”Монако”: Преподписваме с Бербо до няколко дни

Българската звезда на "Монако" Димитър Бербатов в момента е в напреднали разговори с ръководството на клуба за удължаване на договора си.

Обратно в новината

Коментари - ”Монако”: Преподписваме с Бербо до няколко дни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелязах интересна тенденция при Монако и Барбукоф-пускат го титлуляр с Арсенал при 5-6 липсващи играчи в безнадежден на пръв поглед мач,ок вкарва гол и бият,после с ПСЖ в дербито е резерва и после пак играе в безумния мач за купата-въпроса е дали наистина разчитат на него или само запълват дупки

футбола стана бизнес за много пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Умен Човек е Бербатов. Не са много футболистите с Неговия Интелект. Знае какво Прави и как да го Направи, Не Само в Спорта.

TIREX

та за интелекта митьоБарбиту едвам като частен ученик избутва средно благодарение на майка му която е известна парантия..в Тв предавания трудно сглобява 2 изречения..ИнтеЛект - казваш?!

Оставете 40 годишния на мира....

Ей, тия президенти и треньори нищо не разбират от футбол. Я, да питат тукашните форумни разбирачи, че да им кажат - "Барбуков" не става и за "Пирин".

Е вярно е, с кое не си съгласен. Пусни го в Пирин срещу Ботев например, ще му извдят гръцмуля, докато ръкомаха.

Той ще си играе пак добре, просто съията няма да даде нужните червени картони. Разберете никой не гледа или играе футбол заради победата, а заради правилата.