”Лудогорец” благодари на ”12-ия играч”

Ръководството, треньорският щаб и футболистите на ПФК "Лудогорец изказват най-искрени благодарности към феновете, подкрепили тима в дербито с "Левски" (1:0).

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” благодари на ”12-ия играч” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Привържениците на Лудогорец са точно толкова "цивилизовани" колкото ония отбрани групички "фенове" на Левски, ЦСКА и др отбори. Личи си по форумите. Всъщност от техните коментари лъха точнно толкова злоба и комплекси колкото и от другите коментари. Домусчиев направи невъзможното да намразят всички при условиече болшенството нормални запалянковци харесвахме Лудогорец. Лудогорец биха Левски не защото нещо ги надиграха, а защото вратарят на Левски е с 10 см по нисък от норманото за вратар. Иначе нямаше да вкарат гол. Простои нямаше как. Бият със зор вече. Почнаха разни отбори да си ги млатят. И по някое време на Домусчиев ще му писне или ще му изловят далаверите отново във В окръжна. А що се отнася до моделите на Левски и ЦСКА. Те са тотално сбъркани. Но така е когато начело на клубовете стоят тарикати. Ако трябва да съм откровен мен ме кефят Берое. Вършат си работата без да приказват много и млатят на ред. А на Домусчиев и Стойчо Младенов. Много здраве от Бадема. Където и да отиде това момче показва че е футболист.

РАДВАЙТЕ СЕ ДОМУС4ЕТА ДОКАТО ИМАТЕ ПОВОДИ.КОГАТО ЗАИГРАЕТЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ,ПАК ЯЕ ПЛА4ЕТЕ.НА ЦЯ0ЛА БЪЛГАРИЯ Е ЯСНО 4Е БГ ПЪРВЕНСТВОТО Е КУПЕНО ОТ ДОМУС4ЕТАТА В КОМБИНА С ПЕРУКАТА.

Това е подготовка на Домусчиев за разговорите с Батков и Лупи, за да им каже, че половин България ги гледа (и се събира на стадиона им!), съответно - и "Лудогорец" има много фенове (не само, когато играят с "Реал Мадрид") и трябва да има голяма част от парите за телевизионните права и за "А" група (каквито са претенциите на "Левски" И ЦСКА). Трябваше и Видин и Русе да изброят, че се стичат на стадиона...

Нещо се объркахте, хората благодарят на БФС.

Варна е с вас.

КВАРТАЛ АСПАРУХОВО

И Максуда, и Столипиново, и Факултето ...

салям алейкум ве

А на 13-я, 14-я и 15 благодарихме ..по друг начин! Титлата ни е в кърпа вързана и докарана в Делиормана!

ама благодарностите в кремвирши ли ще са? на килограм или на бройка?

НИКОЙ В ДЕЛИОРМАНА НЕ ЯДЕ КРЕМВИРШИ. ТЕ СА НАПРАВЕНИ ЗА СОФИЙСКИТЕ ИДИОТИ. ТУК ВСЕКИ СИ ГЛЕДА, КОЛИ И ГОТВИ ДОМАШНО.