Азар доближи ”Челси” до триумф във Висшата лига

"Челси" се приближи към титлата в Англия след ключова победа с 1:0 над "Манчестър Юнайтед".

Обратно в новината

Коментари - Азар доближи ”Челси” до триумф във Висшата лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко ме учудва това "... вкара ЗАД вратата пазена от Де Хеа", ноо ... Да не издребняваме.

Хосе да прати една кутия бонбони на съдията

по-скоро ван гал да прати кутия бонбони, че съдията трябваше да даде жълти картони на играчите му за влизане в пререкание след неговите решения, които бяха оценени всичките като справедливи от специалистите. бяха учудени даже как е успял да види някои детайли, които се виждат ясно само на забавено повторение. имам впредвид предаването на бибиси 1 мачът на деня, в което се прави анализ на футболните мачове на премиерната лига в англия. предаването е създадено преди 50 години и има реномето на безпристрастен анализатор на футбола. на челси да им е честита купата, която заслужено ще вземат. както по-долу е писал чичо, отборът има най-добрия и най-мразения менажер в света.

Никът ти е "истината", ама я премълчаваш - Какво казаха гостите в студиото - "For me it is a penalty" Сигурен съм, че можеш да си го преведеш. А иначе холандския репей за пореден път показа, че мястото му изобщо не е в Премиър Лигата. Не може да пуснеш ТОП нападателя си, който ти вади последните мачове и надъхва отбора, ОТНОВО в центъра, а онова недоразумение Фалкао да играе напред. Вън холанския изкуфял лук !

на берое - явно защо, селски... на челси - вече обясни... ама на цска? ясно, бивш военен...

Ще ти обясня, чичовото. Берое е отбор на ГРАД Ст.Загора, а не на село Подуяне. Когато навремето подуянския отбор падна от Милан с 5:0, го бяха прекръстили "Петко Миланов". А "селският отбор" Берое по това време победи Ювентос Торино. Челси ми е любим отбор още от времето на Джанфранко Дзола, Джанлука Виали и Роберто ди Матео. Не ми е ясно обаче защо прасето Бойко цапа екипа на този велик отбор, хвалейки се с магнолиите си.Не съм бивш военен, но симпатизирам на ЦСКА защото въпреки ударите от всички страни - отляво и отдясно, отдолу и особено отгоре (перуки, гелосани олигарси, тлъсти мутри от Овча купел и др.) все още съществува.

Напук на английските и повечето от нашите журналя, поздравявам отбора на Челси с новата титла шампион на премиер лигата. Челси играе умен футбол и има най-добрия (и най-мразения) треньор в света. Симпатизирам на Челси, ЦСКА и Берое.