Кобрата: Ще превземем света със ”Зауерланд”

Българският боксьор Кубрат Пулев обяви, че няма търпение да започне работа със своя нов треньор Ули Вегнер.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата: Ще превземем света със ”Зауерланд” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си много тъп! Нали те бият в главата и нещо не схващаш... Нищо не можеш да постигнеш с немци в профи бокса. Не се ли убеди срещу Кличко? Държиш се като статуя, с вдигнати ръце, бавен и с никаква защита. Твоят път до победата над Кличко минава през Куба - затваряш се в Куба, треньорът на Стефансон те подхваща и две години къртовска робота..., т.е. пропадаш в мъртва неизвестност! Излизаш / и 5-6 години си най-добрия в света...Прераждаш се!/ Опитай!

Този път по внимателно с Кличко, за да не го пребиеш!

Шъ привземиш Фъкултето и чалгътеките пу мурету!

Евентуално

голям залък лапни, голяма дума не казвай! Наслушах се колко си велик преди мача с Кличко и даже като бзлгарин се вързах да те подкрепям. Да ама след като изгледах мача разбрах, че ставаш само за брашнян чувал и Кличко здраво те поизтупа. След този урок би трябвало да се кротнеш и замислиш, ако имаше с какво, но твоето поведение и след това показа, че си бил балон с въздух под налягане.

Тоя пак започна с ония хапчета и с чалгарските си мозъчни си изблици.Оня те би като ТУПАН ,бе.Скрий се някъде с пластмасовата си приятелка и Тиквата и се радвай,че те оставиха жив.

Кобрата се изложи яко при първия си опит за световна шампионска титла и то не заради боя който яде, а заради малоумните приказки които наприказва. Да се надяваме че си е взел поука и вече ще се държи наистина по мъжки и с уважение към шампионите и няма да се води по глупостите на идиоти от обкръжението му. Да тренира здраво и да зареже за 2-3 години баровете, ако иска да остави ярка следа след себе си. Има данни за шампион, но трябва да се лиши от сланината и да понаправи мускули. Да търси битки с боксьорите от първата 20-тица. За нова атака на титлата му трябва да бие поне 6-7 от тази група. Да прави по 4-5 боя на година, защото се вижда че шампиона Кличко има 3 пъти повече мачове, а разликата в годините не е голяма, т.е. има много да наваксва и да трупа опит, а няма много време. Да му пожелаем успех.

И кобрата като гришо - вечния втори

Абе по-добре втори, отколкото вечния никой. Не че ги оправдавам тия двамата, но ти кой си?

TIREX

аа не сравнявай двамата лайнари вярно е че двамата миришат но единия е циганин другия върл селски кунь

още един мач с Кличко може да превземе другия свят.

Здравей, Кубрат! Животът продължава, да си жив и здрав, и да постигнеш всичко, което планираш! Ще го направиш!!! ЛП Пловдив

сподели Кобрат?

имаше шанс,нямаш шанс къде е живота?

ме'чтите са безплатни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

григор се би сам тази вечер щото се ядоса= и тои ще стане номер няккав ама не и къбрат щотот го набиха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе да си призная големи осирания ще правя. Ама вий ми плащайте кат ви е толкова акъла.

Абе да си призная големи осирания ще правя. Ама вий ми плащайте кат ви е толкова акъла.

съсипва мозъците на боксьорите горките

Щом е стигнал до мач са световната титла с Кличко, това изобщо не е малко. Майк Тайсън беше добре с един треньор, но после уж за да взима повече пари си смени мениджъра..... и от там тръгна надолу, а накрая стигна и до дъното.

Ако с думи се превземаше света.....но ти се биеш мъжки!Дано имаш късмет за следващ голям шанс!

Германците са умни и предвидливи хора и на пръв поглед е странно защо отново залагат на наш Кубрат. При наличието на Кличко, шанс няма никакъв. НО, Кличко не е вечен, он вече застарява и му е време да се оттегли. И ето тогава, германците считат, че нашия може да има шанс отново. Затова и пак са заедно. А иначе съвременния боксов свят очаква боят : Кличко-Дионтей Уайдлър

Ми клекнал е за 1/3 от парите и са го взели

Тъп, по-тъп, най-тъп, но този смешник е грандиозно ТЪП.

Продължаваме напред! Оле-оле! Айде наште!

Все пак да не забравяме, че Кобрата падна от колоса в света Кличко и това му беше първата загуба от 20 поредни. Кобрата е изключителен боксиор, на световно ниво и ние може само да се гордеем с него. Напред Кобра, ще те подкрепяме винаги!

В немския език не съществува буквата "З". Има "S" което се чете като българското "С" и има "C" което се чете като българското "Ц". Това със "Зауерланд" звучи като "зелянин от зело дошъл в Зофия". Урокът е безплатен.

Човек какви ги говориш, следвал съм в Германия, хаха s e точно з

Колко си тъп бате, също като Кубрат. Точно в немския "S" се чете "З". Като пистолетите SIG SAUER-ЗИГ ЗАУЕР, Zusammen - ЦУЗАМЕН, Saft-ЗАФТ, и т.н.

SINGER =Зингер

леко си прост.Sauerland."s"и после гласна винаги се чете з!,проспали сме урока .дебил.

Той явно е забравил, че вече не е претендент и траш толка не е особено полезен. Но пък ще остане в историята с култовото "I will bite you"...

палячо ,алчен и без никаква култура малко го биха като тапан но е тварде глупав да го осазнаие

Явно малко му е бил боя.

Браво Кобра, с теб сме!!!

Успех! Вярвам, че ще стане световен шампион! На тези по надолу в коментарите ще им кажа само едно: цял живот ще си бъдете жалки, смачкани мижитурчици!!!

Кобра вече си бита карта.За нищо не ставаш освен за смях.Пенсионирай се преди да си станал за още по голям резил.Никога вече няма да имаш шанса да играеш за поясите на Кличко.Той е история в бокса.

Продължаваме напред!

Продължава да пълзи

Кобра , ти първо превземи студентски град, пък после друго :)

Тю-у, завалията...

явно Кличко му е нанесъл сериозни травми

Тия треньори вече са СКЛЕРОТИЗИРАЛИ СТАРЧЕТА. От трън та на глог.

Не само си тъп, но и главата ти е завряна в дупката на нужника завинаги!!!