Неймар поиска специално наказание за Роналдо

Бразилската звезда на "Барселона" Неймар заяви, че някои футболисти често провокират съперниците си на терена, но не получават заслужено наказание за това.

Обратно в новината

Коментари - Неймар поиска специално наказание за Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самият Роналдо е лишен от състезателни права в следващите три мача, което включва срещите с "Реал Сосиедад", "Атлетико Мадрид" и отложения осминафинал за Купата на Испания със "Севиля". Реал отпадна от купата, какъв осминафинал със Севиля ви гони ???

Какво и колко заслужава като наказание Роналдо, не е работа нито на Барселона, още по-малко на Неймар! Май се опитват да прикрият нещо нечисто от тоя клуб, та затова реват! А след като ги наказаха за трансферите, сега от Футболната централа започнаха подобни сондажи за наказание на Реал! Заради Стоичков ги харесвах преди! Сега заради Меси и Неймар не ги харесвам! То не са симулации, номера, гъзарии.......ПА за отбора -подпиране от най-високо ниво, незаслужени купи.......! А за качествата им като хора - погледнето кого разследват за укрити данъци (при толкова много пари!) и тогава да се говори за Роналдо -такъв, Роналдо-онакъв...! Жалка картинка! Човекът и отборът, които са най-потърпевши не реват толкова, колкото тия! Що ли?

НИКОГА НЯМА ДА СИ КАТО НЕГО, И НА ТЕРЕНА И НА ПОДИУМА !!! А ДО НЕГО ШЕ СИ КАТО МРЪСНО, ПРОСКУБАНО, УЛИЧНО ПСЕ. НЕЩАСТНИК !! МНОГО РАНО ПОЧНА ДА ЛИЖЕШ ГЪЗОВЕ.......

кои роналдо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ритнатия не реве толкова колкото Неймар. Смешно е. Че Роналдо се излага излага се но и някой друг също се излага. Твърде много говорите фащайте топката и които колкото си може. Айн цвайн дрън и тва е.

Хора, не се разделяйте на барселонисти и реалисти а бъдете доволни,че имаме късмета да гледаме и меси и роналдо.

всички "мъжеѝ тук дето плюят по Роналдо че не бил мъж. На вас ак някой ви налети какво правите? И дали Меско ще трае да го ритат толкова кокото Роналдо е ритан?

дойде злобния цензур на смяна и трие и крие наред всичко и забравя за свободата на словото. Разбрахме, че харесваш Меси ,но всеки има право на мнение.

И с какво умишленият удар на друг футболист е по-различен от ухапването. Канибала го наказаха здраво, защо на тая кокона да й се размине?

Maчът със Севиля не е за купата на Испания а за Примера, т.е. за първенството! Моля операторите да оправят тази неточност!

за мъжествеността на меси- неплатени данъци и заплаха от затвор изпрани едни 50милиона,от мач в меделин,венецуела,на разорана нива,приятелски мач меси и приятели сменени един куп тренйори и футболисти-вия,златан,къркич,на ред е канибала дузпите в барса друг не ги бие,само месито,не са по-малко от тези на роналдо няма друг в историята на футбола,с 4 златни топки,с нула успехи с националния

Стиска стиска докато не взе златната топка и сега отпущи синджира. Ей това ви е победителят и най-добрия футболист на Европа. В тази класация вандалските прояви не се ли взимат под въпрос? Другата година да си знаят!

Тоя не заслужава златната топка грам.

Роналдо е много добър фудболист, но никога не се е държал мъжки и затова живее в сянката на Меси !

затова ви мразят в цяла европа!неймар забрави ,как щяха да го инвалидизират на мундиала,и сега вместо да защити колегата си нападател.,той го плюе,и дори си позволява да иска по-голямо наказание???!мисля ,че неймар изпълнява поръчка на месито,там той коли и беси!това е барселона,,след като взеха един куп топки и титли незаслужено,сега им е трудно да преглътнат ,че някой е по-добър от тях!!!

Приятел, ти гледа ли изцепката на Роналдо?

Ами то не му е за пръв път на Роналдо, той доста често си изпуска нервите. Време е да го накажат по сериозно! А кой взимал топки незаслужено и кой е по- добър отговорът е ясен! То за това на единия му казват Пеналдо ....