Компанията на Кличко - ”К2” ще съди Кубрат Пулев

Компанията на Владимир Кличко - "К2" в момента води дело с Кубрат Пулев. За това призна Кобрата на своя пресконференция в София.

Обратно в новината

Коментари - Компанията на Кличко - ”К2” ще съди Кубрат Пулев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го одрусат сега нашия убавец едно хубаво и с мангизите, за да знае следващия път, че първо се мисли, после се говори!!! Толкова прост женчо се оказа Кобрата, че направо не е за вярване.

не мога да си обясня къде изчезнаха всички негри, цигани и други подчовеци? никой не може да ме убеди, че нормален бял човек може да е най-добрия в тежка категория. на всичкото отгоре станаха и двама бели на финала! радвам се че българин стигна до тук. ама свършиха ли се мангалите от столипинбург, максуда, факултета, комлука? да бяха хванали едно по-якичко цигане. исмаил мустафоф (ивайло маринов) щеше да превежда щеше да убие от бой кличко

Очаквам Кубрат Пулев да каже, дали е бил в форма, в деня на мача с Кличко, преди да излезе на ринга ????

Хем насран, хем голям. От девет кладенеца вода носи да обяснява що така Кличко му смачка фасона. Хвалипръцко.

Много приказки,бе Кубрате. Трай си ,поне хората ще забравят резила ти! Че ти беше по-тежък от боксова круша,бе! Сега разбра ли,че Кличко не е момиченце на ринга?? Като гледам колко глупости си изговорил,разбирам,че много яко те е блъскал украинеца.

Тоя Кличко се бие само с слабаци, или мачовете му са уредени. Дейвид Хей каза че се отказва от бокса още преди мача с Кличко. А преди мача с Кубрат Пулев, Кличко отлага 2 години, и дори се правеше на контузен. На такива като Кличко, Майк Тайсън им е ядял ушите и ги е правил на кайма.

Прав си , Кличко се бие само със слабаци :) Пример : Пулев :)

Това продължава да плямпа глупости; заради такива крия, че съм българин.

Е там е точно проблема ,ти криеш какъв си щото разчиташ не на собствените си достойнства а на качествата на други бьлгари. Като си толкоз възпитан , свестен и точен покажи ти какви са българите. Ама то за тая работа трябва сърце бате. Кубрат е мъж защитаващ мнението си до последно и плува срещу течението въпреки трудностите, а не наведеняк дето му е гот ако го таковат известни , талантливи професионалисти. Момчето обясни че за загубата си е виновен сам, но няма намерение да показва уважение на двулични подлеци.

Кобра, вземете с Кличко се напукайте заедно и след това ще се уважавате един друг :) Твоята жена ще попее, на Владимир жената ще ви изиграе някоя сценка и така ...

Кобрата днес се държа малко по-умерено и пак заложи на националистическата карта. Ама тя се изтърка вече, кой ли не я използва.. И пак не си призна чистосърдечно,че тогава се държа тъпо и е по-слабия от двамата. Късмет било и негови грешки :) Но мисля ,че има напредък по отношението на държанието си, поне казваше - шампиона това, шампиона онова. Щом той няма уважение , как иска към него да има :) Иначе излезе добряк :), помагал и на просяци , вдигал ги от земята . Абе Кобра поне един свестен ПР си вземи

Колеги, бих желал да направя кратък обзор на събитията: 1. този бой /мач, среща/ се уговаря от повече от 2 /две/ години; 2. всеки един от отборите си има: треньори, масажисти, лекари, мениджъри, финансисти, юристи, съветници... и ... в крайна сметка боксьор, който има глава на раменете си... евентуално; 3. през тия 2 /две/ години се водят непрестанни преговори за "мача" - място на провеждане, ръкавици, ринг, допинг контрол, рекламодатели, цвета на гащите, ъгъла, в който ще стоят поддръжниците на боксьора и техния брой, телевизионните права, разпределението на ПАРИТЕ от мача и мн. други; 4. подписан е официален договор м/у страните пред официален представител на съответната федерация, който гарантира, че двете страни са се споразумели по всички изисквания на съответната федерация, и че се съгласяват с всички изисквания на тази същата федерация за провеждането на мача /включително, че мача е само за една от титлите/. 5. и т.н.

Пулев, видяхме че ти липсва физическа и тактическа подготовка. Не показвай, че ти липсва и умствена!

Пулев обикаля като пудел около Кличко и лае ли лае. Спри се бе мъжага, за смях стана вече!

Ти мени уважааш ли мъ? Хлъц!

И аз исках "нашия човек да бие", ама не става само със желание в професионалната сфера (без значение коя). Ако Кубрат е смятал, че може да го победи - дори когато почна мача, защото предполагам след първите секунди и разменени удари се усеща кой кого превъзхожда, та ако е смятал, че може да го победи - да го е направил. Пропиля си шанса. Да не разваля (повече) имиджа, който беше изградил последните няколко години, а да стисне зъби и да не коментира повече. Относно професионалния спорт - публична тайна е че без допинг, не става. От там и лафа: "Без химия, няма физика!" И предполагам, никой не подлага на съмнение фактите за всички малки и големи номера, които направи Кличко и компания за да може "световния шампион" да има преднина - най-вече психическа. Но Кубрат е бил съвсем наясно, в момента, в който е прочел договора. Приятна вечер :)

Кличко сега ще го осъди 1.4 млн. долара,толкова колкото Пулев заработи и ще му остане само боя дето яде.

Пулев си мисли като в Булгаристан,че може да си плямпа всякакви глупости,но в цивилизования свят те съдят.

Естествено,че Кличко е взимал допинг, но спортната мафия никога няма да позволи да се обяви публично!!! Кличко е един пародиен герой!!!

Така е,но Кличко много лошо бие.

Много жалко за Пулев, щом не можа да се справи с един пародиен герой!

Ето ти отговора на Кубрат Пулев: "Допингът не е от значение, когато се качим на ринга, но пак отчитам грешките в себе си, независимо дали е в бокса или в живота."

Хем го размаза от бой, хем и обезщетението за изядения бой иска да му вземе! Много алчен тип!

Голям кеф да плюят българите, които са на световно ниво.

Престанете вече. Кубрат -лош ,добър,невезпитан,паднал ,станал. Стига.Има ли боксьор в света в тази категория ,който да не ползва допинг?Някой бе казал ,,С кебапчета тези килограме не се вдигат".Естествено,че е мафия.Парите са важни.ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ТОЗИ БЪЛГАРИН ИМА СМЕЛОСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО СИ ДА СЕ КАЧИ НА СВЕТОВНИЯТ РИНГ.В историята на България друг няма. Ако бе възпитан,елегантно рафиниран нямаше да се боксира.Щеше да работи на Франкфуркската борса или подобо нещо.Пълен е с грешки и то груби. А бе извини се и ,,върви напред" . Малко финес и лицемерие. Тия клатикурци около него за какво са? Да му взимат парите ,ама неговата глава го боли.Достижението му е велико ,без да слушаме приказките му.

Колега, не съм напълно съгласен с Вас. Цитирам "ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ТОЗИ БЪЛГАРИН ИМА СМЕЛОСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО СИ ДА СЕ КАЧИ НА СВЕТОВНИЯТ РИНГ.В историята на България друг няма." Има! Казва се ДАН КОЛОВ!!! И е размазвал опонентите си като плюнки. И е бил известен като "БЪЛГАРИНА"!

dan kolkov ne e boksior ;)

Не виждам Кличко да мели простотии като Пулев, но не работи на Дранкфуртската борса и 10 години никой не му е взел титлата. Голям резил беше мачът на Пулев. Да си го признае и да спре да се излага!

Е, как да даде "положителна проба" като дава само урина и то след мач. Допинг в урината може да се засече в много кратък период. При кръвната проба, може да се засече допинг до няколко месеца. Не сте информирани, прости сте. Но за сметка на това сте злобни и долни. Армстронг и той беше непобедим. Но после му взеха шестте титли.

За "пое"

Не упорствай с тая сламка. Все е едно дали човек е българин, украинец, африканец или патагонец. Важно е дали е свестен или тъпанар.

Е, ти на тая греда "сламка" щом викаш!? Заради тая "сламка" на много "непобедими" им приключиха "спортните" кариери. Най-показателен е "непобедимия" Армстронг.

TIREX

тъпанаря пулев свърши за бокса, Светът не бе виждал по голям простак и по слаб претендент от червея!

Ами то не е като в България да си плякаш врели некипели и после нищо. Ако имаш доказателства говори, ако не ще плащаш. Дано ти стигне милиончето от мача. Така се чисти име!

..чу Кобрата има трески за дялане - спор няма! Ама това ли е най-важното, че да го оплюваме???!!! Нека си говори - толкова му е под шапката... по-важно е, че стигна до финал!!! Колко са тия дето могат да се похвалят с това? Загуби с нокаут - нормално! Кличко не е виновен, че са му подписали такъв договор за допинга - с това се изчерпва въпроса... това, че Кубрат не го разбира си е негов проблем... Това поведение, което показа си е типично за България, но не и за западния цивилизационен свят... всеки от нас си го е изпитал на гърба... затова много още има да яде бой и в буквалния и в преносния смисъл докато му дойде ума в главата, но защо да му се сърдим... ако е умен - ще се промени, ако не - ще остане само в статистиката...

Да ти такова циЛИвилизования свят, дето вдига врява за благоденствието на безпризорните кучета в Украйна, а мълчи за артелерийския обстрел на училища в Донецк. Дето е загрижен за правата на "ромите" в България, а не му пука за геноцида на българите.

Не знам как не го е срам този да продължава да се обажда! За 5 рунда 4 пъти подуши пода, а се дърви! Да не му викат Кобрата, защото само се гърчи по земята и не може да се изправи?

Кубрат не заслужава толкова внимание. За него също ще е по-добре да си затваря устата. Получи, каквото искаше.

Обаче Кубрат прилича на един друг боксьор - Руслан Чагаев, погледнете му снимките на които е без брада, направо са лика прилика, от една майка раждани!

Много са българите в Русия. Стара ВЕЛИКА България е включвала сегашна Украйна и не само нея. "Беркут" на старобългарски значи "орел". Съкровището на хан Кубрат е открито пак в Украйна (с. Малая Перешчепина)

чагаев е узбек

Кубрат трябва да се държи достойно и да поздрави заслужения и безспорен победител. Може да благодари на Кличко, че заради публиката го съжали и не го довърши още в първия рунд. Между двамата има пропаст във физика, интелект и култура.

Пропастта е най-вече в допинг контрола.

И фазите на луната, разположението на планетите, космоса... Иначе Кубрат е по-висок, по-силен, по-бърз, по-умен...Затова да му дадат титлата и задължително да го уважават като герой и гений, с когото никой не може да се мери.

Хем го би, хем и парите за нанесения бой ще му вземе!

един мърляч с голяма уста, това си ти Пулев, и не се сещам за нещо за което да те уважавам

На нас българите дявол пазач в ада няма да ни трябва! Явно наистина има нещо сбъркано в гена на тази нация вероятно в следствие от турското "присъствие". То не бяха обиди по адрес на Григор Димитров, Пиронкова, Пулев, Бербатов... Как човек да има смелостта да направи нещо за България като знае, че ще бъде опозорен от по- голямата част от сънародниците си.

Е какво направи освен че се изложи като селски бек.Загубил загубил,голяма работа...много наистина велики шампиони са били унижавани по подобен начин,но стават поздравяват съперника и продължават

"Главни дяволе" прощавай ще използвам поста ти, за да го прочете един гризач. Гризач, вярно ли е това, което е написал "главния дявол" и по другите спортисти се изхождаш, а? Значи такива забави те очакват, че ще загубиш дар слово за дъъъълго време, ама Пешо глиста ли си бил, не знам къв си бил... натрупа повече лихви от КТБ в обществения трезор.

Според мен пък няма нищо лошо в това да взимаш допинг. Какво толкова може да ти стане?...добре де не ми гледайте заглавието :)))))))))))))))))))))))))

Прав си Пулев, никой неможе да те накара да уважаваш Кличко, но аз не те уважам, защото на ринга ти се държа като селски побойник а не като боксьор и когато Кличко те просна на ринга ти си отвори устата и от тогава не спираш да ръсиш всякакви простотии. Това ти затваря всички врати за понататъшна кариера, това че падна от Кличко не е страшно, страшното е че си много прост и недостоен да се качиш повече на голямия ринг...малка душица си и бокса не те направи благороден. Сега заради простотията ти Кличко ще ти вземе и трохите които спечели с търкаляне по ринга. Чалгарин тъп!!!

Сега заради голямата му уста,ще му вземат това което му дадоха че и отгоре.Виждам че вече дава отбой,бил казал че се съмнявал че Кличко взима допинг - не това твърдеше 3 месеца преди мача.

от днес вече ползва нови думи. Абе защо все на нас ни се случва ...

Най-обикновен Люлински глупак. Нормалните хора в такива мигове млъкват от срам. Той - не! Ринга му бил мек и малък. Друго ти е меко и малко на теб, селяко прост. Ей за тва Родината ни е на такова дередже - щото всичките и "мъже" са хленчещи, мрънкащи и оправдаващи се пки като Пулев, Борисов и Стоичков. Че на всичкото отгоре, народонаселението им се възхищава и ги има за пример за подражание?! Жалка исория.

Еми няма за какво да го съди. Кубрат не казва, че е вземал допинг. Казва, че не го уважава, защото не е дал проба преди мача, което си е факт, който и Кличко няма да отрече. Факт записан в договора му. Договор, който му позволява да зобе на воля и още 100г. да е шампион.

А ти поздрави ли победителя ведната след твоя КО? Какво търсиш оправдания - ти загуби не по точки, а лежа покосен на пода!

А, ти поздравяваш ли мошениците, като те прекарат.

Нищо.Поне си световен шампион по ядене на бой

и България не го съди за вечното му наместване на народът си: "За мен уважението е изключително важно. Българският народ е проблем, че не уважава другите, " акво му е виновен народа за личната му култура и възпитание?

ще е обидно, защото го заслужаваш. Не го бил УВАЖАЛАЛ, ха, ха. знаеш ли приказката: аз си го лъжем а той си ме..... Та и твоята работа е същата - той налио те нацепи , пък не му пука дали го уважаваш - той ти го ЗАПЛАТИ. Радвам се че те съдят- който набежда яде и бой!

Щои за човек си? Еврогей и демократ най вероятно! Само дето не си българин! Бог ще ти го върне!

Като ви гледам МИНУСИТЕ, ми става ясно с какви българи си имам работа! Отговорът си е ваш!

Пулев скрий се! И в България разбрахме за простотията ти

Всичко зависи от силата на удара. А силата на удара (съгласно науката) зависи от следните неща: 1. От масата на ръкавицата, И на двамата масата на ръкавиците една и съща (по правилята). 2. От скоростта на удара. Това зависи вече от боксьора. 3. От еластичността на ръкавицата. Твърдата ръкавица е много опасна. Ето тук мисля е разковничето на боя. Можеше ли екипа на Кобрата да провери това преди боя ?

"Аз исках да видя неговите ръкавици преди мача, но просто ги нямаше."

Зависи и от това, колко е корава /дебела/ главата на ударения. И от това, колко е празна. Макар на теория, дебелоглавието и празноглавието са от полза, като те млатят, в случая с Пулев и те не помогнаха.

Разковничета да искаш: - не дава изобщо кръвна проба; - дава само урина и то след мача; - не дава ръкавиците за проверка; - под бинтовете му съмнителни "приспособления"; - 1000 мръсни номера преди мача; - всички класни боксьори отказваха бой с Кубрат преди мача с Кличко, макар че беше заложил правото да се бие с Кличко. Не се съмнявам, че не им е въздействано от щаба на Кличко; - номера, за които не можем да се сетим;

Скоро гледах интересен експеримент точно в бокса. Оказа се че мотивацията повече увеличава силата на удара отколкото допинга. По Дискавъри го даваха.

Това момче няма ли ПР , който да му забрани да говори каквото и да било

Да забраниш нещо на българин, при това истински? Непостижимо.

Какво чака твоят ПР?

За ебано дупе цяр няма...

Вярно имало пресконференция и заглавието е следното: Кубрат Пулев: Вината, че не победих, си е изцяло моя. Освен да добавя, хейтъри, чува ли се?

И какво ще стане ако кличко даде проба и е чист? Тоя пулев е като жена само реве а на ринга се търкаля по земята и се плези. А млъкни накрая

Като е толкова чист, защо не даде проба и да му затвори устата???

Има нови вещества които стимулират за часове и после няма следи от тях в урината и кръвта! В САЩ ги могат тия работи! Факта че въпреки всичко е отказал да даде проба е съмнителен!

Само глупости чета, вземете да прочетете 'Черната книга на спорта', навремето беше апокрифна, сега сигурно е достъпна. Висшия спорт е невъзможен без химия, където физиката е безсилна идва ред на химията. Всички пият и си бият какво ли не като луди, след това 'чистят', тия с по-скъпата химия могат да пият почти до състезаниято и да минат през пробите - въпрос на кинти. И Пулев пие и Кличко зобе здраво, то е ясно, най-вероятно за да се състои въобще мача условие е било рестриктивния договор към нашия човек, а към шампиона облекчен режим - това е!

Кобра,за сетен път ти казвам че селски поп не може да се надпява с владика.Проумей го и не се излагай повече.

Кобра ,стига толкова.

Прощавайте дир.бг някой от вас случайно да е чул, че Кубрат даде пресконференция днес? link