не бяха кражби, лиса на пари за лицензи, наказания и далавери, но винаги федерацията го спасява. А те неблагодарните свинчуги не спират да я плюят и хулят. Все нещо им пречи, все за някакви директиви плаче Стойчо, като вдовица за чесало. Ето и преди мача с лудите горяни пак намериха за какво да плачат. Съдията бил не подходящ/разбирайте не е техен/ -нямало да играят с този съдия. - Че ако искате играйте бе лигльовци некъпани и миризливи! Че това е тактика на вдовицата от години насам е видно. Преди всеки мач с по силен съперник, започват да плюят съдиите и да ги заплашват. В коя европейска държава някой отбор си позволява да заплашват съдиите със смърт?! Ако съм на Домосчиев ще сезирам УЕФА за ситуацията, за мафията и корупцията в федерацията ни, която я кара по комунистически и се оставя един треньор със съмнителни психически качества, и един собственик клиент на съда да ги командва за решенията им. Дайте им титлата и разпускайте другите отбори. Хем ще се спестят някои пори, хем прасенцата ще са щастливи!

Защо първо не погледнеш своя отбор и тогава говори за чуждите отбори. Тасков спести допълнителен червен картон, когато Карачанаков бе изритан докато бе паднал на земята. Отново спести червен картон при идентична ситуация, като тази при изгонването на Маркиньос. След това за пореден път се доказа, че за да се свири дузпа срещу Лудогорец трябва онези да убият противников играч в наказателното си поле, тъй като с лакът в главата не успяха да го направят.

Зелянасалите и кравите се обединяват тук, с/у великият ЦСКА..,боли милички,но няма как,един е отбора и той е с цвят червен!!!А вие си мучете по турски,никой не се интересува..

zeddd

На никой не му дреме и за твоето блеене.

ДГД-е - шампиони сме ! КЗЛ важи вече и за абонатите ни и за ония дето си плащат.

Не сте и няма да бъдете.Всички ви мразят, покрай селянията на треньора 100йчо Плачков и на плейофите ще играят против вас.

На кривата 4орба, липсата на комисионна и пре4и...

Нищо не пречи,Ст.Младенов уреди сина си на работа в ЦСКА,кой знае и кои други от ръководството го направиха и цоцат пък после пари нямало врагове имали,велика публика имали.Омагьосват феновете си за да не им търсят сметка после,ама що не ни омагьосват нас - щото не минава.

Два изкуствено напомпени червени безсмислени отбори...нагли , невъзпитани, груби но командващи и двата БФС.... да сте видяли в бяла футболна страна след всяка свирка да скачат кретени от двата отбора да спорят...няма , ама то няма и в тези държави Централен Футболен Клуб на Армията..чудо на комунистическото противопоставяне на всичко преди 9.9.1944. заседнало здраво в главите ни след 50 г. промиване на мозъци...доколкото ги е имало ?!?!

Абе дир - ници, защо цензорирате кометара ми? От Тройчо ли ви е страх или сте от червената агитка?

Абе ти сега ли разбираш , че са ЦСКА-ри ...ами то всичко е такова , коментатори..даже и водещи на шоута , всичко има мозик колкото еди средно голям червен юрдек...и това няма да го пуснат цесекарчетата сладки !

Плачко плачкооооооо пак космите са ти виновни. Деня, часа, съдията ....?!?!? За мафия ми говори а назначил синчето за помощник. Ами гладно детето. Нека вземе някой лев, че изяде пердетата в къщи от глад. Предлагам другия мач да се играе когато и където плачко каже, да свири съдия лично избран от него. Лудогорец да започнат с максимум 9 човека при условие, че до 10мин. ще бъде изгонен още един и резултата в началото да е поне 2:0 за цецка.

Съдии може да се окажат и стратега - Пенев, Синчето на плачещата вдовица-Тройчо- гл. съдия. Може да направят равен тогава пак.

Добре бе, следващият път съдията още от съблекалнята да даде 11 червени картона(че един не стигна доникъде), ТА ДА БИЕТЕ НАЙ-НАКРАЯ! То няма угодия на такива като тебе и Стойча, слънцето нещо много рано залезе, пращайте контестация мача да се преиграе! Или най добре до края на първенството да ви пишат служебни победи и да станете чимпиони най-после, та да мирясате! А, другия път си вземете по едри камъни, с тези дребните накъде сте тръгнали...

Съдийството спаси отборчето от Разград, както винаги. Ама срещу Ливърпул няма кой да ги спаси. ДГД, шампиони сме!

СЪДИЯТА НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА. ТРЯБВАШЕ ДА ДАДЕ ОЩЕ ЕДИН ЧЕРВЕН КАРТОН НА ЛУДОГОРЕЦ И ПОНЕ ЕДНА ДУЗПА ЗА ЦЕСЕКАТО И ТОГАВА ПРАСЕТАТА ЩЯХА ДА КВИЧАТ ЩАСТЛИВО.

Щука

И аз съм ЦСКА-ар, ама забрави да подкрепя омразния ти коментар! Най-вече съм за качествен български футбол и успехи на нашите в Европа. А ти си срам за ЦСКА и въобще за България, иди се скрий!

Драги армеецо,това отборче от Разград играе в Шампионска лига и държи всички национални рекорди.Ще станете шампиони ли? - няма!

Добър резултат в ущърб на батковспор. Като сложим че и литекс победи едно от протежетата на батковспор си е перфектно,

Стойчо и привържениците на ЦСКА ще бъдат доволни само ако Лудогорец играе срещу тях само с вратаря си.

Машала лудогорец. Йок дузпи за ЦСКА. Аферим на съдия ага. Чок болюк футбол само луди ръгби пехливани. Голем хаир за домус ага барабар с перукан бей.

Стойчо ти е идол,нали?

Стойчо цяла седмица призовава за война и затова не стана мач.От ЦСКА ,Стойчо направи отбор със селски манталитет.Да летят камъни към терена и да говориш,че това е велика публика,е наглост,Стойчо.Това поведение го има по селата където с вили и лопати ходат на мач.Днес бяхте и по слаби и по невъзпитани /отново/от Лудгорци.ЦСКА на заслужава титлата и няма да я има.

Да хвърлят предмети е патент на феновете ба Батковспотр от кв, Хр.Ботев.Името на националния герой е посрамено от това на кой квартал на т.н. столица е сложено. Аман от прости шопи сите мангали.

Като ти чета писанията и ти не си от умните.

Който и да е съдия, цска ще са дупка!