Екълстоун критикува коментаторите във Формула 1

Шефът на Формула 1 Бърни Екълстоун смята, че коментаторите в спорта също допринасят за слабия интерес на зрителите към състезанията от световния календар.

Обратно в новината

Коментари - Екълстоун критикува коментаторите във Формула 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на хората им писна един келеш да печели 4 пъти титлата без да е наи добрия пилот.това е.и вината е също и на фиа:на няколко състезания хващаха ред бул с нередовни автомобили но не го дисквалифицират а ги оставят да карат!без да говорим за скандалната 2012 година със катастрофите на грожан и раиконен срещу алонсо... и сега пак фетел се пули от подиума.добре за спорта но безинтересно.та коментаторите коментират ако има нещо за коментиране.а то пълна тъпота:немския химн.от това ни е дошло до гуша.

Ти, алчен старик, си в основата на разрухата на този прекрасен спорт!

Когато спортът се комерсиализира прекомерно и правенето на пари от него стане безогледно, резултатът е предвидим. Бърни е много алчен и може да се сърди само на себе си за спада в интереса към формулата. Коментаторите - ами какво да коментират освен за състоянието на гумите, при това неравенство в болидите. Сега Фетел ги изненада в Малайзия, ама с едно спиране в бокса по-малко. Чистата скорост на Мерцедес пак е с повече от 16 сек. на състезание по-висока. Прекалено много... Така че по-интересно няма да става.

Бърни ,ти си най големият виновник за това!Ти превърна Ф1 в едно скучно обикалянена пистата!