”Лудогорец” изнесе поредния си луд спектакъл

С динамична игра и много положения "Лудогорец" сътвори ново чудо, след като завърши 2:2 с "Ливърпул" в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” изнесе поредния си луд спектакъл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с рекламите!

явно има доста по-възрастни фенове, които помнят успехите българските отбори от славното соц. минало, нали сте наясно, че тогава българските играчи трудно ходеха в чужбина т.е. пазарът не беше реален, цялата държава стоеше зад тия отбори, за да представят социализма, играеха се много по-малко мачове, защото имаше по-малко отбори и не на последно място бюджетът дори на големите западни клубове беше много по-малък, отколкото е сега. Та нещата са несравними и Лудогорец наистина прави чудеса с това си представяне...

за Домуса - ясно, но как става така, че той не е едонтвеният "бизнесмен", който си купува отбор и инвестира в него, но засега само на него му се получава и то за последните 20 години все пак?

Едно време ги млатихме тук тези от Ливърпул и ЦСКА беше убиец на шампиони! А сега - равен и големата работа!!!

Абе кой не мина в София,това Зимбру,Иртиш...верно Реал Мадрид ,Ливърпул и Базел също.

...но на последните трима ЦСКА отказа мачове,защото както каза Стойчо, готвеха се за война.

Аз само като видях гола на Ламбърт за 1 на 1 и осъзнах две неща: 1. Нямаш право на никакви претенции в този турнир , когато ти вкарват такива голове 2. Тези 120 минути, които загубих са два часа от живота ми, които никой няма да ми върне.

Че то твоето живот ли е?

Сокачев с тези неуспешни опити да изиграе оргазъм се опитва да си вдигне хонорара от Киро Гела като стара и хитра проститутка."Давай Киро,ти си най-големият,ох,припадам,да,да МОЦИ МОЦИ МОЦИ,ох."

Опаааааааааа,стойчо Момата пак се изпусна.

Самия факт, че Лудогорец запазиха теоретичен шанс за класиране в лига европа след 5 изиграни мача говори много. Погледнете само бюджетите на отборите срещу които играха. Бенфика например след 5 мача е твърдо четвърта в групата без никакъв шанс за третото място даващо право за продължаване в лига европа.

Стига с тия бюджети-защо тогава Лудогорец паднаха от Хасково и Левски,не победиха Дюделанж,Локо Сф,Славия,ЦСКА,дето тия 6 отбора общо нямат бюджет колкото Разград.БАТЕ защо победиха Байерн в шампионския им сезон и Билбао в този сезон.Ае стига смешни оправдания.

Има известна логика в това, което каза, но говориш за отделни мачове. Кога БАТЕ ще отстрани Байерн, дори в групова фаза. В крайното класиране в групова фаза, не се допускат изненади. Колко пъти отбор с малък бюджет и с малко фенове или от малка държава е допускан примерно до четвърт финал в ШЛ от 15 г. насам. Единствената им грешка беше финала Порто-Монако през 2003 г. и е отчел най-слабите приходи от права.

Домуса му е пратил некой лев и гледа да си ги заслужи човека.

В интерес на истината, Лудогорец вкараха и двата си гола с късмет. При първия вратарят реагира като дънер на първия шут. Иначе аз не видях да направят голово положение. Бъхтене, кюскане, центриране. Тука има коментари, дето обвиняват, че някои не били българи, щом не подкрепят "българския" отбор Лудогорец. Това отборче е изкуствено създадено, за да чеше егото на Домус ага. Като е такъв отворко, защо избяга от ЦСКА? Явно, защото за там се искат топки (аз съм левскар, впрочем), а той ти няма. Дори и шашмаджията Лупи е по-достоен за уважение от Домус ага, защото има куража да поеме чорбата в много тежък за тях момент. И те, както и Левски, се гърчат. Домус ага си създаде измислицата Лудогорец, купува съдии и мачове. Как да се радвам на успехите на отбор, създаден от човек, станал бизнесмен, като е играл от самото начало на бизнеса с белязани карти?

Ozzy, както казах съвсем малко по-надолу, футболът е бизнес, а парите които влагаш в него - инвестиция, като съвсем нормално се търси възвръщаемост. Колкото по-бързо го разберем, толкова по-голям шанс има БГ футбола да се оправи. Лудогорец е проект и, въпреки че от дете съм цесекар, се радвам, че този проект е успешен. Домусчиев, какъвто и да е, показва че добре инвестира парите си и се цели в успехи, като задържа отбора, а не го разпродава. Инвестирането в млади футболисти, които да обиграваш и да продадеш изгодно на 22-23 години (пример Аякс) е също добра инвестиция. Така БГ футбола (разбирай националния отбор) също ще има шанс. С политика "купувай чужденци и продавай" смело, ще сме там, където сме в момента (в най-добрия случай).

Абсолютно си прав. Виж резултатите на Лудогорец в младежката шампионска лига и всичко става ясно. Аз затова го уважавам напоследък Гриша Ганчев (по отношение ПФК Литекс) - спря да купува мачове и скъпи чужденци, инвестира в школата и затова вадят млади и качествени играчи. На две години един-двама да продадат, инвестираните пари се възвръщат многократно. Така трябва да се работи.

Хахаха,създанен да чеше егото на Домусчиев,че създай си и ти такова чесало бе нещастник,какво плюеш по успелите хора.

Само да ти обясня нещо. Домусчиев се е докопал до апетитни предприятия по втория начин, както впрочем и доста други "крупни бизнесмени", назначени от една партийна централа, да не е я споменавам, знае се. Би ли ми обяснил, как така се приватизира БМФ, ако не с протекции от най-високо място?

До OZZY Когато говориш на дадена тема, прочети малко преди това, ако не си подготвен просто чети и заключенията си не ги споделяи. Домусчиев се отказа от ЦСКА по ред причини, но не и поради желание. Искаха от него да изплати задължения от порядъка на 15-20 млн. лева просто за да започне на чисто. Следва продължение, след погасяването им, да продължи да инвестира и забележи в управата да могат да вземат решения и други хора (без да са дали един лев и само чакащи големи заплати и някоя друга далавера при трансферите). Кой е този луд дето ще издържа нещо на 100 % и няма да взема еднолично решенията. Заради това Домусчиев реши да започне от нулата в Разград. Вместо 15-20 млн. лева дадени на вятъра за стари задължения в ЦСКА, той ги инвестира в Лудогорец.

Извинявай, но сега сигурно дава същите пари и в Лудогорец. А ЦСКА си е марка и е къде-къде по-престижно. Помни ми думата, че след няколко години Лудогорец ще стане като Литекс.

Нека не забравяме, че футболът (както и всеки друг професионален спорт) е продукт и бизнес и не намесвайте тук патриотизма. Когато някой е фен на Реал, Барса, Байерн, Ман. Юнайтед или Челси, не означава, че не обича България. Причината е, че тези отбори представят по-добър продукт и е нормално да имат фенове от цял свят. Родолюбието, драги сънародници, не се изразява в това да си фен на ЦСКА или Левски. Това, разбира се, не означава, че не трябва да се радваме на успехите на Лудогорец. Момчетата играха добре и заслужават нашата подкрепа и уважение!

някои коментари се чудя защо българите са такива. Не всички, разбира се, но определено има такива, които умират да омаловажават успеха на другите българи и да величаят чужденците. Наистина е странно...

национален белег!

какъв спектакъл?на мен ми беше все едно кой ще победи.Също и на хората на стадиона.Чуваха се откъслечни тромби иначе мълчание.Това беше апогея на Лудогорец.Догодина даже и да влязат ще играят пред празен стадион,освен ако пак нямат късмета да се паднат с Реал или Барса.

А Сокачев с тези опити да симулира оргазъм съвсем превърна "спектакъла" в малко насилствен патриотизъм.

Какъв ти оргазъм, той врещи като коза. Рядко тъпо копеле. Абе, да не би Домус ага да му дава някакви забранени стимуланти, преди да коментира? Нормален човек не може да се държи по този начин.

Гадно е усещането, когато слушаш някой да се дере така . А защо му е - той си знае:)

мач те интересува и кой - не. И аз се изумявам, че има българи, които милеят за чужди отбори като Реал и прочие, но това си е тяхна работа. А ако повече те интересуват отбори, които не могат да прескочат дори първия си мач за влизане в лига Европа и изпадат в безуман паника като трябва да играят с някой чужд отбор, то и това си е твоя работа. Радвай се на упехите им!

Наистина е изумяващо, даже и пари дават да ги видят, когато идват в София, обаче от кумува срама все пак викат от време на време викат "българи юнаци" на стадиона, а може пък и да е за да не заприлича съвсем на театър работата.

Браво ОРЛИ,страшни сте.сега се стягайте,направете супа от говежда пача,заяквайте и догодина пак да ни радвате.

без защита и вратар, а и със не умен треньор ливера снощи можеха да загубят мача. лудогорец при малко повече смелост и опит си ги биеха, но сега вече шансовете им за напролет са малки. не вярвам някой да не е харесал мача- нормален турнирен двубой.

Лудогоерц игра добре, но като цяло футболът ни е зле и то не от вчера,Ливърпул са си отбор, с две отигравания вкараха двата гола а можеха и да бият. ЛЕВСКИ и ЦСКА а и други български отбори са изнасяли неверояти мачове в историята сега поне малко Лудогорец ни радва, пожелавам им успех , пожелавам най после този народ който обича футбола токова много следващата година да се радва и на ЛЕВСКИ и ЦСКА , няма значение в кой евроейски турнир участват зедно с Лудогорц, сега пожелавам успех на Разградчани срещу великия РЕАЛ Мадрид, САМО ЛЕСКИ!

Абе и аз съм фен на Левски, но винаги се кефя на Български победи, дори и на чорбата... Все пак България над всичко...

Браво Леоне.И аз съм фенка на друг отбор,но ме кефи,че български клуб играе в ШЛ.

Браво на момчетата от Лудогорец! Представиха се повече от достойно и заслужават нашите адмирации. Съжалявам хората, които не могат да се зарадват на успеха на другите.

Хората,които не могат да се зарадват,са шепа псевдо цесекари и левскари,които са свикнали със старото статукво във футбола,да ги тикат към върха всички.Мина това време,ДРУГАРИ, проумейте най сетне,че света се върти около оста си а не около вас. Днес е Лудогорец,дай боже утре да са десет такива отбора в България.

И какво - Надя, Вяра и т.н. да не е един и да си отговаря сам :)

Буля,да ни обясниш на нас простите запалянковци в какво точно се изразява успеха на ДРУГИТЕ-успех е че Лудогорец отпадат или нещо пропуснах...Аре като вземете да ми коментирате футбол и бокс,ама не знаете правилата сте големи карикатури,гледайте си фейсбука,макикюри,силикони,и така нататък и не ни съжалавайте нас феновете,дето гледаме футбол от 1980та насам.

От 1980 година гледаш футбол?Че ти си с много празна кратуна.Това че си в напреднала възраст не означава нищо.Само доказва,че от млад глупак,стар мъдрец не става.

Г-н Леке, простите запалянковци като теб, са ограничени комплексари, които се чудят кого да оплюят. Е според моето скромно мнение, въпреки че съм жена, участието на български отбор в Шампионската лига, независимо дали се казва Левски, ЦСКА или Лудогорец, е успех на ДРУГИТЕ, защото аз съм от Славия.

Напълно очаквано, след първия двубой в групата, беше ясно, че Ливърпул и Лудогорец са слабаците в тази група. Най-вероятно мърсисайдци напролет няма да играят никъде понеже на Бернабеу ще излезе детския състав до 12 години и 0:0 или 1:1 е напълно естествен резултат. Не вярвам съдията втори път да пореже Базел, както в София та Ливърпул да има шанс дори за равен. Аз очаквах класирането да 1.Реал (16-18)т; 2. Базел (10-12т); 3. Ливърпул (4-5); Лудогорец (1-2т). Е да благодарим на съдията, че подари победата над Базел в София на Лудогорец и им осигури пролетни емоции.

Само ЦСКА може да победи Ливърпул. И да слагате минусчета, все тая. Това е факт. Снощи най-слабия и безличен Ливърпул в цялата му история , на ходом си докара равен с назобените до козирката футболерчета на Киро Гела.

Защо караш хората да мразят ЦСКА бе кретен?

Щом не отчиташ какво е кристално чиста фактология. ЦСКА е отстранявал веднъж Ливърпул с победа, а през 2005-та го победи в Англия ,пред 43000 зрители на Анфийлд, точно 3 месеца след като Ливъра взе купата на ШЛ. Сега спокойно можеш да се пръснеш от злоба, теле.

моля коментатора да пие някакви успокоителни преди мача все пак тука не сме в психодиспансер... и кво станало голямо чудо някъф заспал мач с умряло куче пуул айде стига ......

аз ги гледам без звук. Пробвах с минимален звУк, но ще откача от тази ПСИХАРИЯ КОЯТО СЕ ЛЕЕ С ПОВОД И БЕЗ ПОВОД. Сукачев е способен да убие човек с тази истерия. Нема ли психолози да спасят нацията, от този психопат , се чудя ?

вика човекът, нали трябва да си осигури тлъста комисионна от кирчо анабола и билети първа класа за мадрид

нима няма никой който да реагира на ненормалните коментари на смукачев,,!?никой ли не разбира как един кариерист и нагаждач е готов да направи челна стойка или друга,за да стане журналиста на всички отбори,най-велият патриот-българин?гледах го със съпругата му,играеше го кротък,тих,срамежлив почти,но иначе като лъв крещи,плашейки всички деца пред телевизора!не разбират ли в телевизията,че това неговото ,могат 9 от 10 човека да го правят и то без клоунадата му?обиколи света този слагач,,и помня как си позволявашя да хули всички врагове на барса,явно угаждайки на точния човек,,особенно срещу байерн,реал,челси,,,мисля ,че се изживяваше на фен на ливърпул,но те не плащат екскурзии из европа,затова снощи едвам дочака да се развика за делиормаци...

Прави си сметка за участието на Лудогорец в турнирите тази година,щом най-голямата им звезда е Алекси Сокачев.

Браво на Лудогорец, достойно се представиха. Вие сте първия отбор, който успя да зарадва българите от доста години време. Колкото до писанията в медиите ....Голяма злоба и завист! Ех, не можете да се примирите, че българските "грандове" Сеска и Леуски дишат прахта на Крейзифорест. Кой ги спира вашите отборчета да играят бе? Ами тренирайте, инвестирайте, карайте ги тези фолкзвезди и африкански маймунци да тичат повече и вие ще играете в ШЛ. То с чака-рака не става... И после Домуса ви крив, ама колко пари е взел...айде, духайте супата! Точно за това българите ще си останем винаги бедни, защото не се гледаме ние как сме, ама все в чуждото канче гледаме и все чужди пари броим.

Нещо фактологията ти бяга,приятелю...Левски са последни в групата си и отпадат,Лудогорец са последни в групата си и отпадат,Левски на 1/4 финал на УЕФА,Лудогорец на 1/8 финал на Лига Европа,ЦСКА с два полуфинала на КЕШ,Славия с 1/2 финал за КНК,а за да не кажеш че това е преди 3 века,Левски-Лудогорец 3-2 от преди месец.А за капак,тия лузърите от снощи ЦСКА ги би на Анфийлд и то като бяха европейски шампиони,а не 12 ти в Англия.

За какви купи-вехтории говориш.Знаеш ли колко ми пука за тях.Те са радвали старите поколения.Аз гледам мач днес и не ми се гледат усмивки от стари ленти.Спрете да омаловажавате успеха на момчетата.Точно пък ЦСКА,комунистическия клонинг/като овцата Доли/на московския ЦСКА,недей.

Само да ти напомня,че като станаха европейски през 2005 Ливърпул бяха на 8 място във висшата лига и поради факта че бяха спечелили ШЛ играха квалификации за групите на следващото издание с ЦСКА. А стигнаха до финала с един гол срещу Челси на полуфинала който никой не можа да види а на самия финал Милан сами се биха след като водеха първата част с 3:0 ...наистина мача беше луд и много ме изкефи!!!

Човече,честно ,харесаха ли ти снощи Лудогорец?Изнесоха ли поредния си луд мач?Или имаха шанса да бият един суперслаб Лузърпул,в криза,незнаещ къде се намира,и да си вкараш ти 2 гола сам-буквално,и след края на мача треньора ти да вика ама това е Ливърпул...е тука вече си пролича селското и преходното в системата Лудогорец-мисленето.затова ще се помнят на Левски,Цска и др евромачовете_некакси с хъс.Тези момчета снощи се изложиха много

Да обобщим-Лудогорец отпадна вече и на теория от борбата за второто място,има шанс за Лига Европа само ако победи Реал в Мадрид,т.е снощи отпадна от турнирите.Мача беше убийствено слаб,12-тия в Англия го разнасят селски тимчета във Висшата Лига,но е непреодолим съперник за сензацията в Европа Лудогорец.Комични грешки на Минюле и трибуна Моци,посредствен мач на всички в зелено,от Владко до Кишада

Ах, колко жалко е да си леФскар!

Мигел Бедоя

Повярвай,че който и да е отбор от първата шестица на А група го сложат един сезон в първа лига няма да може да додрапа до място даващо участие във висшата лига!!! А и много често сме свидетели как тези,,селски" отборчета елиминират грандовете когато играят за купите!!!

А верно ли е, че всъщност е имало трети гол за Лудогорец, но не са го излъчили?

Чудесен резултат. Лудогорец имат шанс за лига европа. Но ако се абстрахираме от факта, че сме българи и българският отбор спечели точка, това беше един скучен мач, в който топката се цъкаше безкрайно настрани и имаше само едно истинско положение за гол, изтървано от Стърлинг. И само 2 -3 разигравания, способни да вдигнат адреналина. Истина е че по - слаб Ливърпул не съм гледал, а футбол гледам отдавна. Хубаво е че български отбор печели в този турнир, защото това са точки и авторитет за България. Лошото е, че в този отбор има 2-3 българи и те не са от звездите на отбора. Питайте колко точки имат юношите на Лудогорец, където играят българчета.

Без излишен патриотизъм, като за български отбор, прилично представяне. Логично е да останем 4 ти. На Бернабеу, шансовете за победа са илюзорни, ще бъде успех, ако си тръгнем с по малко от три гола пасив. Но все пак Лудогорец надскочиха себе си и макар, че ще завършат вероятно 4 ти, трябва да сме доволни от представянето.

Залудо ритай (и топката и съперниците, даже и съдията), но залудо не стой (като Бербатов).

Залудо се обаждай(като теб) , разумно си трай!!!

Сиромасите, радват се и на хикс дома. А си беха паднали. Къде бе, Домусчиев, си тръгнал? Догодина може в УЕФА да ги класираш, следващата вероятно ще бъдат все още в А-група. А после Б, В, Г и ер голем групите. Ритат момчетата, видехме ги срещу ЦСКА, дето немат ни отбор, ни пари. И сме тръгнали да ревеме Българи-юнаци. Кви българи бе, кви пет лева. Нещастици, като целата ни държава.

....ти си гoлямо недоразумение...

Защо публиката подкрепяше ЛИВЪРПУЛ и в новините се говори за корупцията в България???

Благодаря ви Лудогорец, пак ни взривихте..................., надявах се и на победа, но и това е страхотно постижение! Трябва да поправите безсмислените грешки! Ливърпул са бездарници от 80-те, то и за това ги подкрепат БЕЗДАРНИЦИ, от 80-те! /ака съсъка/ БРАВО!

подкрепЯт!

Лудогрец - недостатачен! Неприятен коментатор - Алекси Сукалчев.

Сокачев се дере на сила.Много е неприятен.

Е сега киро-хапчето ще му се кара, защо не коментира, че головете на резервния състав на Ливърпул са случайни.

Много са луди тези момчета.Сега и последния мач ще полудеят с една победа с класически резултат над Реал и Сокачев ще се съблече гол и ще вика МОЦИ МОЦИ докато телевизорите не почнат да се изключват сами.Луда работа.

Днес, дами и господа, имаше точно един победител и той се казва Ливърпул. Защото Лудогорец получи: задочна дузпа при авантажа, няколко спестени картона, право на три смени, право да играе с ръкавици и почти отбелязан автогол от съперника. И при всичкото това не победи! И защо? Ами защото са слабаци насред провинцията! И там ще си останат. Ливърпул колкото и да са в криза, колкото и да реват, че не са добре, пак са класа и такава си остават!

Абе малоумник, ти българин ли си та коментираш тия простотии.

Ти що така говориж връз баш шампионите бе. Знаеш ли че на киро домуса ако му върже може и нов опел с летни жанти да вземе за моци

Много си тъп Саше

dirddd@

Сега е зима. По-добре със зимни джанти!!111!!!1

че вече никой боклук не може да ме изненада и все някой успява. Извини ме, но само истински, автентичен боклук може да пише такива простотии. Който го може, си го може!

Боклик, тая вечер ще се наядеш на хой!

Малоумнико, отиди да видиш на Ливърпул фаловете от тоя мач колко са, това, че не играят добре си е техен проблем, и двата отбора играха на ниво еднакво и резултата да е равен беше заслужен.

Прав си !Уефски се представиха много по-достойно в ШЛ. И говориха с години, че са отбелязали гол в турнира. Единствен, ама пък какъв гол,а ?!Софийските отборчета, ще се самоизядете от злоба!!! Браво на Лудогорец!

Както е видно от името, жена съм и не разбирам от футбол, но дори аз знам, че всеки треньор има право на три смени и няма термин "почти отбелязан автогол". Ако имате други пропуски, готова съм да Ви обясня и други елементарни понятия като корнер, засада и авантаж. По-сложните не ги разбирам. Приятен ден!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA полудях АААААААААААААААААААААААААААА.

Само отбора на 100йчо може да бие Пуул.

А ти, къФ циркаджия си!

Само още 1 гол и прибирам печалбата за 1:3. Айддеее Пуул само още един.

Глупак

Айде да ви е честито, поредния олигофрен, на който прилапахте последните левчета!

А сега, пое ли още един "гол"?

Охххххххххх, кефффффф, земА ли печалбата???????????????? луууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууузъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъър! ;-)))))))))))

Владо Стоянов май гледа мача!

Е сега (на полувремето) Киро турчето като тресне пачките на съдиите ще заиграем по-добре.... май...

Ебаси кефа :):)

Ти албанец ли си бе ? Не разбра ли , че ЛС и ЦСКА немогат стигна до тук никога ???

Косовар съм бе , почти позна :)

А ти извънземен ли си щом не се досещаш, че ЦСКА, ЛС, Ливърпул, Реал Мадрид са клубове с ОГРОМНА история и опит и никой не уважава ПЛАЩАЧИТЕ (тези които купуват мачове) в спорта???

Не знам кой е ЛС, но Левски беше там вече.

Какво е това нещо ??? Ливърпул трагично слаби, на това отгоре без титуляр !!! Идиотите се лигавят, не е истина направо !!! Не на българският спорт !!!! ОМРЪЗНА МИ ОТ УНИЖЕНИЯ :(

Кой титуляр бе, разбирач?

защото като говориш такива неща май не си гледал мача и футбол като цяло в последно време

Всичко е прекрасно в този мач и си идвамна мястото. Моя отбор ще победи!

стегнете се !!!

Алооо,от кога вече е 1-1,не сте много в час

Е, добре де, 3:1 :)))

3:0 за Лудата гора!

Моци, Моци, Моци ааааааааагрр Моци, Моци, Моци.